OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 19 jul 2013, 17:26

Rafael30 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:1. kolo bujrum u Bihać ;)
"bice gusto, bice 0:3" :)
To je navijački :lol: Realno 2:0 :D
Svaki poraz do 2 razlike za vas je uspjeh ;)

:D
:lol: :lol: :lol: :lol:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 jul 2013, 18:49

Budućnost-Gradina 1:0 ..još nije završilo prvo poluvrijeme..
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 jul 2013, 19:51

Gradina preokrenula na 2:1..(Turbić,Likić)
OFK Gradina Srebrenik

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 20 jul 2013, 20:04

Brcko87 je napisao/la:Gradina preokrenula na 2:1..(Turbić,Likić)
druga ekipa kod nas ;)
1947!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 jul 2013, 20:11

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Gradina preokrenula na 2:1..(Turbić,Likić)
druga ekipa kod nas ;)
kod nas treća ;)
OFK Gradina Srebrenik

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 jul 2013, 20:49

Kod nas juniori :) al nema veze sutra cemo malo da se poganjamo :) ;)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 jul 2013, 10:16

Gradina jučer ubila Budućnost...Gradina kao i obično dobra, rastrčani, mladi, uvijek opasni i dok je Turbića Gradina će uvijek biti kandidat za sami vrh tabele, pa tamam kad bi svake godine ulazili i ispadali

Turba je mašina

ono što mi se godinama ne sviđa kod vas, to je nekultura, kako na terenu tako i na klupi

jučer opet isto, Popara cijelo vrijeme psuje i prigovara sudiji i zbog prigovora dobije drugi žuti (ušao je igrač umjesto njega, niste bili u manjku) izlazi sa terena i veli "je.bo mu Bog mater u usta" da su svi čuli, a onda skače Grbešić i napada sudiju i organizatore i kaže kako su napravili lakrdiju, kako nema smisla džaba isključivati igrača itd...

a ne kontaju svi da je ipak turnir u spomen šehidima, da je eto i ramazan, da su domaćini više nego fer i korektni i da turnir svake godine organizuju na visokom nivou, a na kraju imaju mogućnost da vrate igrača u teren umjesto ovog isključenog

od kako znam za Gradinu uvijek ista priča ... nažalost, krkanluk uvijek na visokom nivou
Undici stelle - ACM 1899

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 jul 2013, 10:47

baltazar1 je napisao/la:Gradina jučer ubila Budućnost...Gradina kao i obično dobra, rastrčani, mladi, uvijek opasni i dok je Turbića Gradina će uvijek biti kandidat za sami vrh tabele, pa tamam kad bi svake godine ulazili i ispadali

Turba je mašina

ono što mi se godinama ne sviđa kod vas, to je nekultura, kako na terenu tako i na klupi

jučer opet isto, Popara cijelo vrijeme psuje i prigovara sudiji i zbog prigovora dobije drugi žuti (ušao je igrač umjesto njega, niste bili u manjku) izlazi sa terena i veli "je.bo mu Bog mater u usta" da su svi čuli, a onda skače Grbešić i napada sudiju i organizatore i kaže kako su napravili lakrdiju, kako nema smisla džaba isključivati igrača itd...

a ne kontaju svi da je ipak turnir u spomen šehidima, da je eto i ramazan, da su domaćini više nego fer i korektni i da turnir svake godine organizuju na visokom nivou, a na kraju imaju mogućnost da vrate igrača u teren umjesto ovog isključenog

od kako znam za Gradinu uvijek ista priča ... nažalost, krkanluk uvijek na visokom nivou
To je pojedinac, nisam vidio da je neko drugi psovao od igrača.. Popara je uvijek takav bio, da igra sa malo više pameti bio bi extra igrač. A što se tiče utakmice, Budućnost 15minuta stisla nas u mišiju rupu i dao Sloma gol, posle Turba dade gol i Budućnost pade katastrofa, Gradina preuze igru i napravi 5-6 100% sansi..

Danas protiv Bratstva, šansu će dobiti ovi sa probe ili koji nisu igrali takođe, a čuo sam da će u Bratstva igrati prvi tim. Vidjeti ćemo šta će biti, mada smatram da pola djece bolje igra od onih što su juče počeli.
Benjo...
1947!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 jul 2013, 11:16

ma nije to meni strašno, briga me za Gradinu, ali nekako uvijek ima tih par pojedinaca tipa Popare jučer ili nekih ljudi sa klupe koji vječno prave neku galamu, nešto prigovaraju, pametuju itd...ja ih zapamtio takve još od poslije rata...

evo npr. tu istu stvar nikad ali nikad ne bi rekao za Budućnost ili npr. Radnički itd...nejse, njima njihovo...

ali eto da ne uvrijedim nekoga, ako bi se držali čisto sportskog aspekta i igre na terenu, Gradina, kako sam već napisao uvijek dobra, rastrčana, opasna i puna nekih klinaca koji idu ko struja
Undici stelle - ACM 1899

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 jul 2013, 13:40

Evo Džafa slobodan igrač,ne bi bilo loše da ga dovedemo.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jul 2013, 21:59

Mogao bi se Džale vratiti kad bi htjeli, u subotu igramo sa Slogom Doboj..

Očekujem povratak još jednog igrača boljih u prošloj sezoni, bomba vijest :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 jul 2013, 22:20

jel otaj novi traži 2000km na ruke i igra na sredi ?? :)
i još nešto,u klub došao dopis da se pripremimo da igramo PL ako Leotar odustane..cirkus.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jul 2013, 22:27

Brcko87 je napisao/la:jel otaj novi traži 2000km na ruke i igra na sredi ?? :)
i još nešto,u klub došao dopis da se pripremimo da igramo PL ako Leotar odustane..cirkus.. :lol:

nije to taj, mislim da si mislio na Hasanovica?

Kako cemo mi igrati kad ima GOSK
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 jul 2013, 22:33

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:jel otaj novi traži 2000km na ruke i igra na sredi ?? :)

nije to taj, mislim da si mislio na Hasanovica?

Kako cemo mi igrati kad ima GOSK
Pitaj Ibru Ibrića..:)Kaže da je on kontaktirao Gošk i da zbog nečeg oni ne bih mogli...ne bih sad o tom na forumu al ako mi nevjeruješ otidji sutra do kluba i kontaktiraj ga,sve će ti objasnit i dokumentovat..:) mada i on kaže da su male šanse da Leotar odustane..
OFK Gradina Srebrenik

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 24 jul 2013, 22:34

Pa poslali vama i GOŠK-u vjerovatno, GOŠK-u jer je po tablici određen, a vama u slučaju da GOŠK ne bude pristao.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jul 2013, 16:36

Šta vam je bolan Premier liga počinje prekosutra :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 jul 2013, 20:54

Adin Džafić trenira sa ekipom..
Ekipu je pojačao i povratnik Adin Jahić..Moguć povratak i golmana Kenana Pirića..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 jul 2013, 10:47

Brcko87 je napisao/la:Adin Džafić trenira sa ekipom..
Ekipu je pojačao i povratnik Adin Jahić..Moguć povratak i golmana Kenana Pirića..
Pošto samo ti i ja pišemo ovde, da čujem tvoje mišljenje za narednu sezonu :mrgreen:

Mislim da je ova ekipa kvalitetnija od one kad smo ušli, ne zna se ko će igrati prvu postavu, na svakoj poziciji imamo igrače koji konkurišu jedan drugome tako da se ne zna ništa. Kad smo ulazili onu sezonu na klupi su nam bili juniori samo.

Dolaskom Džafe bi puno toga dobili, jer vidjelo se na turniru u Klokotnici šta su naši špicevi mašali. Pogotovu Turba iza njega će igrati..

O Jahiću ne treba puno reći, lik je stavio igrače Sarajeva u džep kad smo igrali kući sa njima, i po meni najbolje odigrao proteklu sezonu iako je 95 godište.

Danas sa Slogom iz Doboja.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 27 jul 2013, 14:31

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Adin Džafić trenira sa ekipom..
Pošto samo ti i ja pišemo ovde, da čujem tvoje mišljenje za narednu sezonu :mrgreen:

Mislim da je ova ekipa kvalitetnija od one kad smo ušli, ne zna se ko će igrati prvu postavu, na svakoj poziciji imamo igrače koji konkurišu jedan drugome tako da se ne zna ništa. Kad smo ulazili onu sezonu na klupi su nam bili juniori samo.

Dolaskom Džafe bi puno toga dobili, jer vidjelo se na turniru u Klokotnici šta su naši špicevi mašali. Pogotovu Turba iza njega će igrati..

O Jahiću ne treba puno reći, lik je stavio igrače Sarajeva u džep kad smo igrali kući sa njima, i po meni najbolje odigrao proteklu sezonu iako je 95 godište.

Danas sa Slogom iz Doboja.
Dijelim tvoje mišljenje da na papiru imamo kvalitetniju ekipu od one koja nas je uvela..na njima je da dokažu to i na terenu..sigurno da je sad i konkurencija dosta jača nego one godine..
Najveće pojačanje po meni je odlazak Arapa..taj je unosio nemir u ekipu a vala znao je da i pogriješi..:)
Za odbranu ne trebam trošit riječi..BETON.. :)
Na sredi nam je potreban još jedan kvalitetan igrač koji zna sa loptom..igrač kakav nam je nedostajao i u PL..radi se i na tom..uz njega bi ova ekipa bila "strašna" za ove lige..
Slažem se da bi sa dolaskom Džafe puno dobili..u one tri utakmice koje je odigrao u PL dok se nije povrijedio, bio je daleko naš najbolji igrač,pokazao da je klasa za PL,da nepričam koja bi mašina bio u ovoj ligi..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 jul 2013, 15:46

Evo ga, i zvanično.

Adin Džafić novi/stari igrač Gradine!

Pregovara se sa jednim veznim igračem, ''malo fali'' da se postigne dogovor. Inače radi se o igraču koji ima premierligaško iskustvo i to nastupajući za veće klubove BiH, i svakako bi bio pravo pojačanje uz Džafića.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.