Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
fera ti si izgleda u pravu i ja pocinjem u isto vjerovati , samo lazu navijace ,niko od novih igraca nece dolaziti mozda ako suareza prodaju , ali i to ce biti zadnjih dana prelaznog roka tako da necemo uspjeti nista ni dovesti .
Potpisan novi dvogodisnji ugovor sa Standard Chartered bankom.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- youngredcomps
- Kontakt:
Ako Ibrahimovic ode mogli bi na Suarezu zaraditi od PSG-a.Mozda ljudi hoce da sastave Urugvajski tandemParadajz je napisao/la:Dakle 55m funti, ocekivao sam da ce cena biti veca, kada vidimo transfer Cavanija. To niko nece dati. Kao sto sam rekao, ne ide nigde covek, malo je ovaj kukao i srao, ali bice to ok kada se pridruzi ekipi, uveren sam...

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Da nama hoće Bernard doći pa nek Suarez ide gdje hoće
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
shzna je napisao/la:Da nama hoće Bernard doći pa nek Suarez ide gdje hoće

"You'll Never Walk Alone"
Je li Standard plaća 20 miliona funti po novom ugovoru ili se ugovor promjenio?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Šta za Ben Arfu kao dati 25-30 miliona pa oni ako daju toliko baš su ludi ...

Tako blizu, a tako daleko.
Jordan Henderson je opisao Mignoleta kao "nevjerovatnog". Mora da mu nije uspio dati go na treningu.
Opet smo zainteresovani za Ben Arfu, Francuski mediji to prenose. Nigdje se ne spominje cijena.

McLaughlin potpisao novi ugovor sa klubom, naše najveće pojačanje ovog prijelaznog roka uz produženje ugovora sa Gerardom.

Opet smo zainteresovani za Ben Arfu, Francuski mediji to prenose. Nigdje se ne spominje cijena.

McLaughlin potpisao novi ugovor sa klubom, naše najveće pojačanje ovog prijelaznog roka uz produženje ugovora sa Gerardom.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Kad bi ovako bilo , dobro bi prosli .

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma od samog starta sam znao da su ovi amerikanci g0vna kao i oni prosli. Hiljade nekakvih obecanja a nista.
Kazu nije bilo mjesta za Iana u busu pa se snalazio kako zna

Kazu nije bilo mjesta za Iana u busu pa se snalazio kako zna

Sta su sad Ameri krivi matere ti ? Klub obara rekorde sa novim sponzorskim ugovorima, para ima za pojacanja koja je BR sinoc najavio, donesena odluka za prosirenje Anfielda, sta bi vi htjeli ? 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Francuski mediji tvrde kako su Redsi spremni platiti sumu između 25 i 30
miliona funti za Ben Arfu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jos da je istina pa da se svi zajedno smijemo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vidim kako ima para, cak smo milion u plusu poslovali. Vidjecemo do kraja sta ce se izdesavati.neurofunk je napisao/la:Sta su sad Ameri krivi matere ti ? Klub obara rekorde sa novim sponzorskim ugovorima, para ima za pojacanja koja je BR sinoc najavio, donesena odluka za prosirenje Anfielda, sta bi vi htjeli ?
Zivi bili pa vidjeli, ja sam 100 % siguran da ce se do kraja prelaznog potrosit oko 20-25 mil ne racunajuci lovu od eventualnih odlazaka.
Novi deal sa Standardom traje dve godine, 30m godisnje po nekim navodima, 10m vise. Samo da dodam da deal sa Ooredom i dalje stoji, ovi ce biti "samo" shirt sponzori.
Ja mislim da mi necemo nikog kupit dok ne prodamo neke igrace.
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!
Cuj 25 milki za Ben Arfu

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ceka se Rafa da pokupuje ove sline Reinu,Skrtela
22-24 M

Mozda i Suareza nikad se ne zna imaju 125 milki na raspolaganju

Mozda i Suareza nikad se ne zna imaju 125 milki na raspolaganju

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- tuzlak1987
- Kontakt:
To 125 je upitno, tako u Italiji najavljuju, a ustvari pod tim novcem racunaju i plate za pojacanja.
Npr Juventusu uvijek najave 70-80 mil, a od toga se potrosi maksimalno 40, a ostalo ode na bonuse i plate za pojacanja
To 125 dodje kao maksimalni rashodi koje oni mogu dati na igrace racunajuci sve, a jedan Higuain za koga Real trazi 35 mil+ 5-6 mil za njegova primanja i lagano ode dosta novca
Jos kad se uracuna porez koji se mora platiti dodje se do zakljucka da je u Italiji bar trenutno nemoguce dovesti igraca za 30+ mil i zato se cjenkaju timovi svi redom
Npr Juventusu uvijek najave 70-80 mil, a od toga se potrosi maksimalno 40, a ostalo ode na bonuse i plate za pojacanja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.