NK Iskra Bugojno

modecom
Kontakt:

Re: NK Iskra Bugojno

Post Postao/la modecom » 19 jul 2013, 15:01

ovako bi to trebalo izgledat
1.kolo bratstvo gracanica
2.kolo GOSK gabela
3.kolo buducnost banovici
4.kolo podgrmec sanski most
5.kolo rudar kakanj
6.kolo orasje
7.kolo branitelj mostar rodoc
8.kolo gradina srebrenik
9.kolo igman konjic
10.kolo troglav livno
11.kolo capljina
12.kolo mladost doboj kakanj
13.kolo sloboda tuzla
14.kolo radnicki lukavac
15.kolo jedinstvo bihac
srcu draga boja plava

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 19 jul 2013, 16:33

http://www.bug.ba/izvlacenje-parova-prv ... anici.html" onclick="window.open(this.href);return false;
srcu draga boja plava

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 19 jul 2013, 17:03

evo i moje prognoze
1.kolo bratstvo-iskra x -mislim da mozemo do boda u gracanici vec preufuranim domacinima koji su zapeli za PL i donekle im pokvariti euforiju
2.kolo iskra gosk 1-ne bi bilo dobro odmah kiksat pa mentalno cvrstom igrom i fizickom spremom da upisemo i prvu pobjedu
3.kolo buducnost iskra 1x-vise ovo prvo mada cemo samo borbenoscu doci do vrlo vrlo vrijednog boda mada cisto sumnjam
4.kolo iskra podgrmec 1-protiv Sanjana ne treba kiksat
5.kolo rudar iskra 1-mislim da tesko mozemo sta izvuc iz kaknja a ako uzmemo zuhar je
6.kolo iskra orassje 1-bez ikakvih problema protiv autsajdera ove lige ,realno nisu ni pripreme zapoceli u goroj situaciji neg mi
7.kolo branitelj iskra x-ko kuca uvijek tradicionalno izvucemo sretni bod,mada kazu da je tamo tesko igrat al nam uspijeva
8.kolo capljina iskra 1-tesko do bodova,cisto sumnjam
9.kolo iskra gradina-1 poslije dva najteza gostovanja u ovom dijelu prvenstva slijedi vrlo teska pobjeda
10.kolo igman iskra 1(x) ovo x namjerno u zagradu jer ce uvijek neugodni konjicani ici na pobjedu.uvijek su nezgodne novajlije nit znas sta su ni kako igraju ,vidim nesto se pojacavaju, obad im trener,samo dvije rijeci, nisu autsajder i mnogima ce pomrsiti racune i najvise su uradili od ovih ostalih timova koji su usli
11.kolo iskra troglav 1-mislim da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje protiv,bar meni licno najdrazih,starih rivala
12.kolo mladost doboj kakanj iskra x-cisti remi, ovo je tim sa naravno najmanje iskustva jer logicno igra 1. put ovu
cudnu ligu i mislim da ce se tesko snaci
13.kolo iskra sloboda 1x2-sve otvoreno ove godine ih dobili na jaklicu prvenstveno zbog odsustva najmanje 7 njihovih kljucnih igraca pa smo lagano dobili u tom trenutku njihove juniore.ovaj put potpuno nova prica ,idu na zlatibor, cilj PL ,dosli im vrlo kvalitetni igraci dakle jos jednom ,sve otvoreno
14 kolo radnicki iskra 1-dakle vrlo tesko do bodova samo njihovo opustanje nam moze donjeti bod(ove)
15.kolo iskra jedinstvo 1 spustiti zavjesu na polusezonnu pobjedom,protiv neugodnih biscana koji su jedni od tri favorita za PL
po meni nekih finih 22 boda sto bi ovakvim soldom i u drugoj polusezoni donjelo mirnijih zadnjih par kola :D
srcu draga boja plava

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 19 jul 2013, 17:07

modecom je napisao/la:evo i moje prognoze
1.kolo bratstvo-iskra x -mislim da mozemo do boda u gracanici vec preufuranim domacinima koji su zapeli za PL i donekle im pokvariti euforiju
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 19 jul 2013, 17:09

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
javim ti se ja 10.8.2013 oko 18.30 :D :D :D :D
srcu draga boja plava

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 19 jul 2013, 17:21

modecom je napisao/la:
javim ti se ja 10.8.2013 oko 18.30 :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jul 2013, 17:35

Mislit i cvijece brat nije isto :mrgreen:
www.nkbratstvogracanica.com

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 19 jul 2013, 18:05

2.kolo iskra gosk 1-ne bi bilo dobro odmah kiksat pa mentalno cvrstom igrom i fizickom spremom da upisemo i prvu pobjedu
3.kolo buducnost iskra 1x-vise ovo prvo mada cemo samo borbenoscu doci do vrlo vrlo vrijednog boda mada cisto sumnjam
4.kolo iskra podgrmec 1-protiv Sanjana ne treba kiksat
5.kolo rudar iskra 1-mislim da tesko mozemo sta izvuc iz kaknja a ako uzmemo zuhar je
6.kolo iskra orassje 1-bez ikakvih problema protiv autsajdera ove lige ,realno nisu ni pripreme zapoceli u goroj situaciji neg mi
7.kolo branitelj iskra x-ko kuca uvijek tradicionalno izvucemo sretni bod,mada kazu da je tamo tesko igrat al nam uspijeva
8.kolo capljina iskra 1-tesko do bodova,cisto sumnjam
9.kolo iskra gradina-1 poslije dva najteza gostovanja u ovom dijelu prvenstva slijedi vrlo teska pobjeda
10.kolo igman iskra 1(x) ovo x namjerno u zagradu jer ce uvijek neugodni konjicani ici na pobjedu.uvijek su nezgodne novajlije nit znas sta su ni kako igraju ,vidim nesto se pojacavaju, obad im trener,samo dvije rijeci, nisu autsajder i mnogima ce pomrsiti racune i najvise su uradili od ovih ostalih timova koji su usli
11.kolo iskra troglav 1-mislim da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje protiv,bar meni licno najdrazih,starih rivala
12.kolo mladost doboj kakanj iskra x-cisti remi, ovo je tim sa naravno najmanje iskustva jer logicno igra 1. put ovu
cudnu ligu i mislim da ce se tesko snaci
13.kolo iskra sloboda 1x2-sve otvoreno ove godine ih dobili na jaklicu prvenstveno zbog odsustva najmanje 7 njihovih kljucnih igraca pa smo lagano dobili u tom trenutku njihove juniore.ovaj put potpuno nova prica ,idu na zlatibor, cilj PL ,dosli im vrlo kvalitetni igraci dakle jos jednom ,sve otvoreno
14 kolo radnicki iskra 1-dakle vrlo tesko do bodova samo njihovo opustanje nam moze donjeti bod(ove)
15.kolo iskra jedinstvo 1 spustiti zavjesu na polusezonnu pobjedom,protiv neugodnih biscana koji su jedni od tri favorita za PL
po meni nekih finih 22 boda sto bi ovakvim soldom i u drugoj polusezoni donjelo mirnijih zadnjih par kola :D
ocigledno nisi sav svoj al et

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 19 jul 2013, 18:10

:D Previse gledas fantaziske filmove,preporucio bi ti da se vratis na dramu ili komediju :D Iskra da uzme sve bodove kuci :lol: :lol: :lol: :lol: pa nije to mogla sa puno boljim igrackim kadrom nego sad :D kiksat ce najmanje 3

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 19 jul 2013, 18:19

admir12345 je napisao/la::D Previse gledas fantaziske filmove,preporucio bi ti da se vratis na dramu ili komediju :D Iskra da uzme sve bodove kuci :lol: :lol: :lol: :lol: pa nije to mogla sa puno boljim igrackim kadrom nego sad :D kiksat ce najmanje 3
E jbg vidi sad mozda i kiksaju koju sve to stoji ali bez uvrede ja sam daleko realniji nego strastveni fnatikosi bratstva koji su vec u mislima za sezonu 2014-2015 gdje jedva cekaju da im stadione pune sarajevo zeljo i td
Prije samo desetak dana pricalo se da ce glavas preuzet iskru i vratit je tamo gdje treb da bude,i sad par dana kasnije mislis li da vjerujem u to da tek dvojica trojica koliko ih je i ostalo u upravi da mogu odvest klub u PL.naravno da ne jedno su snovi i tradicija a drugo opstanak i realnost
srcu draga boja plava

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 19 jul 2013, 18:24

modecom je napisao/la:
admir12345 je napisao/la::D Previse gledas fantaziske filmove,preporucio bi ti da se vratis na dramu ili komediju :D Iskra da uzme sve bodove kuci :lol: :lol: :lol: :lol: pa nije to mogla sa puno boljim igrackim kadrom nego sad :D kiksat ce najmanje 3
E jbg vidi sad mozda i kiksaju koju sve to stoji ali bez uvrede ja sam daleko realniji nego strastveni fnatikosi bratstva koji su vec u mislima za sezonu 2014-2015 gdje jedva cekaju da im stadione pune sarajevo zeljo i td
Prije samo desetak dana pricalo se da ce glavas preuzet iskru i vratit je tamo gdje treb da bude,i sad par dana kasnije mislis li da vjerujem u to da tek dvojica trojica koliko ih je i ostalo u upravi da mogu odvest klub u PL.naravno da ne jedno su snovi i tradicija a drugo opstanak i realnost
:D Niko od mene nebi bio sretniji da ISKRA udje u PL jer i ja sam iz Bugojna idem je gledat svaku utakmicu al mi smo miljama daleko od PL ;)

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 19 jul 2013, 19:03

:D Niko od mene nebi bio sretniji da ISKRA udje u PL jer i ja sam iz Bugojna idem je gledat svaku utakmicu al mi smo miljama daleko od PL ;)[/quote]
Slazem se s tobom u potpunosti i niti u jednom trenutku nisam pomislio da iskra udje u PL jer nema ko ulagat nema ambiciozne uprave a vala je smijesno sad pricat o upravi koja je svedena na dvoje troje ljudi .sve u svemu na zivce mi idu gracanlije koje su sebe vec poslale u PL a samo se mogu nadat ove sezone sloboda koja dobija epitet najozbiljnijeg kandidata, pa zatim jedinstvo tu je i radnicki
Ne mrzim ni jedan klub i zelim svakom puno sportske srece u narednoj sezoni ali trebmo biti realni
srcu draga boja plava

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 19 jul 2013, 19:07

Evo ja sam jedan od objektivnijih navijača Bratstva i nevjerujem u bajke o PL. I prije je načelnik koji je ujedno i babo kluba to najavljivo pa ništa. Al sjetite se samo prošle sezone i omjera dva kluba. Dvije pobjede Bratstva :D Sad da Iskra uzme bod u prvom kolu u Gračanici iskreno je u domenu naučne fantastike :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jul 2013, 19:11

7aprildomemoj je napisao/la:Evo ja sam jedan od objektivnijih navijača Bratstva i nevjerujem u bajke o PL. I prije je načelnik koji je ujedno i babo kluba to najavljivo pa ništa. Al sjetite se samo prošle sezone i omjera dva kluba. Dvije pobjede Bratstva :D Sad da Iskra uzme bod u prvom kolu u Gračanici iskreno je u domenu naučne fantastike :mrgreen:
Potpisujem sve sto si reko ali moram ti rec da se dosta uvlacis jbt isto koda ides od teme do teme i govoris kako mi nemamo sansi kako ovo kako ono ama covjece tvoje je najbolje uzdizi se do nema pogledaj tuzlake kako su pametni ne daju nikome da kazu nista protiv Slobode...I respekt im za to a to sto ti radis stvarno ne znam sta bi reko ....

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 19 jul 2013, 19:14

cesc4 je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Evo ja sam jedan od objektivnijih navijača Bratstva i nevjerujem u bajke o PL. I prije je načelnik koji je ujedno i babo kluba to najavljivo pa ništa. Al sjetite se samo prošle sezone i omjera dva kluba. Dvije pobjede Bratstva :D Sad da Iskra uzme bod u prvom kolu u Gračanici iskreno je u domenu naučne fantastike :mrgreen:
Potpisujem sve sto si reko ali moram ti rec da se dosta uvlacis jbt isto koda ides od teme do teme i govoris kako mi nemamo sansi kako ovo kako ono ama covjece tvoje je najbolje uzdizi se do nema pogledaj tuzlake kako su pametni ne daju nikome da kazu nista protiv Slobode...I respekt im za to a to sto ti radis stvarno ne znam sta bi reko ....
Majke ti kako se ja to uvlačim ??? Time što sam objektivan. Po toj logici ti se uvlačiš Dasi jer je on najavio PL a i sam ne vjeruje u to.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 19 jul 2013, 19:19

cesc4 je napisao/la:
Slusaj ba ti cesc ako je iko nerealan onda si to ti 7aprila mnogo vise postujem neg tebe samo zato sto nije bajan i mnogo vise postuje svoj klub neg ti, nemoj te se uzdizat previse, klub najvise uspije kad se ne uzdize.ja ne bih da se mi bugojanci svadamo sa gracanlijama ali govorim istinu
srcu draga boja plava

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jul 2013, 19:24

Ja eto Daso ude na ovaj forum i cita i zna ko je pod kojim nickom i sad sto sam ja ovo reko dobicu od njega 50 KM HAHAHAH.Nisam rekao da se uvlacis nego da imam osjecaj da ides od teme do teme i da govoris kako mi nemamo sansi kako ovo kako ono a to govori prva recenica,ja ti samo kazem pametnije bi bilo da se uzdizemo nego da se ukopajemo trebamo se ugledat na Slobodine navijace.

A sto se tebe tice bugojanac iskreno me zaboli jel ti mene postujes ili ne....Pogledaj svoje prognoze za Iskru i moje za Bratstvo.Pogledaj nasu ekipu pogledaj svoju.Pa ces da vidis ko je jaci i ko ima sanse za sta.Ja nigdje nisam reko da smo mi usli u P.L. nego da cemo se boriti za istu.A ako ti postujes 7april. pa vodi ga kuci brate il dodi nek te ugosti prvo kolo dodi mu na kafu ;) :D

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 19 jul 2013, 19:27

cesc4 je napisao/la:
Objektivnost nije ulagivanje. Niti je subjektivnost (koja je zastupljena kod tebe) takođe. Kad bi svi bili zaluđeni i uskraćivali drugima respekt koji zaslužuju, pokušaj da zamisliš kako bi to bilo. Prije svega na prvi kiks tvoje ekipe progutaš deset postova kojom si dizao je prethodno, a ni sam nisi vjerovao u da će biti kako govoriš, ali eto "nisi dao na svoje".

Pusti čovjeka neka bude objektivan, nemam ja ništa protiv subjektivnosti koju ti forsiraš, ali nemoj je nametati drugima.

Kad sam već ovdje, ima neko da je bliži tom UO koji je preostao u Iskri? Nešto mi je previše tiho kod vas.

EDIT: Začudili bi se koliko ljudi i ko sve prati ovaj podforum u svim klubovima i savezu itd itd.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jul 2013, 19:35

Ma znam ja da postoji velika mogucnost da ce me mnogi podjebavat ali postoji i ta da ce se usutit a sanse su 50 50 tako da ne znam vidit cemo ja sam svoj stav iznio i svako ima pravo na svoje misljenje i sve i ok :D

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 19 jul 2013, 19:52

Sto se tice uprave bar koliko ja znam a dobrim djelom sam i upoznat da su istu napustili vecina clanova sa predsjednikom miralemom kazicem jos u januaru sada su tu predsjednik ilijas dadic te sekretar mehro curic kako pise na bug ba pregovara se sa njima, vise u narednim danima
srcu draga boja plava

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.