samo hrabro i u kost,kao i prvu utakmicu!
vec sam pisao,nakon one borbe u prvoj tekmi i zalaganja,rekao sam sebi,sad nek zijane za mene su prosli dalje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
svaka cast rios slazem s tobom u potpunostiRios je napisao/la:Evo rijec-dvije o utakmicama sa Plzenom,prvo onoj u Ceskoj a onda ovoj sto nas ceka aBd u utorak..Hmm,ono sto je je jasno kao dan i sto znaju i ptice na grani jeste to da je aktivan rezultat iz Ceske plod velike borbenosti i hrabrosti nasih igrca ali i srece,to se mora napomenuti..Fulili su oni nekoliko jako dobrih prilika,dok smo mi pogodili sve sto smo sutirali na gol sto je,moramo priznati,efikasnost koja se desava u jednoj od 50 utakmica..
Eh sad o revansu..Prvo,euforiju podhitno izbijeci..I Amar je rekao da su nam sanse sad 6%..Pametnom dosta da skonta sta je on htio da kaze..Drugo,treba uzeti svakako u obzir da su nas Plnzenovci malo podcijenili i da se na Kosevu to nece ponovit sigurno..Trece,iako ja svim srcem zelim i nadam se,tesko da ce nas sreca opet posluziti u onoj mjeri kao u Plzenu,kako u fazi napada tako i u fazi odbrane..Nasu sansu vidim opet jedino u velikoj,beskompromisnoj borbenosti nasih igraca,izgaranju do posljednjeg atoma snage..Moramo biti disciplinovani u ispunjavanju svih zadataka na terenu a posebno disciplinovani kad je rijec o kartonima i prigovorima sudijama..Tu cemo biti svakako i mi,navijaci..Siguran sam da ce Kosevo biti puno i atmosfera uzavrela sto,siguran sam,nece biti bas prijatno Cesima..
Oni imaju mana to je sigurno,odbrana im ne djeluje uigrano,pa ni onaj golman im nije nesto posebno..Vjerujem da ce Amar te njihove mane znati dobro iskoristiti..Nezahvalno je sad pricati da li ih treba napasti ili igrati povuceno,sta god odaberes kad igras protiv jaceg od sebe to ti je mac sa dvije ostrice..Ono sto ja mogu reci i cvrsto stojim iza toga jeste da ce bitku dobiti bolji i pokretljiviji vezni red..Svakako treba svesti i broj pocetnickih gresaka na minimum,tipa onaj cetvrti gol u Ceskoj..Ono se ne smije ponavljati..
Sve u svemu,sansi nekih imamo,oni su i dalje favoriti u to nema sumnje,jer koliko god mana imali ne smijemo zaboraviti da ih mi imamo vise..Zato aBd svi u utorak na Kosevo,igraci hrabro od prve do posljednje minute pa ce nas valjda i dragi Bog pogledati i nagraditi..
Žujo je prošle godine govorio u razgovoru sa navijačima Želje da ako bi se to desilo, nijedan naš stadion ne zadovoljava uslove grupnih faza EL i CL, čak ni Bilino polje! Morali bi igrati na Poljudu i sl.crvenocrni je napisao/la:Nisam citao, reko mozda ste vec pisali mada je to daleko od realnog ali eto postoji sansa... Nakon ovog zrijeba stvara se dojam da ako Zeljo kojim slucajem prodje Plzen pa onda i ove Fince vjerovatno to bi znacilo grupna faza EL-e. E sad posto sam nekad procitao to da nijedan nas stadion ne ispunjava uslove za grupnu fazu nekog od 2 Evropska takmicenja interesuje me gdje bi Zeljo igrao tu grupnu fazu? Da li Bilino zadovoljava?
Kako bismo mi tek potcjenjivali druge da imamo neke vece uspjehe u Evropi...Nevjerovatno, zbog ovakvog stava se bojim da ne bi prosli, i kad bi napravili cudo u utorak.zeljocity je napisao/la:Ako prodjemo cehe ovi finci ili estonci nece biti problem a znate sta to znaci u ekonomskom smislu?? 2.1 milion eura od uefe + ulaznice + premije za tekme u ligi evrope (minimum ako ne bude i liga prvaka) jao jao pa to bi znacilo novu Grbavicu za 2god.
![]()
A jesam se nalozio majko draga ufff
Znaci dobro sam procitao, hvalaAnonimac je napisao/la:Žujo je prošle godine govorio u razgovoru sa navijačima Želje da ako bi se to desilo, nijedan naš stadion ne zadovoljava uslove grupnih faza EL i CL, čak ni Bilino polje! Morali bi igrati na Poljudu i sl.crvenocrni je napisao/la:Nisam citao, reko mozda ste vec pisali mada je to daleko od realnog ali eto postoji sansa... Nakon ovog zrijeba stvara se dojam da ako Zeljo kojim slucajem prodje Plzen pa onda i ove Fince vjerovatno to bi znacilo grupna faza EL-e. E sad posto sam nekad procitao to da nijedan nas stadion ne ispunjava uslove za grupnu fazu nekog od 2 Evropska takmicenja interesuje me gdje bi Zeljo igrao tu grupnu fazu? Da li Bilino zadovoljava?
Ovo nije istina, Bilino zadovoljava sve osim finala lige prvaka i lige uefe.Anonimac je napisao/la:Žujo je prošle godine govorio u razgovoru sa navijačima Želje da ako bi se to desilo, nijedan naš stadion ne zadovoljava uslove grupnih faza EL i CL, čak ni Bilino polje! Morali bi igrati na Poljudu i sl.crvenocrni je napisao/la:Nisam citao, reko mozda ste vec pisali mada je to daleko od realnog ali eto postoji sansa... Nakon ovog zrijeba stvara se dojam da ako Zeljo kojim slucajem prodje Plzen pa onda i ove Fince vjerovatno to bi znacilo grupna faza EL-e. E sad posto sam nekad procitao to da nijedan nas stadion ne ispunjava uslove za grupnu fazu nekog od 2 Evropska takmicenja interesuje me gdje bi Zeljo igrao tu grupnu fazu? Da li Bilino zadovoljava?
bitno je da ih igraci ne potcijene. oni igraju , a ne mi.gollum je napisao/la:Kako bismo mi tek potcjenjivali druge da imamo neke vece uspjehe u Evropi...Nevjerovatno, zbog ovakvog stava se bojim da ne bi prosli, i kad bi napravili cudo u utorak.zeljocity je napisao/la:Ako prodjemo cehe ovi finci ili estonci nece biti problem a znate sta to znaci u ekonomskom smislu?? 2.1 milion eura od uefe + ulaznice + premije za tekme u ligi evrope (minimum ako ne bude i liga prvaka) jao jao pa to bi znacilo novu Grbavicu za 2god.
![]()
A jesam se nalozio majko draga ufff
Nedugo zatim je dosla informacija od UEFA da ce dopustiti da se igra na Koševu ili BL utakmice grupne faze ukoliko se neko plasira (pretpostavljam da je sada i Bilino uvrsteno u ove stadione). UEFA u vezi stadiona zna izaci u susret, pogotovo ako zna da ce se morati igrati van drzave ili bi pomjeranje iz grada u grad mnogo povecala nesigurnost utakmice (tipa da Željo igra u BL sto ni UEFA nebi dozvolila).crvenocrni je napisao/la:Znaci dobro sam procitao, hvalaAnonimac je napisao/la:Žujo je prošle godine govorio u razgovoru sa navijačima Želje da ako bi se to desilo, nijedan naš stadion ne zadovoljava uslove grupnih faza EL i CL, čak ni Bilino polje! Morali bi igrati na Poljudu i sl.crvenocrni je napisao/la:Nisam citao, reko mozda ste vec pisali mada je to daleko od realnog ali eto postoji sansa... Nakon ovog zrijeba stvara se dojam da ako Zeljo kojim slucajem prodje Plzen pa onda i ove Fince vjerovatno to bi znacilo grupna faza EL-e. E sad posto sam nekad procitao to da nijedan nas stadion ne ispunjava uslove za grupnu fazu nekog od 2 Evropska takmicenja interesuje me gdje bi Zeljo igrao tu grupnu fazu? Da li Bilino zadovoljava?
Glupa prica skroz, ako kojim slucajem uletimo u tu grupnu fazu igrace se gdje i dosad tj Kosevo 100%bhsport je napisao/la:Ovo nije istina, Bilino zadovoljava sve osim finala lige prvaka i lige uefe.Anonimac je napisao/la:Žujo je prošle godine govorio u razgovoru sa navijačima Želje da ako bi se to desilo, nijedan naš stadion ne zadovoljava uslove grupnih faza EL i CL, čak ni Bilino polje! Morali bi igrati na Poljudu i sl.crvenocrni je napisao/la:Nisam citao, reko mozda ste vec pisali mada je to daleko od realnog ali eto postoji sansa... Nakon ovog zrijeba stvara se dojam da ako Zeljo kojim slucajem prodje Plzen pa onda i ove Fince vjerovatno to bi znacilo grupna faza EL-e. E sad posto sam nekad procitao to da nijedan nas stadion ne ispunjava uslove za grupnu fazu nekog od 2 Evropska takmicenja interesuje me gdje bi Zeljo igrao tu grupnu fazu? Da li Bilino zadovoljava?
Isti ono kao da smo mi uzeli 3:2 a ovdje samo rutina.Keenan.- je napisao/la:Alo ba ljudi nismo još ni blizu grupne faze a vi već raspravljate gdje ćemo igrat'.
Ma greška neka,ja prije nekih 2 sata kupio tu classic clansku 20km i dobijes srce zeljoTeaM87 je napisao/la:Zasto ovdje pise da je classic kartica 10 KM ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 21 gost.