RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
17,30 KAZE JEGA ON SUDI
- pravnik1981
- Kontakt:
Sudija lopoveVELEZDOGROBA je napisao/la:17,30 KAZE JEGA ON SUDI

...dosao Dusko ispred NS/FS BiH da prisustvuje utakmici jednog BiH tima u Evropskim takmicenjima,nista cudno(na svakoj utakmici nekog BiH tima u evropskim takmicenjima prisutan je bar neko iz Ns/Fs Bi H),ne trebate se odmah paliti da ste neko i nestozrinjke je napisao/la:Princ sa Neretve u posjeti HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski i Mostar danas su nogometni centar cijele regije. Već od ranoga jutra po gradu se mogu primjetiti navijači sa obilježjima Zrinjskog, a na večerašnju utakmicu sa FK Botev došlo je desetak novinara iz inozemstva. Osim bugarskih novinara tu je i sedam predstavnika sedme sile iz Njemačke.
Da je Zrinsjki istisnski brend Mostara i Hercegovine pokazuje i vijest da je Plemiće danas posjetio legendarni Dušan Bajević legendarni nogometaš i trener iz Mostara.
Bajević se zadržao na stadionu HŠK Zrinjskog gdje je bio gost Uprave kluba, a večeras će nazočiti utakmici HŠK Zrinjski-FC Botev.

FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
vm22 je napisao/la:I mene zanima isto. Na oficijalnoj pise 17 i 30.Mont0 je napisao/la:U koliko je sati u subotu? Neka neko na vrijeme napise, tj. cim sazna. Fala vi.
zar Velez sutra igra u Vrapcicima sa Igmanom pripremnu

Moze li neko potvrditi ,ako je utakmica u Vrapcicima da mi od j ebati sve obaveze za sutra
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
za 8 dana počinje liga...valjda će se ti igrači koji su na probi nametnuti ibri, pa da budemo još jači... 

Utakmica se igra u Vrapcicimarodjak je napisao/la:vm22 je napisao/la:I mene zanima isto. Na oficijalnoj pise 17 i 30.Mont0 je napisao/la:U koliko je sati u subotu? Neka neko na vrijeme napise, tj. cim sazna. Fala vi.
zar Velez sutra igra u Vrapcicima sa Igmanom pripremnu,na sluzbenoj stranici pise da ce NA POVRATKU ZA MOSTAR odigrati zadnju pripremnu sa Igmanom
![]()
(ili se pisac na sluzbenoj nije dobro izrazio ili je doslo do promjene)
Moze li neko potvrditi ,ako je utakmica u Vrapcicima da mi od j ebati sve obaveze za sutra
FORZA VELEZ

kada se vraćaju s bjelašnice?
Sutra se igra u Vrapcicima protiv Igmana. Znaci vjerovatno danas.AlemC85 je napisao/la:kada se vraćaju s bjelašnice?
štoo znači da će Ibro sutra isprobati tu trojku koja je došla na probu?vm22 je napisao/la:Sutra se igra u Vrapcicima protiv Igmana. Znaci vjerovatno danas.AlemC85 je napisao/la:kada se vraćaju s bjelašnice?
„Generalka“ sa Igmanom
Fudbaleri Veleža završili su svoj pripremni ciklus. Jutros se ekspedicija „Rođenih“ vratila sa Bjelašnice, gdje su, u dva ciklusa, proveli ukupno 17 dana. Vrele mostarske dane tako su zamijenili više nego ugodnim planinskim zrakom i napunili „baterije“ uoči starta prvenstva.
U dva ciklusa odigrane su tri pripremne utakmice. Premierligaš Travnik savladan je sa 1:0, dok je trećeligaš Famos sa 2:0. Zabilježen je i minimalan poraz od Olimpica 0:1.
Sutra će u Mostaru „Rođeni“ imati „generalku“. Protivnik je Igman iz Konjica, novi član Prve lige FBiH. Utakmica se igra na stadionu „Rođenih“ od 17.30, kada će se uostalom igrati i 1. kolo BHT Premier lige.
Fudbaleri Veleža završili su svoj pripremni ciklus. Jutros se ekspedicija „Rođenih“ vratila sa Bjelašnice, gdje su, u dva ciklusa, proveli ukupno 17 dana. Vrele mostarske dane tako su zamijenili više nego ugodnim planinskim zrakom i napunili „baterije“ uoči starta prvenstva.
U dva ciklusa odigrane su tri pripremne utakmice. Premierligaš Travnik savladan je sa 1:0, dok je trećeligaš Famos sa 2:0. Zabilježen je i minimalan poraz od Olimpica 0:1.
Sutra će u Mostaru „Rođeni“ imati „generalku“. Protivnik je Igman iz Konjica, novi član Prve lige FBiH. Utakmica se igra na stadionu „Rođenih“ od 17.30, kada će se uostalom igrati i 1. kolo BHT Premier lige.
šta bi s onim igračem iz Srbije koji se spominjao? možda će i on sutra biti na probi s ovom trojkom, pošto je ovo zadnja pripremna utakmica...
-
- Kontakt:
@Alem jeli mislis na onog malog Kikica, ako mislis na njega on nije zadovoljio..
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
ne. nisam na njega mislio, nego na onoga igrača iz Šabačke Mačve, čini mi se da se preziva Vuković?RodjeniiBrato je napisao/la:@Alem jeli mislis na onog malog Kikica, ako mislis na njega on nije zadovoljio..
velež će za rekonstrukciju travnjaka od UEFA-e dobiti 89.000 eura, samo je pitanje da li će to biti dostatno?
-
- Kontakt:
Odakle ti ta informacija?AlemC85 je napisao/la:velež će za rekonstrukciju travnjaka od UEFA-e dobiti 89.000 eura, samo je pitanje da li će to biti dostatno?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
"Klubovi koji od sezone 2008/2009 igraju kostantno u Premier Ligi BiH dobit će 89.000 eura.Ta sredstva koja će UEFA uplatit, služit će za rekonstrukciju travnjaka.Klubovi koji imaju potrebene uslove što se terena tice ta sredstva će iskoristiti za poboljšanje pomoćni terena, ako klubovi imaju i te uslove sredsva će se iskoristit za rekonstrukciju reflektora ili VIP lože na stadionu." rekao je generalni sekretar NFSBIH Jasmin Baković.[/b
nsbih.ba
imaš intervju s Bakovićem, on je ovo izjavio...
nsbih.ba
imaš intervju s Bakovićem, on je ovo izjavio...

RAja kako sam cuo maloprije jedina prinova bi mogao biti Osmanagic i to je kapak. Izrazio je zelju da ponovo obuce najljepsi dres. Argentinac nije zadovoljio. Slapa neka
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
kao prvo ne vjerujem, a kao drugo nema logike, pa što je ga onda Sarajevo uopšte dovodilo?moRAja je napisao/la:RAja kako sam cuo maloprije jedina prinova bi mogao biti Osmanagic i to je kapak. Izrazio je zelju da ponovo obuce najljepsi dres. Argentinac nije zadovoljio. Slapa neka

ako bi došao, VELEŽ bi bio s njim beton...

Tako sam ja cuo Aleme. Iz prve ruke
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
- Kontakt:
Iz tvojih usta u Bozje usi. To bi bilo odlicno.moRAja je napisao/la:Tako sam ja cuo Aleme. Iz prve ruke
Ipak, mislim da bi nam dobro dosao jos jedan spic, ali ja imam povjerenja u ovaj strucni stab. Sta god oni kazu da im valja, valja i meni, samo da se odlijepimo od dvocifrenog mjesta na tabeli.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.