FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Vratite JUPP-a iz penzije, pa nek' vas vodi 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- anonymousHD
- Kontakt:
Je li legenda kluba i Figo? Koji je kao i Laudrup prešao iz Barcelone u Real Madrid.111 je napisao/la:Ma kakav ba Mancini
Stvarno, ovo je previše šta se dešava Barci.
I kako sad biti pametankoga dovesti ? kad i nema puno slobodnih a kvalitetnih trenera.
Bielsa je slobodan od ovih kvalitetnijih, mada bi volio vidjeti Laudrupa koji je legenda Barce.
Ne gleda se ime vec sistem igre a Juppov se dosta razlikuje od onog sto Barcelona trazi.GazijaKalesija je napisao/la:Vratite JUPP-a iz penzije, pa nek' vas vodi
Pressica za 7 minuta.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mnogo toga si učinio za nasCautinho je napisao/la:
ANIMO TITO!!!
HVALA ZA SVE!!!!
![]()
![]()
naprijed rejal
-Sljedece sedmice bi trebali predstaviti novog trenera. Rubi ce sa Rourom i pomocnicima voditi treninge.
-Utakmica koja je planirana za sutra se odgadja.
To je to.
-Utakmica koja je planirana za sutra se odgadja.
To je to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
humor ti je jaca strana.M4kaveli je napisao/la:Don Roberta ne bi uzeo za 2 marke, radije bi skupio jos pola i kupio king sladoled.darker10 je napisao/la:Don Roberto je slobodan.
@barca_87 znam da je Laudrup u Swansea, ali nisam ih gledao 2-3 puta mozda prosle sezone.
Crujff ne moze jer ima slabo srce ..
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
@reformer vidim nije ni vama.LenBias je napisao/la:eto vama roberta
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Keep walking.
Barcelona's new coach will not be one of the two assistant coaches, but come from outside the club. Barcelona had plan B prepared. [rac1]
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Kad bi Mancini doso

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
I jos kazu da su Bielsa, Boas i Jupp opcije.Damian je napisao/la:Barcelona's new coach will not be one of the two assistant coaches, but come from outside the club. Barcelona had plan B prepared. [rac1]
-
BigBigBang
- Kontakt:
Mancini je free agent ovakva sansa vam se nece dva puta ukazati.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne bih imao nista protiv Boasa.M4kaveli je napisao/la:I jos kazu da su Bielsa, Boas i Jupp opcije.Damian je napisao/la:Barcelona's new coach will not be one of the two assistant coaches, but come from outside the club. Barcelona had plan B prepared. [rac1]
Ni Juppa naravno
Kakav je kao vodonosa ?BigBigBang je napisao/la:Mancini je free agent ovakva sansa vam se nece dva puta ukazati.
Andre Viljas Boaš, menadžer Totenhema, u ugovoru sa klubom ima klauzulu po kojoj je u svakom trenutku slobodan da preuzme Barselonu, ukoliko takva ponuda stigne.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, daaaaj... Ozbiljno? Kako lukavo heheJTS je napisao/la:Andre Viljas Boaš, menadžer Totenhema, u ugovoru sa klubom ima klauzulu po kojoj je u svakom trenutku slobodan da preuzme Barselonu, ukoliko takva ponuda stigne.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ne vjerujem u to. spursi bi bili preglupi da tako nesto naprave.
RIP CITY!
- Consigliere
- Kontakt:
ima takvih stvari u ugovorima. ako Barcelona moze Neymaru partije praviti, onda je sve moguce...Damian je napisao/la:ne vjerujem u to. spursi bi bili preglupi da tako nesto naprave.
Fit Tony: I keep my friends close...
- Semir BAYERN
- Kontakt:
sta se desava sa mes que un club?
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.