BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
ako Željo imao ludu sreću i prođe Plzena, pa onda prođe i Helsinkija znači li to da idu direktno u Europsku ligu ako izgube u play-offu Lige prvaka ?
#SuningOUT
Aha,al' ne treba o tome jos razmisljati jer nas ceka veoma teska utakmica u utorak.Treba se nadati,al' ipak su oni sila.Jericho je napisao/la:ako Željo imao ludu sreću i prođe Plzena, pa onda prođe i Helsinkija znači li to da idu direktno u Europsku ligu ako izgube u play-offu Lige prvaka ?
Ako ne prođe Plzena igrat će PLBiH.Ako prođe Plzena a ispadne od skijaša igrat će 4. predkolo lige evrope.Ako prođe i Helsinki igrat će 4. predkolo lige prvaka s tim ako isapdne ide direktno u grupnu fazu liga evrope a ako prođe igrat će grupnu fazu lige prvaka.Jericho je napisao/la:ako Željo imao ludu sreću i prođe Plzena, pa onda prođe i Helsinkija znači li to da idu direktno u Europsku ligu ako izgube u play-offu Lige prvaka ?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
eto objasnio decko svesamocelik je napisao/la:Ako ne prođe Plzena igrat će PLBiH.Ako prođe Plzena a ispadne od skijaša igrat će 4. predkolo lige evrope.Ako prođe i Helsinki igrat će 4. predkolo lige prvaka s tim ako isapdne ide direktno u grupnu fazu liga evrope a ako prođe igrat će grupnu fazu lige prvaka.Jericho je napisao/la:ako Željo imao ludu sreću i prođe Plzena, pa onda prođe i Helsinkija znači li to da idu direktno u Europsku ligu ako izgube u play-offu Lige prvaka ?

btw treba proci prvo Plzen a onda ce sve doci na svoje

btw gledam ove golove bandovica...kakav je to samo car

[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ako bi mogli birati jednog predstavnika koji moze proci msm da bi najbolje bilo da to bude Zeljo jer bi najvise dogurao ako nish barem do 4 pretkola Lige Evrope ostala 3 nasa kluba nemaju sanse za too
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- Armageddon2012
- Kontakt:
hahahahhahahah,nisam znao za ovo,popravili ste mi dan,lol!!!sergejevic je napisao/la:Bas danas sam trazio ovaj klip. Za Armagedona(tako nesto) i njegovih 17 terena, kad neko na kraju kaze : Eto vam kamp, ebo vas kamp...gollum je napisao/la:Slikovitije objasnio Dino P. od 0:42Armageddon2012 je napisao/la:..dzaba vam novci,moji sinovci...
[youtube][/youtube]
jos mi objasnite ko je dino p.da mi momentalno postane omiljeni igrac?

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Armagedon ko onomad neki njegov sugrađan,kad se pričalo da će Nijaz Brković iz Želje preći u Borac,kaže lik parafraziram "je.bo vas on,koliko vidim nije ni minute igrao čitavu sezonu". 

ali nema para,sve se rastalilo....
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma ne znam ja te vase funkcionere,osim ovog meme sto je igrao u borcu,uvijek se pozdravimo na ogradi ovdje...ako je on uopste jos u zelji? 

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ima li kakav link, i odakle tebi informacija, licno ti gledao na toj norveskoj televiziji ili ???stadion je napisao/la:milomlat je napisao/la:Izgleda da je utakmica Kukesi Sarajevo bila namjestena. Evo na norveskoj televiziji kazu da je UEFA pokrenula istragu protiv 3 igraca Sarajeva.
daj malo vise detalja ako imas
Pyro is not a crime !
samocelik je napisao/la:Ako ne prođe Plzena igrat će PLBiH.Ako prođe Plzena a ispadne od skijaša igrat će 4. predkolo lige evrope.Ako prođe i Helsinki igrat će 4. predkolo lige prvaka s tim ako isapdne ide direktno u grupnu fazu liga evrope a ako prođe igrat će grupnu fazu lige prvaka.Jericho je napisao/la:ako Željo imao ludu sreću i prođe Plzena, pa onda prođe i Helsinkija znači li to da idu direktno u Europsku ligu ako izgube u play-offu Lige prvaka ?
onda ce PLBiH biti na "cekanju" hehe neka 2 kola makar

HJK - Nõmme Kalju 0-0
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Uz Sarajevo jedino još možda široki može proći. U avgustu evropske utakmice može samo Sarajevo igrati.
Od mene će besplatnu ulaznicu za te tekme dobiti debilčina iskompleksirana koja pominje rahmetli Haseta i Ismira jer mu se ne sviđa ime stadiona na kojem će igrati.
Od mene će besplatnu ulaznicu za te tekme dobiti debilčina iskompleksirana koja pominje rahmetli Haseta i Ismira jer mu se ne sviđa ime stadiona na kojem će igrati.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
Botev pobjedi Levskog i to preokretom iz 2 u 1, dok je Plzen demolirao Bohemiansa 5-0. Pavlodar je pobjedio Tobola 1-0. Sva tri protivnika u dobroj formi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Igrači Viktorije iz Plzena maloprije viđeni kod Begove džamije.
znači u Zenicu (ako prođu Široki i Zrinjski) dolaze Udinese i Stuttgart...
#SuningOUT
Široki je zatražio licencu, popravio nedostatke i čeka se odluka UEfe tako da nije ti još ništa gotovo..ako dobije Pecara automatski i Zrinjski ukoliko prođe igra u ŠirokomJericho je napisao/la:znači u Zenicu (ako prođu Široki i Zrinjski) dolaze Udinese i Stuttgart...

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kladionice ne daju puno sansi Zeljeznicaru i Zrinjskom, dok su Sarajevo i Siroki favoriti
Zeljeznicar - Plzen
1 - 6,25 @ X - 4,20 @ 2 - 1,50
Botev - Zrinjski
1 - 1,33 @ X - 4,50 @ 8,50
Siroki - Pavlador
1 - 1,75 @ X - 3,50 @ 2 - 4,20
Sarajevo - Kukesi
1 - 1,50 @ X - 3,75 @ 2 - 6,00
Zeljo ce tesko dalje, ali ipak vjerujem da mogu do iznenadjenja. Kamo srece da se desi iznenadjenje, jer su dobili dobar zdrijeb za 3.pretkolo. Za Zrinjski sumnjam da moze dalje, ali mislim da bi bio spektakl da igraju s Stuttgartom, to znaju i igrace, pa nek se potrude. Realno, Sarajevo i Siroki mogu i moraju do pobjeda. Siroki s dva razlike, a Sarajevo i vise.
Zeljeznicar - Plzen
1 - 6,25 @ X - 4,20 @ 2 - 1,50
Botev - Zrinjski
1 - 1,33 @ X - 4,50 @ 8,50
Siroki - Pavlador
1 - 1,75 @ X - 3,50 @ 2 - 4,20
Sarajevo - Kukesi
1 - 1,50 @ X - 3,75 @ 2 - 6,00
Zeljo ce tesko dalje, ali ipak vjerujem da mogu do iznenadjenja. Kamo srece da se desi iznenadjenje, jer su dobili dobar zdrijeb za 3.pretkolo. Za Zrinjski sumnjam da moze dalje, ali mislim da bi bio spektakl da igraju s Stuttgartom, to znaju i igrace, pa nek se potrude. Realno, Sarajevo i Siroki mogu i moraju do pobjeda. Siroki s dva razlike, a Sarajevo i vise.
Sličnu poruku kao kladionice šalje u javnost i Amar , poredeći svoj klub sa Braniteljom u odnosu na Viktoriju. Ali et, kad on ne daje neke šanse (osim lošeg terena koji je pozitiva za želju)..šta da kažemo mi. Jedno je sigurno, da viktorija mijenja svoju taktiku i igrače toliko koliko joj je dovoljno za prolaz. U prvom meču je bilo puno zalaganja željinih igrača i dosta sreće na strani plavih. Pored toga bilo je sigurno podcjenjivanja od strane vikt.
Mislim da su želji šanse minimalne ali isto tako sam mislio i za našu tekmu protiv genka, levskog..rapida na koševu..cluja na koševu ...
Nek igraji hrabro i čvrsto ionako moraju zabiti na AFH...pa bilo to u 10-toj ili 90toj
Mislim da su želji šanse minimalne ali isto tako sam mislio i za našu tekmu protiv genka, levskog..rapida na koševu..cluja na koševu ...
Nek igraji hrabro i čvrsto ionako moraju zabiti na AFH...pa bilo to u 10-toj ili 90toj
- SarajlijaTM
Osim dinama,besiktasa i new castlea ni jedan protivnik se ne moze mjeriti sa ovom viktorijom!
Tako da je smjesno govoriti o nekoj sreći
Meni lično je bitno to da su pokazali da mogu,pa i ako ispadnu,neka to bude časno!
Ima iduća godina i bolji koef i status nosioca i 6 utakmica u evropi
Ima da izgorim na koševu od podrške sta god da bude nece me razočarati,samo ne mogu obradovati
Što se tiče svih ostalih predstavnika,čini mi se da rade najgoru stvar,a to je da su već u 3 predkolu svi,a niko nema pozitivan rezultat.
Svima želim sreću,mada svi ti jedva čekate nas kiks
Hvala sretno...
Meni lično je bitno to da su pokazali da mogu,pa i ako ispadnu,neka to bude časno!
Ima da izgorim na koševu od podrške sta god da bude nece me razočarati,samo ne mogu obradovati
Što se tiče svih ostalih predstavnika,čini mi se da rade najgoru stvar,a to je da su već u 3 predkolu svi,a niko nema pozitivan rezultat.
Hvala sretno...
Pa o sreci su pricali svi u tvom taboru...pa i tvoji manijaci. Al et neka bude , bunker i fulanje 5 zicera ..nije sreca.SarajlijaTM je napisao/la:Osim dinama,besiktasa i new castlea ni jedan protivnik se ne moze mjeriti sa ovom viktorijom!
Hvala sretno...
Sto je onda Rapid Bukuresht bio u euro ligi a i Cluj...to ti je danas Viktorija. Jbg , do vase tekme sa LITEXOM niko nije znao za njih a onda 9 kom u dvije tekme a vi samo jedan. Po tebi onda , Litex je iz onog vakta JACI od Viktorije danas jer ste cesima dali 3. Neka je vama srecno radi koeficijenta za citav BiH fudbal...a zakuni se da ne bi volio da FCS ispadne od shipaca....odmah da ti kazem da lazes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.