Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Danas je trebao doci koliko sam mogao vidjeti po novinama ali na pregovore....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
danas treći dres protiv Indonezije

Ma 4-3-3, ako je suditi po onoj tekmi sa Prestonom. Ocito Alberta zeli koristiti kao povucenog kreativca.Ponos Torina je napisao/la:Evo prvih 11 i zamjene za danasnju utakmicu![]()
Mignolet, Johnson, Enrique, Agger, Toure, Lucas, Gerrard, Alberto, Downing, Coutinho, Aspas.
Subs: Jones, Assaidi, Henderson, Spearing, Allen, Borini, Sterling, Kelly, Skrtel, Flanagan, Wisdom, Robinson, Ibe.
Formacija:4-2-3-1 ili 4-3-3
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Danas svaki napadač koji je postigne go, uručiti mu ispisnicu odmah.
Ja ne mogu da vjerujem da neko može napisati da je pozajmica Reine sasvim normalna i dobra stvar. Nikad ništa nismo naučili iz pozjmic u Italiju i inače transfera sa klubovima iz Seria A. Jedino je West Ham kupio Carrola nakon pozajmice čak i u Engleskoj.
Ja ne mogu da vjerujem da neko može napisati da je pozajmica Reine sasvim normalna i dobra stvar. Nikad ništa nismo naučili iz pozjmic u Italiju i inače transfera sa klubovima iz Seria A. Jedino je West Ham kupio Carrola nakon pozajmice čak i u Engleskoj.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tesko je nekome neke stvari shvatiti prijatelju, ne vide dalje od nosa.YNWA je napisao/la:koje pretjerivanje od strane pojedinaca kada su upitanju izjave BR o transferima, pa koji trener govori istinu, pa zar bi neko govorio kako ne zeli nekog igraca i tako mu smanjivao cijenu, niko nije toliko lud...
Reina mi je jedan od drazih igraca, i vec sam napisao kako ce mi biti cudno gledati Liverpool bez njega...i sto se tice posudbe nemam problema sa tim, ocigledno je da je reina trebao preci u barsu, ali posto je valdes ostao jos godinu to sad nije moguce, pa ce na posudbu u napoli, sto moze biti odlican potez jer ce raditi ponovo sa valerom...
Valjda cemo uspjeti nafatati kakvih linkova finih danas

Pa nece Reina ostat u Napoliju, ide u Barcu vjerovatno.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sto se linkova tice ima na mypremium.tv tu imate espn uk 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Citam da su Spursi pristali prodat Bale Realu (izgledala bi recenica uvrnuto da je Bale pisan malim slovom).Uglavnom ako ga Real kupi onda nece dovodit Suareza 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Normalno. I mora otici na posudbu negdje gdje ce igrati, ovako ce mu na klupi samo spasti cijena.neurofunk je napisao/la:Pa nece Reina ostat u Napoliju, ide u Barcu vjerovatno.
Reina ide na posudbu godinu dana jer Valdes ostaje jos godinu dana u Barceloni. Cim njemu istekne ugovor, Pepe je njihov igrac.
Posudba je sasvim logicna stvar, s obzirom da se ne bi naigrao pored Mignoleta sljedece sezone, a logicno je da ga Barcelona ne bi kupila zbog tog neigranja.
Ima li neko kakvih sopcast linkova za utakmicu ?
Posudba je sasvim logicna stvar, s obzirom da se ne bi naigrao pored Mignoleta sljedece sezone, a logicno je da ga Barcelona ne bi kupila zbog tog neigranja.
Ima li neko kakvih sopcast linkova za utakmicu ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Reina nam je svima drag, ali ovako je najbolje za njega. Nije vise kao prije. Vjerovatno ce ta posudba znaciti i kraj LFC karijere za njega, a nama ce dobro doci jer cemo prodati aktivnog golmana. Ne sumnjam da ce dobro proci u Italiji pa ce i cijena biti 'normalna'. ( 10-12 m ) 

Umjesto da roštiljaju na uglju oni gaze po njemu.
[youtube][/youtube]
Moj Wanyama gdje ti ode

[youtube][/youtube]
Moj Wanyama gdje ti ode

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Znaci tekma u pola 4, necemo naci linkove do pola 3 sigurno..
Odlican potez napokon smo se rijesili Reine a ustedit ce se 4mil. Kad se vrati onda ga nekom uvalit,vjerovatno Barceloni i Adios Pepe
Suarez se prikljucuje ostatku ekipe sutra.Billy Liddell @Liddellpool 14m
#LFC have made a bid for Bernard.acc to ESPN Brazil journalist Ale Oliveira
Flash linkovi:
http://t.co/p8QbmOqLhx
http://t.co/zqGXVpOn5D
http://t.co/upr0iJA7pT
http://t.co/EFk9fcMMxq
Ako neko nadje sopcast bilo bi lijepo da postavi

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Subs: Jones, Assaidi, Henderson, Spearing, Allen, Borini, Sterling, Kelly, Skrtel, Flanagan, Wisdom, Robinson, Ibe.
Baš me interesuje kakva će ekipa igrati u drugom poluvremenu. Hoće li Wisdom ili pak Kelly igrati drugog štopera? Hoće li Allen ili Henderson igrati iz Borinija? Hoće li Raheem igrati lijevo ili desno krilo?
Puno pitanja.
Baš me interesuje kakva će ekipa igrati u drugom poluvremenu. Hoće li Wisdom ili pak Kelly igrati drugog štopera? Hoće li Allen ili Henderson igrati iz Borinija? Hoće li Raheem igrati lijevo ili desno krilo?
Puno pitanja.

James Pearce iz Echa je rekao da Liverpool nema interesa za Eriksena .

Momak je stoper i desni bek, ne vezni igrač.BritishCore je napisao/la:Onaj koji će da izdominira umjesto povrijedjenog Diabyija sredinu Liverpoola u iducem medjusobnom okršaju.karlovacko je napisao/la:Kakav je to igrac Vedo sviju ti ?BritishCore je napisao/la:Smijesni ste.
Sva ova frka oko Higuaina i Suareza je cisto odvlacenje paznje od Vodjine prave mete - Yaya Banane.![]()
Cuj Jaja i Banane .![]()
Ma jednostavno, kada vide kakav monopol Arsene drži u Evropi i upravlja svim i svačim, dolazak asa Yaye Banane će biti neizbježan i poguban po Soso.BigBigBang je napisao/la:BritishCore je napisao/la:Smijesni ste.
Sva ova frka oko Higuaina i Suareza je cisto odvlacenje paznje od Vodjine prave mete - Yaya Banane.![]()
![]()
![]()
To je toTakticko spustanje cijene ovi iz Sosoa su se sigurno sasrali i sad ce ga prodati za koliko mogu Arsenalu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja cu moci gledati na TVu. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.