FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
BILBIJA I VRANJES OSTAJU MIN DO LJETA....HAHHA PREDJE BIKI U ZELJU 

TREĆI PUT ČASTIMO
Kako je prošao danas Upravni Odbor, jesu li određena sredstva za pojačanja, zna li neko info??????????
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ko vam je Biki hehehe izvini sto pitam nedaju mi se citati postovi unazadborac_sampion je napisao/la:BILBIJA I VRANJES OSTAJU MIN DO LJETA....HAHHA PREDJE BIKI U ZELJU
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ko je Biki ?borac_sampion je napisao/la:BILBIJA I VRANJES OSTAJU MIN DO LJETA....HAHHA PREDJE BIKI U ZELJU
Mozda bilbijanime_tm87 je napisao/la:Ko je Biki ?borac_sampion je napisao/la:BILBIJA I VRANJES OSTAJU MIN DO LJETA....HAHHA PREDJE BIKI U ZELJU

Pa vidis da je momak napiso Bilbija ostaje do ljeta min ..Manijakk je napisao/la:Mozda bilbijanime_tm87 je napisao/la:Ko je Biki ?borac_sampion je napisao/la:BILBIJA I VRANJES OSTAJU MIN DO LJETA....HAHHA PREDJE BIKI U ZELJU

eeeee ne kontas ti taj humor, ironiju i segu

Ne kontam daj mi objasniManijakk je napisao/la:eeeee ne kontas ti taj humor, ironiju i segu![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
hahah...izvinite manijaci konto sam na bilbijunime_tm87 je napisao/la:Ne kontam daj mi objasniManijakk je napisao/la:eeeee ne kontas ti taj humor, ironiju i segu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

TREĆI PUT ČASTIMO
borac_sampion je napisao/la:hahah...izvinite manijaci konto sam na bilbijunime_tm87 je napisao/la:Ne kontam daj mi objasniManijakk je napisao/la:eeeee ne kontas ti taj humor, ironiju i segu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Provalili smo to...

A bas sam se bio nalozio

-
- Kontakt:
je li istina da u borac dolazi ljubisa vukelja
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- FK Sarajevo
- Kontakt:
A ko vam je Biki
zar nam nemozete odgovoriti

Ziva istina... Imao je neki inostranih ponuda, ali nista konkretno... Strasan je Ljubisa, jako poznat igrac...tax je napisao/la:je li istina da u borac dolazi ljubisa vukelja
Opet neke provokacije ili ipak nisu?Manijakk je napisao/la:Ziva istina... Imao je neki inostranih ponuda, ali nista konkretno... Strasan je Ljubisa, jako poznat igrac...tax je napisao/la:je li istina da u borac dolazi ljubisa vukelja
Ma pusti njih ,jbg nemamo mi para da dovodimo igrace poput ultra poznatog napadaca iz Srbije Lazara Popovica, ili mladog supertalentovanog Alena Mesanovica, ili dobrog decka Spalevica mi se zadovoljavamo prosjekomOpet neke provokacije ili ipak nisu?
ne znate ko je ljubis vukelja igrac partizana strasnogavra je napisao/la:Ma pusti njih ,jbg nemamo mi para da dovodimo igrace poput ultra poznatog napadaca iz Srbije Lazara Popovica, ili mladog supertalentovanog Alena Mesanovica, ili dobrog decka Spalevica mi se zadovoljavamo prosjekomOpet neke provokacije ili ipak nisu?
Ljubiša Vukelja (Serbian Cyrillic: " /; born July 22, 1983 in Novi Sad, Serbia, Yugoslavia) is a Serbian football player who currently plays for Ethnikos Achnas FC as a striker. Vukelja was an important member of FK Vojvodina before signing a contract with giants FK Partizan in June 2006. During the transfer window in August 2007, Vukelja was transferred to Ethnikos Achnas FC, in Cyprus, after spending little time on the pitch at Partizan.
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Majstore nisi shvatio moj postne znate ko je ljubis vukelja igrac partizana strasno

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa on je vec jednom bio u Borcu ako se nevaram na posudbi iz Vojvodine i nije tada odigrao kako se ocekivalo od njega i Borac ga vise nije hti tako sam citao na internetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.