Pa normalno da je bitno 300 milijuna kosta klub jos kad pokrije dugove ode to daleko....tako da pojacanja od 40 milijuna postaju snovi...opet kazem lik uopce nije toliko bogat da bi se ocekivali ekstra transferi ...SiamoNoi je napisao/la:Ko da je bitno koliko je bogat.Velikih transfera ovo ljeto biti neće.Krpaju se dugovi.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
to je neko nasao za njegovog brata Garibaldijameskalin je napisao/la:Bogatstvo Thohira se procjenjuje na 1.15 milijardi ( prema Forbesu) , a Massimo na 800 milijuna tako da i nije neka razlika...ja sam mislio da je ovaj lik bogatiji !!

http://www.forbes.com/profile/garibaldi-thohir/
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Joj jeste se raspisali, nema me dan i ne mogu da pohvatam gdje sam stao. 
Sto se tice pitanja za anketu opet moram po adi
- slazem se sa pitanjem, ali i odgovorom.
Ili mozda jedno za poslije par pripremnih, recimo od kojeg pojacanja ocekujete najvishe.
Pogledaj formaciju od Interista02 sa str. 1296.adointer je napisao/la:Ma nema Alvarez gdje igrat,umjesto koga ce?ne mogu takvog igraca na klupi drzat jbg,,
Sto se tice pitanja za anketu opet moram po adi
Ili mozda jedno za poslije par pripremnih, recimo od kojeg pojacanja ocekujete najvishe.
Ne ide to tako majstore...Kakve dugove stalno spominjete, kod koga smo se mi toliko zaduzivali??meskalin je napisao/la: Pa normalno da je bitno 300 milijuna kosta klub jos kad pokrije dugove ode to daleko....tako da pojacanja od 40 milijuna postaju snovi...opet kazem lik uopce nije toliko bogat da bi se ocekivali ekstra transferi ...
Amar Osim selektor BiH
Pa to ja odavno govorimmeskalin je napisao/la:Pa normalno da je bitno 300 milijuna kosta klub jos kad pokrije dugove ode to daleko....tako da pojacanja od 40 milijuna postaju snovi...opet kazem lik uopce nije toliko bogat da bi se ocekivali ekstra transferi ...SiamoNoi je napisao/la:Ko da je bitno koliko je bogat.Velikih transfera ovo ljeto biti neće.Krpaju se dugovi.
Veze nemam neko je iznad mene rekao da se prvo moraju dugovi vratiti, sto je i logicno zasto bi uopce prodavao klub ako nisi duzan..je li to taj sto je klupio vas tim??Beppe je napisao/la:Joj jeste se raspisali, nema me dan i ne mogu da pohvatam gdje sam stao.
Pogledaj formaciju od Interista02 sa str. 1296.adointer je napisao/la:Ma nema Alvarez gdje igrat,umjesto koga ce?ne mogu takvog igraca na klupi drzat jbg,,
Sto se tice pitanja za anketu opet moram po adi- slazem se sa pitanjem, ali i odgovorom.
![]()
Ne ide to tako majstore...Kakve dugove stalno spominjete, kod koga smo se mi toliko zaduzivali??meskalin je napisao/la: Pa normalno da je bitno 300 milijuna kosta klub jos kad pokrije dugove ode to daleko....tako da pojacanja od 40 milijuna postaju snovi...opet kazem lik uopce nije toliko bogat da bi se ocekivali ekstra transferi ...
Interovi dugovi su negdje oko 70 mil, barem je tako bilo prije nekih mjesec dana kada je isto tako Thohir kupio Inter
Mada cisto sumnjam da su u ovoj cijeni i igraci i dugovi, vec samo dionice, a da ce se od drugog novca to rjesavati, barem bi tako bilo dobro
...
Mada cisto sumnjam da su u ovoj cijeni i igraci i dugovi, vec samo dionice, a da ce se od drugog novca to rjesavati, barem bi tako bilo dobro
ESCLUSIVA - L'Inter sta sondando il terreno con la Roma per De Rossi. Mazzarri vuole il centrocampista. ? :O
btw izvor goal.com
btw izvor goal.com
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
nemamo mi para za njegovu platu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- francobaresi
- Kontakt:
Mislim da će prioritet novog većinskog vlasnika Intera biti vraćanje dugova, odnosno izgradnja novog stadiona. To je ono o čemu Moratti već godinama mašta. Vjerovatno će biti pojačanja, ali ni slično onome što rade Arapi i Rusi širom Evrope i Francuske 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
upravo to..niko i ne ocekuje od njega da izvali velike pare za transferefrancobaresi je napisao/la:Mislim da će prioritet novog većinskog vlasnika Intera biti vraćanje dugova, odnosno izgradnja novog stadiona. To je ono o čemu Moratti već godinama mašta. Vjerovatno će biti pojačanja, ali ni slično onome što rade Arapi i Rusi širom Evrope i Francuske
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Nek si ti doso i reko sta mislis...
Cuj De Rossi
Cuj De Rossi
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kad covjek vidi kako neki pisu o nekim dugovanjim i slicnim glupostima pomislis da se duzno stotine miliona, a ono oko nekih 70-ak miliona...
Stadion ce Inter od Thohira dobiti kada isti bude vlasnik citavog Intera, pa trebao bi covjek uloziti milijardu dok napravi stadion i kupi dionice...Meni je drago samo sto se vise nece morati prodavati da bi se kupovalo i da cemo moci zadrzati glavne igrace, a sve ostalo je bonus...
Stadion ce Inter od Thohira dobiti kada isti bude vlasnik citavog Intera, pa trebao bi covjek uloziti milijardu dok napravi stadion i kupi dionice...Meni je drago samo sto se vise nece morati prodavati da bi se kupovalo i da cemo moci zadrzati glavne igrace, a sve ostalo je bonus...
http://www.fcinternews.it/rassegna-stam ... fre-116476C'è un vero e proprio nodo legato ai debiti da coprire per l'Inter in mezzo alla trattativa per Erick Thohir nell'Inter. Secondo Tuttosport, infatti, Massimo Moratti vorrebbe che Thohir oltre ai soldi per le quote scorpori un'altra cifra per coprire i 150 milioni di debito che l'Inter detiene; Thohir invece li vedrebbe incorporati alla proposta già fatta a Moratti per acquistare l'Inter.
http://www.fcinternews.it/news/lo-scogl ... ivi-116406
http://www.canaleinter.it/news/trattati ... olta-91159
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Huska je napisao/la:Kad covjek vidi kako neki pisu o nekim dugovanjim i slicnim glupostima pomislis da se duzno stotine miliona, a ono oko nekih 70-ak miliona...
Ma da dug 70 milona pa MM nema da pokrije taj dug
Juve nije igrao dvije sezone LP kad su bili 7 dug sa 50 milona skocio na 180 milona
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Yucca yucca napushish se ..... cigara.
Ne bi vi bili vi kad ne biste ulijetali...Dugovi su tu da se duguju i u maloj mjeri vracaju.
Kad vec imash podatke vezano za prethodne sezone imash li konkretno za proslu, da vidimo i analiziramo koliko ste vi od tih dugova vratili??
Ne bi vi bili vi kad ne biste ulijetali...Dugovi su tu da se duguju i u maloj mjeri vracaju.
Kad vec imash podatke vezano za prethodne sezone imash li konkretno za proslu, da vidimo i analiziramo koliko ste vi od tih dugova vratili??
Amar Osim selektor BiH
Juve izlazi iz minusa ili pocetkom augusta ili vec sada krajem jula....Beppe je napisao/la:Yucca yucca napushish se ..... cigara.![]()
Ima se moze se....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
MrMuscle@ kolega je vec odgovorio u slijedecoj sezoni poslujemo u plusuBeppe je napisao/la:Yucca yucca napushish se ..... cigara.![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa vi bolji od Bayerna, a josh i stadion napravili!! Znaci mogla bi finansijska opet kod vas u kontrolu !!MrMuscle je napisao/la:Juve izlazi iz minusa ili pocetkom augusta ili vec sada krajem jula....Beppe je napisao/la:Yucca yucca napushish se ..... cigara.![]()
Kad vec imash podatke vezano za prethodne sezone imash li konkretno za proslu, da vidimo i analiziramo koliko ste vi od tih dugova vratili??![]()
Ima se moze se....
Ma ima prijatelju bruku drugih razloga ali nije bitno ...meskalin je napisao/la: Veze nemam neko je iznad mene rekao da se prvo moraju dugovi vratiti, sto je i logicno zasto bi uopce prodavao klub ako nisi duzan..
Amar Osim selektor BiH
- Interista02
- Kontakt:
Navodno da smo prihvatili 13 milki od Napolia za Ranka, ali je on odbio preći.
Mada mislim da su ovo medijske patke, ali eto. :S
Mada mislim da su ovo medijske patke, ali eto. :S
I Zenit je takodjer poslao ponudu od 13, ali i nju je bas Zabac odbio
E ako ga prodaju nek' se gone svi u tri lijepe..
Kako ono romanisti zovu De Rossia futuro capitano, e tako ce i Ranocchia aBd
Kako ono romanisti zovu De Rossia futuro capitano, e tako ce i Ranocchia aBd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.