Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
Problem je Offside sto je on do one prve emisije 60 min govorio kako je on jedan jadni starac koji radi za 5ooo markica .Nigdje nije spomenuo te druge ugovore..
Ne znam sto toliko govoris da mu je mala plata.Uporedi satnicu Cirinu i nekog drugog trenera.Pa covjece on u pola godine samo sedmicu- dvije posveti se repki i nema vise kontakta sa njom.Znaci samo kapaju pare.....Mislim i na ove ostale ugovore..
Dok npr. Capello je sigurno masno naplatio ali lik se slomi da stigne posmatrati igrace i sl..
Ne znam sto toliko govoris da mu je mala plata.Uporedi satnicu Cirinu i nekog drugog trenera.Pa covjece on u pola godine samo sedmicu- dvije posveti se repki i nema vise kontakta sa njom.Znaci samo kapaju pare.....Mislim i na ove ostale ugovore..
Dok npr. Capello je sigurno masno naplatio ali lik se slomi da stigne posmatrati igrace i sl..
Laž. Sjećam se prvi dan kad je potpisao u Avazu je bilo da je ugovor fiksni na 5000 Km plus 70posto od sponzora koje on lično uspije animirati. U svakom članku na internetu koji je pisao o angažmanu Ćire to je navedeno. Proguglaj i vidjećeš. Tad je to bilo normalno niko nije spominjao, tek kad je repka počela zanimati sponzore, onda je ta klazula postala problematična. Eh pajdo poslije njanjanja nema kajanja. Ćiro nije uzeo veliku lovu kako to neki mediji prenose, ali cifra nije ni mala kako to on pokušava prikazati. Koliko god da je uzeo, nije me briga, sve je legalno i kraj mahalskih priča.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
- Principatus
- Kontakt:
Logika oko ugovora je jednostavna kao sto je Zeljovac upravo vec navodi, ko ne razumije, ne razumije.
Dobio je 70% pa kao zbog toga nije htio da dovodi sponzore i zato doveo samo jednog, a mogao je vise.
Pa spusti na 10% pa dovedi 7 umjesto jednog.
Dobio je 70% pa kao zbog toga nije htio da dovodi sponzore i zato doveo samo jednog, a mogao je vise.
Pa spusti na 10% pa dovedi 7 umjesto jednog.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja ne govorim za clanke nego ti govorim sta je ON pricao.Milion je puta rekao da on voli svoju zemlju,da joj pomaze jer toboze radi samo za 5000km.Ne spomene te ugovore..Offside je napisao/la:Laž. Sjećam se prvi dan kad je potpisao u Avazu je bilo da je ugovor fiksni na 5000 Km plus 70posto od sponzora koje on lično uspije animirati. U svakom članku na internetu koji je pisao o angažmanu Ćire to je navedeno. Proguglaj i vidjećeš. Tad je to bilo normalno niko nije spominjao, tek kad je repka počela zanimati sponzore, onda je ta klazula postala problematična. Eh pajdo poslije njanjanja nema kajanja. Ćiro nije uzeo veliku lovu kako to neki mediji prenose, ali cifra nije ni mala kako to on pokušava prikazati. Koliko god da je uzeo, nije me briga, sve je legalno i kraj mahalskih priča.
Pazi ovo,pogotovo zadnje 2 recenice

Koliko su Bosanci i Hercegovci ponosni što će u Africi imati svog čovjeka, Vaha je još ponosniji što će imati priliku da se “osveti” Portugalcima.
- Iako vodim Obalu Slonovače, premda želim ostvariti podvig, u Africi ću predstavljati i svoju zemlju. Poraz naše reprezentacije od Portugala dodatni mi je motiv da eliminišem Portugalce. Gledat ću video kasete svih njihovih utakmica u posljednjih godinu dana, pa i obje sa bh reprezentacijom. Znam da su super jaki, ali ću naći slabosti u njihovom timu.
Ne druze, nego ovako reci, zato sto Ciroguza nece niko, zato ce ostati selektor naseg tima, i dalje ce nas zavijati u poraze. Ko ce bolan, jednog obicnog sarlatana, lopova, lavoza, pa i glumca postaviti za trenera, osim BIH?Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Evo Hadzibegic preuzo Bastiju![]()
jedan po jedan kandidat da zamijeni CIRU odpada..ma njima je BOSNA svima zadnja opcija kao i nekim igracima
zato CIRO mora da ostane selektor nasom A-tima

Ovaj covjek je za Ciru gospodin, isto kao i drugi nasi ljudi sto rade vani.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja se lično poserem na Baždarevića, Sušića, Halilhodžića, Hadžibegića i na svu našu gospodu.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Ih, ti si eto neko pa da je nekog briga sta ces ti raditi, i koje je tvoje misljenje o njima.Offside je napisao/la:Ja se lično poserem na Baždarevića, Sušića, Halilhodžića, Hadžibegića i na svu našu gospodu.
E zboga takvih gospodina karine od repki ide dalje a mi masemo glavom ko Zelenko.Adinjo je napisao/la:Ne druze, nego ovako reci, zato sto Ciroguza nece niko, zato ce ostati selektor naseg tima, i dalje ce nas zavijati u poraze. Ko ce bolan, jednog obicnog sarlatana, lopova, lavoza, pa i glumca postaviti za trenera, osim BIH?Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Evo Hadzibegic preuzo Bastiju![]()
jedan po jedan kandidat da zamijeni CIRU odpada..ma njima je BOSNA svima zadnja opcija kao i nekim igracima
![]()
Vaha je isto najveci lazov i prevrtaner da ga nema na kugli zemaljskoj.Cas ovako,vas onako eboga Dambo.
Sve su to ista go-vna samo se drugacije vabe.
Jer BIH repka niti ima niti ce imati koristi od njih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jah, eto ima ima og glumca. Daleko cemo s njim dogurati.
Hadzija je bio selektor, i skinut mu je skalp isto kao Kodri, tako da se zna sta on zastupa.
Gromada od covjeka
Ps. ne zbog ove gospode, vec zbog GLUMCA i SAVEZA karine od repki idu dalje, a mi dobijamo od sake do lakta. Dodjite vise Tobe
Hadzija je bio selektor, i skinut mu je skalp isto kao Kodri, tako da se zna sta on zastupa.
Gromada od covjeka
Ps. ne zbog ove gospode, vec zbog GLUMCA i SAVEZA karine od repki idu dalje, a mi dobijamo od sake do lakta. Dodjite vise Tobe

Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 09 dec 2009, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ciro za RTL:"Definitivno odlazim iz BiH, ali ostajem trener".. a za Dinamo je rekao da ne valja jer Mamic ne zna izabrati igrace
.. haha.. Jedva cekam sta ce jos izjaviti.. Bit' ce veceras u 18:30..
On ne zna sta ce od sebe..

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
ajd neka ti znas..okaci se zeno fudbala :mrgreen:ajd spremaj vecaru covijeku :mrgreen:pusti Ciru kraju..CIRO JE MAJSTORLily je napisao/la:Ciro za RTL:"Definitivno odlazim iz BiH, ali ostajem trener".. a za Dinamo je rekao da ne valja jer Mamic ne zna izabrati igrace.. haha.. Jedva cekam sta ce jos izjaviti.. Bit' ce veceras u 18:30..
![]()
Daj mali sram te bilo..kako je bio tuzan nakon poraza od Portugala i svaku je tekmu srcem zelio da dobije i ti nasao se pametan..gdije je taj gosp.Susic,Hadzibegic,Halilhodzic..nijednu tekmu nisu bili na BH stadionima kako repka igra..ispravi me ako grijesim..bice nece zbog saveza...Adinjo je napisao/la:Ne druze, nego ovako reci, zato sto Ciroguza nece niko, zato ce ostati selektor naseg tima, i dalje ce nas zavijati u poraze. Ko ce bolan, jednog obicnog sarlatana, lopova, lavoza, pa i glumca postaviti za trenera, osim BIH?Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Evo Hadzibegic preuzo Bastiju![]()
![]()

Malo da smirim strasti..ovdje su se dobro napalili pojedini u odbrani i napadu na ciru..samo polako nema razloga da se pljujemo, jer vise manje svi zelimo dobro reprzentaciji a sta je najbolje za nju o tome se da pricati i diskutovati a ne psovati, vrijedjati, itd.
Interesuje me samo jedna, u stvari dvije cinjenice koje nikako nisu kompatibilne, naime po cjelom internetu pa i na samom sportsport.ba portalu statistike kazu da je 70 % za ostanak cire a 30% protiv...ovdje na forumu a i u mojoj okolini mi se cini situacija obrnuta...zelio bi da cujem vase misljenje..ne licno nego vase okoline, budite iskreni ako ste ljudi
Interesuje me samo jedna, u stvari dvije cinjenice koje nikako nisu kompatibilne, naime po cjelom internetu pa i na samom sportsport.ba portalu statistike kazu da je 70 % za ostanak cire a 30% protiv...ovdje na forumu a i u mojoj okolini mi se cini situacija obrnuta...zelio bi da cujem vase misljenje..ne licno nego vase okoline, budite iskreni ako ste ljudi

Krajina je uz CIRUdr_arsla je napisao/la:Malo da smirim strasti..ovdje su se dobro napalili pojedini u odbrani i napadu na ciru..samo polako nema razloga da se pljujemo, jer vise manje svi zelimo dobro reprzentaciji a sta je najbolje za nju o tome se da pricati i diskutovati a ne psovati, vrijedjati, itd.

- -Barcelona-
- Kontakt:
sta je to "vecara"don Ciro je napisao/la:ajd neka ti znas..okaci se zeno fudbala :mrgreen:ajd spremaj vecaru covijeku :mrgreen:pusti Ciru kraju..CIRO JE MAJSTORLily je napisao/la:Ciro za RTL:"Definitivno odlazim iz BiH, ali ostajem trener".. a za Dinamo je rekao da ne valja jer Mamic ne zna izabrati igrace.. haha.. Jedva cekam sta ce jos izjaviti.. Bit' ce veceras u 18:30..
![]()

ja sam i prije govorio dok ciro ima rezultate ja ga podrzavam,rezultati se odnose na to da nas odvede na sp,medjutim to se nije dogodilo,mada i baraz je za nas neka vrsta uspjeha koja naravno nije nikog zadovoljila

sto se mene tice mogao bi ostati zbog znanja koje ima,al zbog jezika i svakih 2 minute mjenjanja izjava,brate nek ide,dosadio je vise s tim i bogu i narodu
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
I ja mislim da je situacija obrnuta..dr_arsla je napisao/la:Malo da smirim strasti..ovdje su se dobro napalili pojedini u odbrani i napadu na ciru..samo polako nema razloga da se pljujemo, jer vise manje svi zelimo dobro reprzentaciji a sta je najbolje za nju o tome se da pricati i diskutovati a ne psovati, vrijedjati, itd.
Sto se tice moje okoline.. e sada tu su misljenja podjeljena ali vecina, je protiv Cire..
Npr. u subotu sam se svadjala s prijateljicom bas zbog Cire

@don Ciro:
.. ovom izjavom si pokazao kakva si osoba..

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa ne moze Ciro biti protiv sebe@don Ciro:
.. ovom izjavom si pokazao kakva si osoba..zalosno..

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-Barcelona- je napisao/la:sta je to "vecara"don Ciro je napisao/la:ajd neka ti znas..okaci se zeno fudbala :mrgreen:ajd spremaj vecaru covijeku :mrgreen:pusti Ciru kraju..CIRO JE MAJSTORLily je napisao/la:Ciro za RTL:"Definitivno odlazim iz BiH, ali ostajem trener".. a za Dinamo je rekao da ne valja jer Mamic ne zna izabrati igrace.. haha.. Jedva cekam sta ce jos izjaviti.. Bit' ce veceras u 18:30..
![]()
On ne zna sta ce od sebe..![]()
ja sam i prije govorio dok ciro ima rezultate ja ga podrzavam,rezultati se odnose na to da nas odvede na sp,medjutim to se nije dogodilo,mada i baraz je za nas neka vrsta uspjeha koja naravno nije nikog zadovoljila![]()
sto se mene tice mogao bi ostati zbog znanja koje ima,al zbog jezika i svakih 2 minute mjenjanja izjava,brate nek ide,dosadio je vise s tim i bogu i narodu

Lily je napisao/la:I ja mislim da je situacija obrnuta..dr_arsla je napisao/la:Malo da smirim strasti..ovdje su se dobro napalili pojedini u odbrani i napadu na ciru..samo polako nema razloga da se pljujemo, jer vise manje svi zelimo dobro reprzentaciji a sta je najbolje za nju o tome se da pricati i diskutovati a ne psovati, vrijedjati, itd.
Sto se tice moje okoline.. e sada tu su misljenja podjeljena ali vecina, je protiv Cire..
Npr. u subotu sam se svadjala s prijateljicom bas zbog CireOna ga je branila svim silama. A juce mi rece kako joj se Ciro zgadio...
Znaci iz dana u dan, sve je vise ljudi protiv njega..
@don Ciro:
.. ovom izjavom si pokazao kakva si osoba..zalosno..

Legenda?? ne znam bas.. Da je tolika legenda i prvenstveno covjek, priznao bi svoje greske, ne bi sve svaljivao na prave legende nase reprezentacije.. i ne bi branio smece kao sto je Usanovic..don Ciro je napisao/la:![]()
ma dajete ohladite malo..CIRO je najjbolji trener koji moze da vodi ove momke...ako neko dodje samo moze biti gori..i odvesti nas na to da gubimo bodove od Moldavije kod kuce a da nepricam na strani da gubimo od Malte
![]()
Ciro je Legenda
P.S(nece tvoj Ciro ostati.. sam je to izjavio.. ako ostane -samo ce jos jednom dokazati da je veliki lazov)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.