Hajde pravo kad se u Njemačkoj nek se skokne i do Hrgote, čisto da se vidi na čemu smo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kakav ba Hrgota, od njega se više Bosancem osjeća David Rudisha.legenda reala je napisao/la:Bravo!!
Hajde pravo kad se u Njemačkoj nek se skokne i do Hrgote, čisto da se vidi na čemu smo
Taj igra samo protiv Intera nista manje nije za njegov nivo.zgembo89 je napisao/la:Hajduk: Kalinić - Mikanović, Maloča, Milić, Jozinović - Anđelković, Pašalić - Caktaš, Sušić, Bencun - Kouassi
Evo mladi TIno igrao za HAjduk u borbi za EL,ne znam sto nije Vršajević
bio na pregovorima sa Interom iz Milanazgembo89 je napisao/la:Hajduk: Kalinić - Mikanović, Maloča, Milić, Jozinović - Anđelković, Pašalić - Caktaš, Sušić, Bencun - Kouassi
Evo mladi TIno igrao za HAjduk u borbi za EL,ne znam sto nije Vršajević
Penal sigurno izveden u stilu RivaldaSabinho je napisao/la: Vranjes je zabio za Vojvodinu sa penala,dok je Bilbija u 90. minuti zamjenio jos jednog potencijalnog Alivodica.
Eto toliko o nasim igracima.
Jel' puco škaricama penal ?Sabinho je napisao/la: Vranjes je zabio za Vojvodinu sa penala,dok je Bilbija u 90. minuti zamjenio jos jednog potencijalnog Alivodica.
Zeba 2 asistencijeSabinho je napisao/la:Alispahic je igrao do pocetka drugog,kad ga je zamjenio Krstanovic,dok je Zlomislic usao i zabio za 5:0.
Hadzic je odigrao cijelu.
Arslanagic takodje.
Spahic nije ulazio u igru za Slask.
Zeba je za Olimpiju odigrao 73 minute u pobjedi 3:1 protiv Ziline.
Vranjes je zabio za Vojvodinu sa penala,dok je Bilbija u 90. minuti zamjenio jos jednog potencijalnog Alivodica.
Susic je odigrao cijelu za Hajduk.
Damjanovic je zabio za Jagodinu u porazu 2:3 od Rubina,dok je Hadzibulic odigrao 65 minuta.
Causevic je odigrao drugo poluvrijeme protiv Inter Bakua.
Buric nije nastupio za Lech,kao ni Gerzic za Goteborg.
Cocalic je odigroa 90 minuta za Maccabi.
Da dodam,ma koliko bitno,Sanel Ibrahimovic je odigrao 90 minuta za Jeunesse Esch u porazu 1-0 od Ventspilsa.
anti_zli je napisao/la:Zeba 2 asistencijeSabinho je napisao/la:Alispahic je igrao do pocetka drugog,kad ga je zamjenio Krstanovic,dok je Zlomislic usao i zabio za 5:0.
Hadzic je odigrao cijelu.
Arslanagic takodje.
Spahic nije ulazio u igru za Slask.
Zeba je za Olimpiju odigrao 73 minute u pobjedi 3:1 protiv Ziline.
Vranjes je zabio za Vojvodinu sa penala,dok je Bilbija u 90. minuti zamjenio jos jednog potencijalnog Alivodica.
Susic je odigrao cijelu za Hajduk.
Damjanovic je zabio za Jagodinu u porazu 2:3 od Rubina,dok je Hadzibulic odigrao 65 minuta.
Causevic je odigrao drugo poluvrijeme protiv Inter Bakua.
Buric nije nastupio za Lech,kao ni Gerzic za Goteborg.
Cocalic je odigroa 90 minuta za Maccabi.
Da dodam,ma koliko bitno,Sanel Ibrahimovic je odigrao 90 minuta za Jeunesse Esch u porazu 1-0 od Ventspilsa.
Od tih svi dobar je samo Spaha , Hadžić Alivodić i Cocalić , ni dan danas ne razumijem zašto Coca nije u Repki ?![]()
Pa imao je tu namjeru ali u zadnji cas se predomisliobagrcavi je napisao/la:Jel' puco škaricama penal ?Sabinho je napisao/la: Vranjes je zabio za Vojvodinu sa penala,dok je Bilbija u 90. minuti zamjenio jos jednog potencijalnog Alivodica.
Anel Džaka: Kolašinac je odlučio da igra za BiH!
Anel Džaka, bh. internacionalac u njemačkom Koblenzu nedavno je razgovarao sa Seadom Kolašincem koji mu je potvrdio da će igrati za Bosnu i Hercegovinu...
"Kolašinac je odlučio; igrat će za BiH! Razgovarao sam sa njim. Oduševio me. Pričali smo prije i poslije utakmice. Schalke je gostovao kod nas, dobili su nas 4:1. Bio je spektakl, veliki događaj, dobra utakmica, koju sam iskoristio da popričam sa Kolašincem. Priznao mi je da će igrati za Bosnu i Hercegovinu!"
"Obradovalo me to. I ja sam ga podržao. Ispričao sam mu svoj primjer; šta sam sve prošao i šta sam izgubio. Nije mogao imati bolji primjer. I ja sam igrao za njemačku mladu reprezentaciju. Baš u njegovim godinama. Tada sam igrao za Bayer. Kolašinac je jedan od najboljih defanzivaca u Bundesligi. BiH će dobiti puno sa njim. I sa Bičakčićem. Nadam se da Savez i selektor Safet Sušić znaju kakvog imaju kapitalca- izjavio je Anel Džaka, prvo ime Koblenza, koji je prije desetak godina bio najveća nada Bayer Leverkusena.
Smrdi ovo oko Kolasinca, jeli on gluhonjem pa ne moze dati intervju...Smrdi , smrdi.....JTS je napisao/la:Anel Džaka: Kolašinac je odlučio da igra za BiH!
Anel Džaka, bh. internacionalac u njemačkom Koblenzu nedavno je razgovarao sa Seadom Kolašincem koji mu je potvrdio da će igrati za Bosnu i Hercegovinu...
"Kolašinac je odlučio; igrat će za BiH! Razgovarao sam sa njim. Oduševio me. Pričali smo prije i poslije utakmice. Schalke je gostovao kod nas, dobili su nas 4:1. Bio je spektakl, veliki događaj, dobra utakmica, koju sam iskoristio da popričam sa Kolašincem. Priznao mi je da će igrati za Bosnu i Hercegovinu!"
"Obradovalo me to. I ja sam ga podržao. Ispričao sam mu svoj primjer; šta sam sve prošao i šta sam izgubio. Nije mogao imati bolji primjer. I ja sam igrao za njemačku mladu reprezentaciju. Baš u njegovim godinama. Tada sam igrao za Bayer. Kolašinac je jedan od najboljih defanzivaca u Bundesligi. BiH će dobiti puno sa njim. I sa Bičakčićem. Nadam se da Savez i selektor Safet Sušić znaju kakvog imaju kapitalca- izjavio je Anel Džaka, prvo ime Koblenza, koji je prije desetak godina bio najveća nada Bayer Leverkusena.
Trci li Said ? i jel smrsavio ?Head je napisao/la:Nakon kornera koji je Said izveo Dinamo postize gol.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.