FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 19 jul 2013, 15:20

nova fora/izvlakusa jufki po gradu je to da je plzen promjenio 9 igraca pred prvu utakmicu s nama i da to nije ista ekipa koja je derala napoli,nego skroz neki drugi levati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

samo hrabro i u kost,kao i prvu utakmicu!

vec sam pisao,nakon one borbe u prvoj tekmi i zalaganja,rekao sam sebi,sad nek zijane za mene su prosli dalje ;)

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 19 jul 2013, 15:20

Rios je napisao/la:Evo rijec-dvije o utakmicama sa Plzenom,prvo onoj u Ceskoj a onda ovoj sto nas ceka aBd u utorak..Hmm,ono sto je je jasno kao dan i sto znaju i ptice na grani jeste to da je aktivan rezultat iz Ceske plod velike borbenosti i hrabrosti nasih igrca ali i srece,to se mora napomenuti..Fulili su oni nekoliko jako dobrih prilika,dok smo mi pogodili sve sto smo sutirali na gol sto je,moramo priznati,efikasnost koja se desava u jednoj od 50 utakmica..
Eh sad o revansu..Prvo,euforiju podhitno izbijeci..I Amar je rekao da su nam sanse sad 6%..Pametnom dosta da skonta sta je on htio da kaze..Drugo,treba uzeti svakako u obzir da su nas Plnzenovci malo podcijenili i da se na Kosevu to nece ponovit sigurno..Trece,iako ja svim srcem zelim i nadam se,tesko da ce nas sreca opet posluziti u onoj mjeri kao u Plzenu,kako u fazi napada tako i u fazi odbrane..Nasu sansu vidim opet jedino u velikoj,beskompromisnoj borbenosti nasih igraca,izgaranju do posljednjeg atoma snage..Moramo biti disciplinovani u ispunjavanju svih zadataka na terenu a posebno disciplinovani kad je rijec o kartonima i prigovorima sudijama..Tu cemo biti svakako i mi,navijaci..Siguran sam da ce Kosevo biti puno i atmosfera uzavrela sto,siguran sam,nece biti bas prijatno Cesima..
Oni imaju mana to je sigurno,odbrana im ne djeluje uigrano,pa ni onaj golman im nije nesto posebno..Vjerujem da ce Amar te njihove mane znati dobro iskoristiti..Nezahvalno je sad pricati da li ih treba napasti ili igrati povuceno,sta god odaberes kad igras protiv jaceg od sebe to ti je mac sa dvije ostrice..Ono sto ja mogu reci i cvrsto stojim iza toga jeste da ce bitku dobiti bolji i pokretljiviji vezni red..Svakako treba svesti i broj pocetnickih gresaka na minimum,tipa onaj cetvrti gol u Ceskoj..Ono se ne smije ponavljati..
Sve u svemu,sansi nekih imamo,oni su i dalje favoriti u to nema sumnje,jer koliko god mana imali ne smijemo zaboraviti da ih mi imamo vise..Zato aBd svi u utorak na Kosevo,igraci hrabro od prve do posljednje minute pa ce nas valjda i dragi Bog pogledati i nagraditi.. ;)
svaka cast rios slazem s tobom u potpunosti
srcu draga boja plava

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 jul 2013, 15:22

[quote="zeljocity"]Ako prodjemo cehe ovi finci ili estonci nece biti problem a znate sta to znaci u ekonomskom smislu?? 2.1 milion eura od uefe + ulaznice + premije za tekme u ligi evrope (minimum ako ne bude i liga prvaka :mrgreen: ) jao jao pa to bi znacilo novu Grbavicu za 2god. :mrgreen:

A jesam se nalozio majko draga ufff[/quote]
___________________________________________________________________________________________________
Da te Bog čuje. Ako bi se to dogodilo što govoriš zaradili bi od UEFE blizu 4 Miliona Eura. Isto se desilo prošle godine Mariboru i na kraju je SAMO od Uefe bio dobar 4.040.000,00EURA. Istina 300.000,00EURA su dobili za jednu pobjedu i jedan remi (200+100 hiljada Eura).
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 jul 2013, 15:27

crvenocrni je napisao/la:Nisam citao, reko mozda ste vec pisali mada je to daleko od realnog ali eto postoji sansa... Nakon ovog zrijeba stvara se dojam da ako Zeljo kojim slucajem prodje Plzen pa onda i ove Fince vjerovatno to bi znacilo grupna faza EL-e. E sad posto sam nekad procitao to da nijedan nas stadion ne ispunjava uslove za grupnu fazu nekog od 2 Evropska takmicenja interesuje me gdje bi Zeljo igrao tu grupnu fazu? Da li Bilino zadovoljava?
Žujo je prošle godine govorio u razgovoru sa navijačima Želje da ako bi se to desilo, nijedan naš stadion ne zadovoljava uslove grupnih faza EL i CL, čak ni Bilino polje! Morali bi igrati na Poljudu i sl.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 19 jul 2013, 15:28

zeljocity je napisao/la:Ako prodjemo cehe ovi finci ili estonci nece biti problem a znate sta to znaci u ekonomskom smislu?? 2.1 milion eura od uefe + ulaznice + premije za tekme u ligi evrope (minimum ako ne bude i liga prvaka :mrgreen: ) jao jao pa to bi znacilo novu Grbavicu za 2god. :mrgreen:

A jesam se nalozio majko draga ufff
Kako bismo mi tek potcjenjivali druge da imamo neke vece uspjehe u Evropi...Nevjerovatno, zbog ovakvog stava se bojim da ne bi prosli, i kad bi napravili cudo u utorak.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 19 jul 2013, 15:29

Anonimac je napisao/la:
crvenocrni je napisao/la:Nisam citao, reko mozda ste vec pisali mada je to daleko od realnog ali eto postoji sansa... Nakon ovog zrijeba stvara se dojam da ako Zeljo kojim slucajem prodje Plzen pa onda i ove Fince vjerovatno to bi znacilo grupna faza EL-e. E sad posto sam nekad procitao to da nijedan nas stadion ne ispunjava uslove za grupnu fazu nekog od 2 Evropska takmicenja interesuje me gdje bi Zeljo igrao tu grupnu fazu? Da li Bilino zadovoljava?
Žujo je prošle godine govorio u razgovoru sa navijačima Želje da ako bi se to desilo, nijedan naš stadion ne zadovoljava uslove grupnih faza EL i CL, čak ni Bilino polje! Morali bi igrati na Poljudu i sl.
Znaci dobro sam procitao, hvala ;)

prijatelj
Kontakt:

Post Postao/la prijatelj » 19 jul 2013, 15:31

kada bi se i jedan nas klub plasirao u neko europsko takmicenje, u roku od 2 dana Kosevo bi bilo komplet renovirano ;)

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 19 jul 2013, 15:33

Prvo Plzen ljudi, bez prevelikog optimizma, i meni nadođe na tren ali se malo spustim na zemlju jer znam koje cu razocaranje doziviti ako budemo ispali a budem očekivao previše. Naše je da vjerujemo u onoj normalnoj dozi i damo podršku našim momcima koji će da ginu na terenu, a kasnije šta Bog da ;)

U koliko počinje prodaja ulaznica sutra?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 jul 2013, 15:34

Anonimac je napisao/la:
Ovo nije istina, Bilino zadovoljava sve osim finala lige prvaka i lige uefe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 jul 2013, 15:34

gollum je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Ako prodjemo cehe ovi finci ili estonci nece biti problem a znate sta to znaci u ekonomskom smislu?? 2.1 milion eura od uefe + ulaznice + premije za tekme u ligi evrope (minimum ako ne bude i liga prvaka :mrgreen: ) jao jao pa to bi znacilo novu Grbavicu za 2god. :mrgreen:

A jesam se nalozio majko draga ufff
Kako bismo mi tek potcjenjivali druge da imamo neke vece uspjehe u Evropi...Nevjerovatno, zbog ovakvog stava se bojim da ne bi prosli, i kad bi napravili cudo u utorak.
bitno je da ih igraci ne potcijene. oni igraju , a ne mi.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 19 jul 2013, 15:36

da upitam vaze li karte one od hajduka za tekmu 8-) :lol:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 19 jul 2013, 15:36

crvenocrni je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:
Znaci dobro sam procitao, hvala ;)
Nedugo zatim je dosla informacija od UEFA da ce dopustiti da se igra na Koševu ili BL utakmice grupne faze ukoliko se neko plasira (pretpostavljam da je sada i Bilino uvrsteno u ove stadione). UEFA u vezi stadiona zna izaci u susret, pogotovo ako zna da ce se morati igrati van drzave ili bi pomjeranje iz grada u grad mnogo povecala nesigurnost utakmice (tipa da Željo igra u BL sto ni UEFA nebi dozvolila).

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 jul 2013, 15:40

bhsport je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:
Ovo nije istina, Bilino zadovoljava sve osim finala lige prvaka i lige uefe.
Glupa prica skroz, ako kojim slucajem uletimo u tu grupnu fazu igrace se gdje i dosad tj Kosevo 100%
Ako mu neki klinac fali sredilo bi se to do prve utakmice taman se radilo dan noc u to budite sigurni.
Ali realno dalek je put do toga i veoma trnovit.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 19 jul 2013, 15:41

Alo ba ljudi nismo još ni blizu grupne faze a vi već raspravljate gdje ćemo igrat' :D .
FK Željezničar
Chelsea FC

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 jul 2013, 15:42

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 19 jul 2013, 15:45

Keenan.- je napisao/la:Alo ba ljudi nismo još ni blizu grupne faze a vi već raspravljate gdje ćemo igrat' :D .
Isti ono kao da smo mi uzeli 3:2 a ovdje samo rutina. :D

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 19 jul 2013, 15:45

Zasto ovdje pise da je classic kartica 10 KM ?
slika
FKŽ !

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 19 jul 2013, 15:49

TeaM87 je napisao/la:Zasto ovdje pise da je classic kartica 10 KM ?
slika
Ma greška neka,ja prije nekih 2 sata kupio tu classic clansku 20km i dobijes srce zeljo :D..Iskuca ti ime prezime redni broj onako fina stvar za sjecanja :D..Samo ne znam da li se ime i prezime vremenom izlizu nije mi bas ono kvalitetno urađeno...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 jul 2013, 15:49

pa tako je bilo na pocetku kad se tek predstavljao projekat,zasto su promjenili ne znam
Željeznicar za život cijeli !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jul 2013, 15:53

Pa stanice zar se clanske karte nece obnavljati svake godine ?
Mislim da bi to bilo najbolje rijesenje, jer bi svake godine bili u stanju pored ulaznica dodatno pomoci klubu, a 20 KM za godinu dana nije skupo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.