Sutra ako Bog da utakmica protiv HSV-a. Imate prenos na Sat.1 sa početkom u 18:30. Imate prije utakmicu u 16:30 Gladbach - BvB.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
moze li mi neko ovo objasniti, kako zabari mogu zaraditi vise od nas, koji su ispali na prijemnom u ligi prvaka???Pet timova sa največom zaradom od Lige prvaka:
1. Juventus 65,3 miliona
2. Bayern 55 miliona
3. Borussija 54,2 miliona
4. Milan 51,4 milion
5. Real Madrid 48,4 miliona
Sabura, znat ce se pred pocetak utakmice.PEP je napisao/la:Dakle momci na samo smo pragu nove sezone.Prva malo ozbiljnija provera nase momcadi ce biti danas protiv HSV i ta ce tekma kao sto rece kolega effe, da ti neke odgovore, gdje smo ,sta smo,i u kakvoj smo formi.HSV sigurno nece tako brzo poloziti koplje ,narocito zbog prosle sezone i onih 9 komada ,sto ce im biti jos veca motivacija da purze dostojniji otpor i ako oceju nasu pobjedu ,ne toliko bas lahku ali pobjedu.
Da li neko zna mogucih prvih 11.Hvala
Prvobitno je bilo planirano da u 1/2 finalu Telekom kupa igraju BVB - Bayern, pa je zbog nekih termina to promjenjeno. To je bilo zvanicno saopstenje organizatora, no moja je predpostavka da su sigurni da ce u finalu igrati BVB i Bayern i da time zele privuci jos vise paznje na ovaj turnir i na najbolji moguci nacin najaviti utakmicu naredne sedmice u Super kupu.proFCB je napisao/la:Pa zar nismo trebali sutra igrati sa BvB-eom cini mi se da je tako nesh amerosm napisao???
Zato što su oni ostali jedina Italijanska ekipa u Europi, tako da su pokupili najviše love od tv prava, jer su svi ostali predstavnici Serie A ispali ranije, kako u EL tako i u LP, dok ste vi dijelili novac sa Borussiom, Španski duo takođerproFCB je napisao/la:
moze li mi neko ovo objasniti, kako zabari mogu zaraditi vise od nas, koji su ispali na prijemnom u ligi prvaka???
Milan i Real?rio_Ferdy88 je napisao/la:Zato što su oni ostali jedina Italijanska ekipa u Europi, tako da su pokupili najviše love od tv prava, jer su svi ostali predstavnici Serie A ispali ranije, kako u EL tako i u LP, dok ste vi dijelili novac sa Borussiom, Španski duo takođerproFCB je napisao/la:
moze li mi neko ovo objasniti, kako zabari mogu zaraditi vise od nas, koji su ispali na prijemnom u ligi prvaka???
BVB i Bayern su se tako dogovorili, da se promjene parovi jer ce vec za 7 dana igrati super kup, pa da se izbjegne da 100 puta igraju u godini kao real i barca u spaniji.amerosm je napisao/la:Prvobitno je bilo planirano da u 1/2 finalu Telekom kupa igraju BVB - Bayern, pa je zbog nekih termina to promjenjeno. To je bilo zvanicno saopstenje organizatora, no moja je predpostavka da su sigurni da ce u finalu igrati BVB i Bayern i da time zele privuci jos vise paznje na ovaj turnir i na najbolji moguci nacin najaviti utakmicu naredne sedmice u Super kupu.proFCB je napisao/la:Pa zar nismo trebali sutra igrati sa BvB-eom cini mi se da je tako nesh amerosm napisao???
Pa Barca dijelila sa Realomschweinsteiger je napisao/la:
Milan i Real?![]()
Naravno da jesuschweinsteiger je napisao/la:Juventus je ispao kolo nakon Milana,a razliku u novcu od 14 miliona u odnosu na Milan sigurno nisu mogli napraviti zahvaljujuci prihodima od tv prava.
Dzaba su se dogovarali kad ce igrati sutra u finalu.Klopp je napisao/la:
BVB i Bayern su se tako dogovorili, da se promjene parovi jer ce vec za 7 dana igrati super kup, pa da se izbjegne da 100 puta igraju u godini kao real i barca u spaniji.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.