BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Svi su potpuno autsajderi osim Želje ako naravno prođu Plzen. Katastrofalan žrijeb za naše timove.
Koja prilika za Željezničar.
Koja prilika za Željezničar.
Samo da pozdravim kompleksasa Helera, da mi kaze kako se Zeljo snadje u evropi gdje ima tople vode, korner zastavica i ostalih cudesa, jel i ovo babuka nastimo jadu?Heller je napisao/la: Samo što vi ne igrate u LP nit oni u EL, nego u kvalifikacijama za istu, sto vam dodje isti ****, protekcije u evropi nemate, ne gube se kljucevi, ima tople vode i korner zastavica pa ga pusite.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
tezinu metulrga daju sahtar,dinamo kijev i donekle metalist jer su kvaltietne ekipe ,i liga dobro kotira,uglavnom jesu dobri sigurno ali ne tako kako se predstavlja,ekipa koja je itekako prolazna jer nema grupne faze ni jednog takmicenja.
siroki i zrinjski nek se napate jer znaju sta ih ceka,prilika da u zivotu zaigraju na stadionima liga 5 i protiv takve ekipe.I sta god naparave proslavice se
siroki i zrinjski nek se napate jer znaju sta ih ceka,prilika da u zivotu zaigraju na stadionima liga 5 i protiv takve ekipe.I sta god naparave proslavice se
Vrlo sretno očito i ne lupetaj koji ba kompleks, jedini kompleks imam prema Dimitorvu jer trpa Sharapovu i ko god ga Ivanovicki slazebhsport je napisao/la:Samo da pozdravim kompleksasa Helera, da mi kaze kako se Zeljo snadje u evropi gdje ima tople vode, korner zastavica i ostalih cudesa, jel i ovo babuka nastimo jadu?Heller je napisao/la: Samo što vi ne igrate u LP nit oni u EL, nego u kvalifikacijama za istu, sto vam dodje isti ****, protekcije u evropi nemate, ne gube se kljucevi, ima tople vode i korner zastavica pa ga pusite.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Uz derbi i najbolji period,kada je u pitanju nas fudbal.Zaista uzivancija je pratiti nase u evropi.O svakom klubu cu napisati ponesto i neke svoje prognoze.
Zeljeznicar-vec sam pisao na nasoj temi,da ce biti jako tesko i da nam treba jos jedna luda utakmica.U svakom slucaju ne mozemo nista izgubit,zaradili smo maksimalnu cifru u slucaju ispadanja i ono sto je najvaznije nismo se obrukali i ne vjerujem da cemo na Kosevu.Dakle 25 000 ludih navijaca,pa sta bude.Izvucen je Helsinki ili ovi Estonci,mada mislim da HJK ide dalje i ne mogu ni zamislit kakvo bi ljeto bilo kad bi se plasirali u trece pretkolo.
Sarajevo-ove tri utakmice zaista razocaravajuce i mnogo vise sam ocekivao.O Libertasu svaki komentar je suvisan dok je Kukesi po meni ispod kvalitete Zete i skoro citave nase lige.Lazar je drugi strijelac prvenstva i najbolji igrac ekipe sto dovoljno govori o svemu.Ocekivao sam da ce se zavrsiti 2:3 ili 2:4 nakon prvog poluvremena,ali onda neshvatljiv pad.Uglavnom Sarajevo prolazi dalje jer su ovi veoma losi,a u trecem pretkolu sve osim debakla je uspjeh jer zaista Metalurg je jak izuzetno i neatraktivan protivnik.
Zrinjski-gledao sam tekmu paralelno sa Sarajevom i Zrinjski je odigrao solidno do tog iskljucenja i veoma dobro.Otvorili su tekmu za deset,ali nisu uspjeli nastaviti u tom ritmu.Simeunovic i Muminovic najbolji bili,a ni ostali nisu podbacili.Botev je kvalitetniji,ali ni Zrinjski kao i Zeljo nema sta izgubit u revansu i nije bez sansi,ali ruku na srce bice jako tesko.
Siroki Brijeg-grehota bi bila propustiti priliku igranja sa Udinezem.Jucer sam gledao otprilike pola utakmice koliko mi nije stopao strim i Siroki je solidan bio sa jeftino primljenim golovima.Pavlodar je kavalitatna ekipa i zasita nisu bezazleni zato treba Sirokom velika podrska u revansu i raspolozeni igraci za prolaz dalje.Sarajevo i Siroki imaju realne sasne za prolazak dalje i ne bi smjeli ovo propustiti dok s druge strane Zeljo i Zrinjski moraju odigrati super kvalitetno i imati dozu srece za prolaz.U svakom slucaju ocekujem minimalno dva nasa predstavnika u trecem pretkolu.
Zeljeznicar-vec sam pisao na nasoj temi,da ce biti jako tesko i da nam treba jos jedna luda utakmica.U svakom slucaju ne mozemo nista izgubit,zaradili smo maksimalnu cifru u slucaju ispadanja i ono sto je najvaznije nismo se obrukali i ne vjerujem da cemo na Kosevu.Dakle 25 000 ludih navijaca,pa sta bude.Izvucen je Helsinki ili ovi Estonci,mada mislim da HJK ide dalje i ne mogu ni zamislit kakvo bi ljeto bilo kad bi se plasirali u trece pretkolo.
Sarajevo-ove tri utakmice zaista razocaravajuce i mnogo vise sam ocekivao.O Libertasu svaki komentar je suvisan dok je Kukesi po meni ispod kvalitete Zete i skoro citave nase lige.Lazar je drugi strijelac prvenstva i najbolji igrac ekipe sto dovoljno govori o svemu.Ocekivao sam da ce se zavrsiti 2:3 ili 2:4 nakon prvog poluvremena,ali onda neshvatljiv pad.Uglavnom Sarajevo prolazi dalje jer su ovi veoma losi,a u trecem pretkolu sve osim debakla je uspjeh jer zaista Metalurg je jak izuzetno i neatraktivan protivnik.
Zrinjski-gledao sam tekmu paralelno sa Sarajevom i Zrinjski je odigrao solidno do tog iskljucenja i veoma dobro.Otvorili su tekmu za deset,ali nisu uspjeli nastaviti u tom ritmu.Simeunovic i Muminovic najbolji bili,a ni ostali nisu podbacili.Botev je kvalitetniji,ali ni Zrinjski kao i Zeljo nema sta izgubit u revansu i nije bez sansi,ali ruku na srce bice jako tesko.
Siroki Brijeg-grehota bi bila propustiti priliku igranja sa Udinezem.Jucer sam gledao otprilike pola utakmice koliko mi nije stopao strim i Siroki je solidan bio sa jeftino primljenim golovima.Pavlodar je kavalitatna ekipa i zasita nisu bezazleni zato treba Sirokom velika podrska u revansu i raspolozeni igraci za prolaz dalje.Sarajevo i Siroki imaju realne sasne za prolazak dalje i ne bi smjeli ovo propustiti dok s druge strane Zeljo i Zrinjski moraju odigrati super kvalitetno i imati dozu srece za prolaz.U svakom slucaju ocekujem minimalno dva nasa predstavnika u trecem pretkolu.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
E ovo je već realan osvrt, bez pljuvanja i nepotrebnog glorifikovanja.dimitrijevic je napisao/la:Uz derbi i najbolji period,kada je u pitanju nas fudbal.Zaista uzivancija je pratiti nase u evropi.O svakom klubu cu napisati ponesto i neke svoje prognoze.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Željezničar-Izvukao sjajan rezultat iz Češke,i sve prijatno iznenadio.Ovo im je velika šansa da naprave iskorak u Evropi i zarade dobre pare,ali biće veoma teško,jer Plzen je veoma dobra ekipa i sigurno je da su dosta potcjenili Želju u prvom meču,pa im se obilo o glavu.U revanšu će njihov pristup biti dosta drugačiji.Volio bih da Željezničar prođe,ali uprkos dobrom rezultatu iz prvog meča nisam preveliki optimista.Procentualno gledano šanse su 30% za Želju a 70% za Plzen.Nadam se da će me Željezničar demantovati i proći u 3.kolo kvalifikacija.A što se tiče eventualnih protivnika u 3.kolu mislim da nema smisla pričati o njima dok se ne završi utakmica na Koševu.
Široki Brijeg-Imaju aktivan rezultat iz Kazahstana,dva gola u gostima i uz ozbiljan pristup i pun stadion mogu dočekati Udineze u sledećem pretkolu.Procentualno gledano šanse su 55%-45% za ŠB.
Sarajevo-Sarajevo je moglo već nakon prvog meča da odradi dosta toga oko prolaza,ali ne sumnjam da će izbaciti Albance nakon revanša.Procentualno 60%-40% za Sarajevo.A što se tiče Metalurga kao protivnika u slučaju prolaza u 3.kolo,jak tim ali ne i neprelazan,imalo bi Sarajevo tu šta da pokaže.
Zrinjski-Zrinjski je šansu da prođe dalje ispustio na svom terenu odigravši remi sa Bugarima uz primljen gol ,tako da će veoma teško ići dalje i eventualno dočekati veliki Štutgart pod Bijelim Brijegom.Procentualno 25% šanse za prolaz "Plemića".
Široki Brijeg-Imaju aktivan rezultat iz Kazahstana,dva gola u gostima i uz ozbiljan pristup i pun stadion mogu dočekati Udineze u sledećem pretkolu.Procentualno gledano šanse su 55%-45% za ŠB.
Sarajevo-Sarajevo je moglo već nakon prvog meča da odradi dosta toga oko prolaza,ali ne sumnjam da će izbaciti Albance nakon revanša.Procentualno 60%-40% za Sarajevo.A što se tiče Metalurga kao protivnika u slučaju prolaza u 3.kolo,jak tim ali ne i neprelazan,imalo bi Sarajevo tu šta da pokaže.
Zrinjski-Zrinjski je šansu da prođe dalje ispustio na svom terenu odigravši remi sa Bugarima uz primljen gol ,tako da će veoma teško ići dalje i eventualno dočekati veliki Štutgart pod Bijelim Brijegom.Procentualno 25% šanse za prolaz "Plemića".
Mens sana in corpore sano.
Dodatni motiv cijelom timu pocevsi od Amara pa do igaraca da se svim silama potrude da porđemo dalje.Neutral je napisao/la:Koja prilika za Željezničar.
Zato sad u utorak napuniti Kosevo i podrzati momke svih 90' minuta.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
+1Kevin je napisao/la:što bi se to brukao protiv Udinesea molim te..truts je napisao/la:bolje da sad svi ispadnu, da se ne brukamo džaba
ovo je jako dobra stvar za bh nogomet čovječe..bez obzira kako završe utakmice
Veoma atraktivni protivnici. Prvo Zeljo sa Plzenom kojeg je eto malo trebalo predstavljati u narodu, ali su svi shvatili osim nekih kompleksasa kvaltiet te ekipe. O Štutgartu i Udinezeu neću da pričam jer će to biti finansijska inekcija za naše klubove a i prilika da se neki igrači prodaju.
Zato neka ginu i igrači Širokog i Zrinjskog a Boga mi i Sarajeva koji stalno potcjenjuju zato se uvijek nađu u situaciji da ih izbaci autsajder.
Sretno svima, da dovedu ove atraktivne ekipe kod nas.
Sretno mom Želji koji ima finu šansu, ali prvo treba skociti pa reci hop.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma nije sve ni u parama,evo baš čitam neke novine i izvještaj sa utakmice šerif-sutjeska,gdje piše da taj šerif između ostalog ima 17 pomoćnih terena,i svih 17 imaju reflektore!!??
i onda ode jedna sutjeska i odigra tamo 1-1,sa igračima koji igraju za 400 evra mjesečno
a i željezničar je prije par godina izbacio tog šerifa...dzaba vam novci,moji sinovci...
jbt,gdje bi borcu bio kraj da ima bar jedan pomoćni teren,bilo kakav,bez reflektora

i onda ode jedna sutjeska i odigra tamo 1-1,sa igračima koji igraju za 400 evra mjesečno

a i željezničar je prije par godina izbacio tog šerifa...dzaba vam novci,moji sinovci...
jbt,gdje bi borcu bio kraj da ima bar jedan pomoćni teren,bilo kakav,bez reflektora

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Zeljeznicar - HJK/Kalju
Dok sam vidio zdrijeb sjetio sam se Sarajeva prosle sezone. Velika prilika za proci puno jaceg protivnika i nakon toga slijedi netko s kime mozes da igras za prolaz, samo da se ne ponovi zavrsni scenario. HJK je vjerojatno kvalitetniji od Zeljeznicara, ali nesto ne vjerujem da ce oni dalje, a ovaj Kalju bi sjeo ko budali samar. U slucaju prolaza Plzena i nekog od ova dva bila bi osigurana grupna faza EL, ali i LP na korak mada se o tome ne smje ni sanjati.
Zrinjski - Stuttgart
Zrinjski ce tesko proci i Boteva iako ja vjerujem u njih. Ako prodju slijedi im spektakl pod BB. Proci Stuttgarta bi bila perverzija, nesto nemoguce.
Siroki - Udinese
Siroki ce sigurno do treceg pretkola, a nisu mogli dobiti bolju nagradu nego Udinese. Puna Pecara i spektakl je zajamcen. Ne vjerujem da bi Siroki mogao ikoga proci iz one grupe pa je ovo dobro da se proda veliki broj ulaznica. Nekako vidim njihovu sansu u Ivanu Kelavi
Sarajevo - Metalurg
Moze se reci da je Sarajevo proslo najgore. Bezvezan, a jaci protivnik. Ako budu igrali kao protiv Levskog mogu proci, ali tesko da mozemo dozivjeti jos jedno iznenadjenje, mada se nikad ne zna.
Dok sam vidio zdrijeb sjetio sam se Sarajeva prosle sezone. Velika prilika za proci puno jaceg protivnika i nakon toga slijedi netko s kime mozes da igras za prolaz, samo da se ne ponovi zavrsni scenario. HJK je vjerojatno kvalitetniji od Zeljeznicara, ali nesto ne vjerujem da ce oni dalje, a ovaj Kalju bi sjeo ko budali samar. U slucaju prolaza Plzena i nekog od ova dva bila bi osigurana grupna faza EL, ali i LP na korak mada se o tome ne smje ni sanjati.
Zrinjski - Stuttgart
Zrinjski ce tesko proci i Boteva iako ja vjerujem u njih. Ako prodju slijedi im spektakl pod BB. Proci Stuttgarta bi bila perverzija, nesto nemoguce.
Siroki - Udinese
Siroki ce sigurno do treceg pretkola, a nisu mogli dobiti bolju nagradu nego Udinese. Puna Pecara i spektakl je zajamcen. Ne vjerujem da bi Siroki mogao ikoga proci iz one grupe pa je ovo dobro da se proda veliki broj ulaznica. Nekako vidim njihovu sansu u Ivanu Kelavi

Sarajevo - Metalurg
Moze se reci da je Sarajevo proslo najgore. Bezvezan, a jaci protivnik. Ako budu igrali kao protiv Levskog mogu proci, ali tesko da mozemo dozivjeti jos jedno iznenadjenje, mada se nikad ne zna.
Danas je u Nyonu održan žrijeb za treće pretkolo Lige šampiona za sezonu 2013/2014, a u bubnju se našlo ukupno 30 klubova raspoređenih u tri grupe.
U tzv. grupi prvaka našao se i i bh. šampion Željezničar koji će ukoliko izbaci Viktoriju igrati protiv uspješnijeg iz duela HJK Helsinki/JK Nõmme Kalju.
Od klubova iz regiona najviše sreće je imao zagrebački Dinamo koji će kao nosilac snage odmjeriti protiv uspješnijeg iz duela FC Sheriff/FK Sutjeska, a ova dva tima su u prvom duelu odigrali neriješeno 1:1.
Osim što tek treba da potvrdi prolazak u narednu rundu kvalifikacija Partizan će imati izuzetno teškog rivala u eventulnom trećem pretkolu. Prvak Srbije će na megdan bolje iz duela ŠK Slovan Bratislava/PFC Ludogorets Razgrad.
Najzanimljiviji duel u grupi nepravaka je onaj između učesnika prošlosezonske Lige šampiona Nordsjællanda i Zenita, a bez obzira što je jedno vrijeme bio suspendovan priliku da se plasira u grupnu fazu najelitnijeg klupskog takmičenja dobio je i turski Fenerbahce koji će igrati protiv austrijskog predstavnika Salzburga.
Prve utakmice trećeg pretkola su na programu 30. i 31 jula, a revanši 6. i 7. augusta.
Grupa prvaka:
FC Basel 1893 (SUI) v Győri ETO FC (HUN)/Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
Sligo Rovers FC (IRL)/Molde FK (NOR) v The New Saints FC (WAL)/Legia Warszawa (POL)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)/PFC Ludogorets Razgrad (BUL) v FC Shirak (ARM)/FK Partizan (SRB)
FC Dinamo Tbilisi (GEO)/ EB/Streymur (FRO) v FC Steaua Bucureşti (ROU)/FK Vardar (MKD)
APOEL FC (CYP) v Birkirkara FC (MLT)/NK Maribor (SVN)
Celtic FC (SCO)/ Cliftonville FC (NIR) v IF Elfsborg (SWE)/FC Daugava Daugavpils (LVA)
FC BATE Borisov (BLR)/FC Shakhter Karagandy (KAZ) v Neftçi PFK (AZE)/KS Skënderbeu (ALB)
FK Austria Wien (AUT) v FK Ekranas (LTU)/FH Hafnarfjördur(ISL)
HJK Helsinki (FIN)/JK Nõmme Kalju (EST) v FC Viktoria Plzeň (CZE)/FK Željezničar (BIH)
CS Fola Esch (LUX)/GNK Dinamo Zagreb (CRO) v FC Sheriff (MDA)/FK Sutjeska (MNE)
Grupa doprvaka:
FC Nordsjælland (DEN) v FC Zenit St Petersburg (RUS)
FC Salzburg (AUT) v Fenerbahçe SK (TUR)
PAOK FC (GRE) v FC Metalist Kharkiv (UKR)
PSV Eindhoven (NED) v SV Zulte Waregem (BEL)
Olympique Lyonnais (FRA) v Grasshopper Club (SUI)
U tzv. grupi prvaka našao se i i bh. šampion Željezničar koji će ukoliko izbaci Viktoriju igrati protiv uspješnijeg iz duela HJK Helsinki/JK Nõmme Kalju.
Od klubova iz regiona najviše sreće je imao zagrebački Dinamo koji će kao nosilac snage odmjeriti protiv uspješnijeg iz duela FC Sheriff/FK Sutjeska, a ova dva tima su u prvom duelu odigrali neriješeno 1:1.
Osim što tek treba da potvrdi prolazak u narednu rundu kvalifikacija Partizan će imati izuzetno teškog rivala u eventulnom trećem pretkolu. Prvak Srbije će na megdan bolje iz duela ŠK Slovan Bratislava/PFC Ludogorets Razgrad.
Najzanimljiviji duel u grupi nepravaka je onaj između učesnika prošlosezonske Lige šampiona Nordsjællanda i Zenita, a bez obzira što je jedno vrijeme bio suspendovan priliku da se plasira u grupnu fazu najelitnijeg klupskog takmičenja dobio je i turski Fenerbahce koji će igrati protiv austrijskog predstavnika Salzburga.
Prve utakmice trećeg pretkola su na programu 30. i 31 jula, a revanši 6. i 7. augusta.
Grupa prvaka:
FC Basel 1893 (SUI) v Győri ETO FC (HUN)/Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
Sligo Rovers FC (IRL)/Molde FK (NOR) v The New Saints FC (WAL)/Legia Warszawa (POL)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)/PFC Ludogorets Razgrad (BUL) v FC Shirak (ARM)/FK Partizan (SRB)
FC Dinamo Tbilisi (GEO)/ EB/Streymur (FRO) v FC Steaua Bucureşti (ROU)/FK Vardar (MKD)
APOEL FC (CYP) v Birkirkara FC (MLT)/NK Maribor (SVN)
Celtic FC (SCO)/ Cliftonville FC (NIR) v IF Elfsborg (SWE)/FC Daugava Daugavpils (LVA)
FC BATE Borisov (BLR)/FC Shakhter Karagandy (KAZ) v Neftçi PFK (AZE)/KS Skënderbeu (ALB)
FK Austria Wien (AUT) v FK Ekranas (LTU)/FH Hafnarfjördur(ISL)
HJK Helsinki (FIN)/JK Nõmme Kalju (EST) v FC Viktoria Plzeň (CZE)/FK Željezničar (BIH)
CS Fola Esch (LUX)/GNK Dinamo Zagreb (CRO) v FC Sheriff (MDA)/FK Sutjeska (MNE)
Grupa doprvaka:
FC Nordsjælland (DEN) v FC Zenit St Petersburg (RUS)
FC Salzburg (AUT) v Fenerbahçe SK (TUR)
PAOK FC (GRE) v FC Metalist Kharkiv (UKR)
PSV Eindhoven (NED) v SV Zulte Waregem (BEL)
Olympique Lyonnais (FRA) v Grasshopper Club (SUI)
04.10.2009 !!
Slikovitije objasnio Dino P. od 0:42Armageddon2012 je napisao/la:..dzaba vam novci,moji sinovci...
[youtube][/youtube]
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
- Kontakt:
Bas danas sam trazio ovaj klip. Za Armagedona(tako nesto) i njegovih 17 terena, kad neko na kraju kaze : Eto vam kamp, ebo vas kamp...gollum je napisao/la:Slikovitije objasnio Dino P. od 0:42Armageddon2012 je napisao/la:..dzaba vam novci,moji sinovci...
[youtube][/youtube]

- badblueboylivno
- Kontakt:
Široki nikad nije igrao protiv kluba iz Petice, je li tako? 
Želji se otvorilo na najjače, samo da je proći Čehe. Ovo ostalo katastrofa.

Želji se otvorilo na najjače, samo da je proći Čehe. Ovo ostalo katastrofa.
Hayley <3
Izgleda da je utakmica Kukesi Sarajevo bila namjestena. Evo na norveskoj televiziji kazu da je UEFA pokrenula istragu protiv 3 igraca Sarajeva.
milomlat je napisao/la:Izgleda da je utakmica Kukesi Sarajevo bila namjestena. Evo na norveskoj televiziji kazu da je UEFA pokrenula istragu protiv 3 igraca Sarajeva.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
ma to su oni uzeli u razmatranje radi levatskih golova pa misle da je namjesteno a ne znaju oni kako mi znamo biti smotanimilomlat je napisao/la:Izgleda da je utakmica Kukesi Sarajevo bila namjestena. Evo na norveskoj televiziji kazu da je UEFA pokrenula istragu protiv 3 igraca Sarajeva.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
E nabijem ih na **** mogli su supci s rajom podijelit infomilomlat je napisao/la:Izgleda da je utakmica Kukesi Sarajevo bila namjestena. Evo na norveskoj televiziji kazu da je UEFA pokrenula istragu protiv 3 igraca Sarajeva.

@delko ko im je kriv sto ne znaju ko je Lazar

Zadnja izmjena: Heller, dana/u 19 jul 2013, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
milomlat je napisao/la:Izgleda da je utakmica Kukesi Sarajevo bila namjestena. Evo na norveskoj televiziji kazu da je UEFA pokrenula istragu protiv 3 igraca Sarajeva.
daj malo vise detalja ako imas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.