FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ja sam
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ja sam » 19 jul 2013, 14:36

terabajt je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:treba ih odma napast sa brzim napadacima,ja bi sa Hodzicem i Bajicem poceo,odbrana im je suplja i spora to je vasa sansa
Njih napast hahah onda bi tek dozivili debakl. Igrati preslikanu utakmicu kao gore i nadat se cudu.
to i oni očekuju. ja bih ih napao prvih 5-10 min ko lud, pa onda zatvaranje... ako ga zabijemo dobro i jest. mada ne vjerujem da će Amar tako krenuti...
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 19 jul 2013, 14:38

@stomaklija
jel ti znas s kojom smo mi ekipom igrali,ljudi su pojaam za nasu ligu i opet imamo aktivan rezultat
Dok se drugi muce s konobarima pekarima mi igramo s pravim ekipama
SLOBODA NAVIJAČIMA

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 jul 2013, 14:39

stomaklija je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
stomaklija je napisao/la:Kaze naslov na SS, velika prilika za Zelju, Helsinki u trecem kolu. I mean, wtf??? Izgubili su tamo 4:3, kuci ce dobiti 3 komada. Objektivno BH novinarstvo, valjda velika prilika za Plzen....
slika

Trebace tebi parsen jaruga iduce sedmice :mrgreen: 90 minuta ste izbijali loptu neki dan. To sto ste dali 3 komada moguce je da je i dogovoreno bilo. 7+, samo me cudi sto nije islo iz 2 u 1. Jos onaj paćenik Marijan govori, sretno su dosli do 3 gola. Samo sto su ubili brašno u vama prvih 60 minuta :D Vi ganjate 1 gol u Sarajevu, kako to mislite postici sa kločinom Adilovićem?? Kaze interesuje se Munchen za njega, dobar je za Finske 2 lige. Ako je ono prvi špic plavog voza, onda cete daleko dogurati. SIR Amar Osim :oops:
Mame mi, smiješan si! Da je bilo dogovoreno kao što kažeš, misliš da bi Hadžić išta odbranio. Šta vam sve neće pasti na pamet samo da umanjite uspjeh jednog kluba kojeg ne volite. ccc
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 jul 2013, 14:40

ja sam je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:treba ih odma napast sa brzim napadacima,ja bi sa Hodzicem i Bajicem poceo,odbrana im je suplja i spora to je vasa sansa
Njih napast hahah onda bi tek dozivili debakl. Igrati preslikanu utakmicu kao gore i nadat se cudu.
to i oni očekuju. ja bih ih napao prvih 5-10 min ko lud, pa onda zatvaranje... ako ga zabijemo dobro i jest. mada ne vjerujem da će Amar tako krenuti...
Ma jasno je ko dan... igracemo slicno kao u plzenu, samo im necemo toliko prepustati incijativu, a sjevnuce jedna kontra preko bučana, selima za 90. minuta 100%... samo pametno i hrabro odigrati...
Ne razumijem sto pricate s ovim likom gore cim je spomenuo namjestanje 7+ to je dovoljno da vidis s kakvom osobom imas posla

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 jul 2013, 14:43

Ja bi volio vidjeti Bajica umjesto Selimovica od prve minute na kosevu, uz Svraku to bi mi bile jedine izmjene u odnosu na prvu tekmu.
Bucan i Bajic prodorna krila a Adilbeg nek se hrve i skrece im paznju na sebe.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 19 jul 2013, 14:45

ceze je napisao/la:
terabajt je napisao/la: Ma lazu ovi cesi za gledaoce pa pricali su i za nasu utakmicu da su karte rasprodane (tako je komentator rekao) a bilo je puno slobodnih mjesta na stadionu.
I meni je to palo na pamet sad. Evo po svim uglednijim stranicama piše da je bilo više od 10.000, a lijepo se vidjelo da stadion nije pun. Dosta praznih mjesta.
Mi smo samo vidjeli sliku one tri male tribine, kamera je postavljena na velikoj glavnoj tribini koja je na dvije etaze. Stadion prima 11700, a pise da je bilo 10350 gledalaca sto znaci 1350 manje nego punog stadiona sto je meni sasvim realno cak i po onom snimku utakmice po praznim mjestima. Tesko je suditi popunjenost stadiona kada nisi bio nijednom na njemu i vjerujem da je bilo preko 10000 na ovoj utakmici.
ceze je napisao/la:
AnelZ je napisao/la: Imas samo jednu gresku, a to je da su prosle sezone u Češkoj ligi imali najveci prosjek koji je iznosio preko 10000 (a kapacitet stadiona oko 11000) sto znaci svaku utakmicu pun. Jos su igrali utakmice protiv Sparte u gostima na Synotip Areni koja prima oko 20000 i koja je bila ispunjena skoro do posljednjeg mjesta i vjeruj, atmosfera nije bila losa jer sam bio na toj utakmici (bio onaj studentski pohod prosle godine tacno kada je bila ta utakmica), no stoji da nije ni priblizna onoj koju mi znamo stvoriti.
Ja sam pronašao podataka da je prosječno oko 7.800 gledatelja i da je samo na jednoj tekmi stadion bio rasprodan, može biti i da je 10.000 kako ti pišeš, mada sumnjam.
Ako nije bio pun stadion u kvalifikacijama za Ligu prvaka, kad se ljudi požele tekmi nakon 2 mjeseca, ne vidim razlog da bude pun u ligi protiv neke ekipe sa dna tabele.
Protiv Maribora je bio skoro pa pun stadion, a u ligi im je prosjek daleko ispod toga.
Ne znam..
A cuj, zasto ne vidis razlog da pune stadion protiv nekog sa dna, jos to u Češkoj ligi koja je vise od troduplo atraktivnija od nase (prosjek Češke lige ove sezone 4800, prosjek nase lige 1350)? Njihov prosjek prosle sezone je bio 10036 od 11700 sto znaci ispunjenost od 85,78% sto je sasvim moguce pogotovo nakon onakve sezone u Evropi i u ligi gdje su je osvojili. To je taj ispravni mentalitet. Stadion se nebi trebao puniti zbog protivnika, aktivnog rezultata, takmicenja u kojem si, vec zbog svog kluba i njegove casti i da mu pomognes. Ja sam siguran da oni imaju ogroman broj prodatih godisnjih karata, pogotovo nakon ovih uspjeha u Evropi zadnje dvije sezone.

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 19 jul 2013, 14:47

propuh je napisao/la:Ja bi volio vidjeti Bajica umjesto Selimovica od prve minute na kosevu, uz Svraku to bi mi bile jedine izmjene u odnosu na prvu tekmu.
Svraka mora igrati. ;)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 jul 2013, 14:48

folderS je napisao/la:
propuh je napisao/la:Ja bi volio vidjeti Bajica umjesto Selimovica od prve minute na kosevu, uz Svraku to bi mi bile jedine izmjene u odnosu na prvu tekmu.
Svraka mora igrati. ;)
Pa to sam i rekao Svraka i Bajic novi, a ostatak tima isti.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 19 jul 2013, 14:49

folderS je napisao/la:
Svraka mora igrati. ;)
Što?

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 19 jul 2013, 14:49

Nek Amar pocne trazit pojacanja za grupnu fazu. :mrgreen: :mrgreen:

Tesko cemo proc viktoriju, al nista nije nemoguce. Uz puno kosevo nadam se prolazu, a onda u trecem pretkolu sta bude. I ako prodjemo protiv ovih finaca nebi bili favoriti i morali bi se dobro namucit da prodjemo dalje, ali i ispadanje u plej of evropa lige je dobra stvar. Samo da je cehe proc.
I NEKA PJESMA NASA ODJEKUJE I VODI PLAVE SVE DO POBJEDE
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 jul 2013, 14:49

Članska uručena Ivici Osimu

http://fkzeljeznicar.ba/clanska-urucena ... simu/6015/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 19 jul 2013, 14:49

Ivica dobio prvu "goldovu" clansku 8-) 8-) 8-)
Tako se to radi legende se moraju ispostovati prije svih ostalih
SLOBODA NAVIJAČIMA

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 19 jul 2013, 14:51

Sve nesto kontam da bi ih mogli napasti u prvih 15-ak minuta. Dok se naviknu malo, uz huk s tribina utrpat im sta ako se mogne, i opet kao u plzenu igrati, i ako ne bude povoljan rezultat napasti ih opet zadnjih 10 min. Mislim da ce to tako izgledati. Ekipa ista, samo Svraka na Eldarovo mjesto i to je to.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 jul 2013, 14:53

Ako prodjemo cehe ovi finci ili estonci nece biti problem a znate sta to znaci u ekonomskom smislu?? 2.1 milion eura od uefe + ulaznice + premije za tekme u ligi evrope (minimum ako ne bude i liga prvaka :mrgreen: ) jao jao pa to bi znacilo novu Grbavicu za 2god. :mrgreen:

A jesam se nalozio majko draga ufff
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jul 2013, 14:57

ceze je napisao/la: I meni je to palo na pamet sad. Evo po svim uglednijim stranicama piše da je bilo više od 10.000, a lijepo se vidjelo da stadion nije pun. Dosta praznih mjesta.
Mi smo samo vidjeli sliku one tri male tribine, kamera je postavljena na velikoj glavnoj tribini koja je na dvije etaze. Stadion prima 11700, a pise da je bilo 10350 gledalaca sto znaci 1350 manje nego punog stadiona sto je meni sasvim realno cak i po onom snimku utakmice po praznim mjestima. Tesko je suditi popunjenost stadiona kada nisi bio nijednom na njemu i vjerujem da je bilo preko 10000 na ovoj utakmici.[/quote]

Ja mislim da je nešto malo više od 10.000 kapacitet u kvalifikacijama, radi sigurnosti.
A uz to, evo ti slika velike tribine : http://www.fcviktoria.cz/media/image/2-13-003.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne vidi se baš najbolje cijela tribina, ali dokazuje moju poentu.
ceze je napisao/la: Ja sam pronašao podataka da je prosječno oko 7.800 gledatelja i da je samo na jednoj tekmi stadion bio rasprodan, može biti i da je 10.000 kako ti pišeš, mada sumnjam.
Ako nije bio pun stadion u kvalifikacijama za Ligu prvaka, kad se ljudi požele tekmi nakon 2 mjeseca, ne vidim razlog da bude pun u ligi protiv neke ekipe sa dna tabele.
Protiv Maribora je bio skoro pa pun stadion, a u ligi im je prosjek daleko ispod toga.
Ne znam..

A cuj, zasto ne vidis razlog da pune stadion protiv nekog sa dna, jos to u Češkoj ligi koja je vise od troduplo atraktivnija od nase (prosjek Češke lige ove sezone 4800, prosjek nase lige 1350)? Njihov prosjek prosle sezone je bio 10036 od 11700 sto znaci ispunjenost od 85,78% sto je sasvim moguce pogotovo nakon onakve sezone u Evropi i u ligi gdje su je osvojili. To je taj ispravni mentalitet. Stadion se nebi trebao puniti zbog protivnika, aktivnog rezultata, takmicenja u kojem si, vec zbog svog kluba i njegove casti i da mu pomognes. Ja sam siguran da oni imaju ogroman broj prodatih godisnjih karata, pogotovo nakon ovih uspjeha u Evropi zadnje dvije sezone.

Naravno da na stadion treba dolaziti radi svog kluba, a ne protivnika. Međutim teško je povjerovati da svi dolaze radi svog kluba i da atraktivnost protivnika nema ulogu.
Sad ti kažem, možda je tako kako si ti napisao, ali ja sumnjam tu to.
Toliko.

Nema potrebe da se raspravljamo sad dalje koliko ljudi prati njih, moja poenta je bila samo da ni oni nisu navikli da igraju pred većim brojem gledatelja (plus 20 k) i da se ne može reći da će im biti svejedno kad istrče pred, nadam se, puno Koševo.
Daljna rasprava je sitničarenje :D
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 19 jul 2013, 15:01, ukupno mijenjano 4 puta.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 jul 2013, 15:12

likusa je napisao/la:Imal neko informaciju od kolko do kolko se sutra mogu kupit clanske i karte za utakmicu da ne dodjem djaba ..hvala :)
Prodaja članskih karata je svakim radnim danom od 12:00 do 18:00 sati. Subotom od 10:00 do 12:00 sati. BUDI ŽELJO!

DRUG NEBI TI PUNCA

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 19 jul 2013, 15:14

Dajte ba ljudi, uozbiljite se, prestanite sanjati i mastati, lakse ce nam svima biti podnijeti poraz. Ljudima ce se vratiti propustene prilike iz prve utakmice i to je to. Nemojte zaboraviti cinjenicu da mi moramo zabiti gol, hah. . .

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 19 jul 2013, 15:15

Nisam citao, reko mozda ste vec pisali mada je to daleko od realnog ali eto postoji sansa... Nakon ovog zrijeba stvara se dojam da ako Zeljo kojim slucajem prodje Plzen pa onda i ove Fince vjerovatno to bi znacilo grupna faza EL-e. E sad posto sam nekad procitao to da nijedan nas stadion ne ispunjava uslove za grupnu fazu nekog od 2 Evropska takmicenja interesuje me gdje bi Zeljo igrao tu grupnu fazu? Da li Bilino zadovoljava?

Rios

Post Postao/la Rios » 19 jul 2013, 15:15

Evo rijec-dvije o utakmicama sa Plzenom,prvo onoj u Ceskoj a onda ovoj sto nas ceka aBd u utorak..Hmm,ono sto je je jasno kao dan i sto znaju i ptice na grani jeste to da je aktivan rezultat iz Ceske plod velike borbenosti i hrabrosti nasih igrca ali i srece,to se mora napomenuti..Fulili su oni nekoliko jako dobrih prilika,dok smo mi pogodili sve sto smo sutirali na gol sto je,moramo priznati,efikasnost koja se desava u jednoj od 50 utakmica..
Eh sad o revansu..Prvo,euforiju podhitno izbijeci..I Amar je rekao da su nam sanse sad 6%..Pametnom dosta da skonta sta je on htio da kaze..Drugo,treba uzeti svakako u obzir da su nas Plnzenovci malo podcijenili i da se na Kosevu to nece ponovit sigurno..Trece,iako ja svim srcem zelim i nadam se,tesko da ce nas sreca opet posluziti u onoj mjeri kao u Plzenu,kako u fazi napada tako i u fazi odbrane..Nasu sansu vidim opet jedino u velikoj,beskompromisnoj borbenosti nasih igraca,izgaranju do posljednjeg atoma snage..Moramo biti disciplinovani u ispunjavanju svih zadataka na terenu a posebno disciplinovani kad je rijec o kartonima i prigovorima sudijama..Tu cemo biti svakako i mi,navijaci..Siguran sam da ce Kosevo biti puno i atmosfera uzavrela sto,siguran sam,nece biti bas prijatno Cesima..
Oni imaju mana to je sigurno,odbrana im ne djeluje uigrano,pa ni onaj golman im nije nesto posebno..Vjerujem da ce Amar te njihove mane znati dobro iskoristiti..Nezahvalno je sad pricati da li ih treba napasti ili igrati povuceno,sta god odaberes kad igras protiv jaceg od sebe to ti je mac sa dvije ostrice..Ono sto ja mogu reci i cvrsto stojim iza toga jeste da ce bitku dobiti bolji i pokretljiviji vezni red..Svakako treba svesti i broj pocetnickih gresaka na minimum,tipa onaj cetvrti gol u Ceskoj..Ono se ne smije ponavljati..
Sve u svemu,sansi nekih imamo,oni su i dalje favoriti u to nema sumnje,jer koliko god mana imali ne smijemo zaboraviti da ih mi imamo vise..Zato aBd svi u utorak na Kosevo,igraci hrabro od prve do posljednje minute pa ce nas valjda i dragi Bog pogledati i nagraditi.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 19 jul 2013, 15:16

stomaklija je napisao/la:

Ma goni se tamo odakle si izašo, debilčno :D

Hoće li ga neko banovati možda ?[/quote]

Nećemo se vrijedjati, forum i sluzi za rasprave. Ako se ko treba banovati to si ti zbog takvih riječi klošaru smrdljivi. Bilo bi glupo da imamo svi isto misljenje. Mozda vam i treba neko misljenje sa strane da bi malo racionalnije gledali na cijelu situaciju. A to je naravno da jer Plzen 3 puta kvalitetnija ekipa, i da cete u SA popit koji komad pride....[/quote]

Ti ko da si otkrio toplu vodu sad, kad si napisao da je Plzen mnogo kvalitetnija ekipa.
Pa šta i ako "popijemo koji komad pride" u revanšu ? šta s tim? bice ti život sretniji i zanimljiviji, jel ?
Znam da to jedva cekate

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Proximic i 17 gostiju.