JameS je napisao/la:u jbt nema ni Kake ni Ronalda protiv Valencije,bas me zanima kako ce Real odigrati bez svojih najboljih igraca

Ja se bojim da ce Granero zamjeniti Ronalda, e onda smo otisli u qrac. Kaka je zamjenjiv, VDV cak vise prijeti protivnickom golu od Kake, mada je manje aktivan kada je rijec o pasovima, ali nemamo klasicno napadacko krilo koje bi moglo zamjeniti Ronalda, znaci igramo protiv jake ekipe bez igraca koji je koji je na visokoj individualnoj razini, i bice sigurno problema. Mislim da ce nam glavni adut biti prekidi, jer se na kontre ne mozemo osloniti kada nam po krilima trce Granero i Marcelo.
Ja sam gledao par utakmice Valencije, i onaj Villa, necete vjerovati, promasi vise cistih prilika nego Aguero iz Atletica koji ce promasiti svaku drugu 100% priliku, al sigurno ga Villa zna ugurati iz svake pozicije. Mogao bi Pellegrini krenuti s Higuainom i Marcelom na krilima od prve minute, a truta Raula

ili Benzemu postaviti u vrh napada, sto bi prema meni bilo pametnije nego staviti Granera u prvi sastav jer je sto puta pokazao da je prespor i neinteligentan igrac. Ja bi njih ovako poredo: Casillas na golu, Ramos i Arbeloa na bekove, Garay i Pepe na mjesto stopera, Lass i Alonso defanzini veznjaci, VDV ofanzivni veznjak, Drenthe i Higuain krila a Raul u vrhu napada