Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
FK SPREČA Donji Rainci-HIMNA... still better than turbo folk!
Izvlačenje parova Evropskih takmicenjaKEC je napisao/la:I ovo izvlacenje bas petkom u 13 00 kad je dzuma barem zbog nas bi trebali pomjeriti malo tooo

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ko da nemaju wi-fi u džamiji, nek prate preko smartfonaHeller je napisao/la:Izvlačenje parova Evropskih takmicenjaKEC je napisao/la:I ovo izvlacenje bas petkom u 13 00 kad je dzuma barem zbog nas bi trebali pomjeriti malo tooo

Pustiću sunce da topi ljubav!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Dushi_Rob je napisao/la:Vec si na vrhu. Popeo si nam se na vrh qrca ...Footballscout je napisao/la:Vasi komentari su sjajni a ja svojim znanjem docu do vrha.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- tyler durden
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:Vec si na vrhu. Popeo si nam se na vrh qrca ...Footballscout je napisao/la:Vasi komentari su sjajni a ja svojim znanjem docu do vrha.![]()
![]()
![]()
![]()

AgresivnoDjubre je napisao/la:Evo opet mi se pupak odvezao od smijeha, a nije odavno.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
BritishCore je napisao/la:DaBogda pr'no na dejtu.iVar je napisao/la:Ljudi, ja večeras idem na dejtpožel'te mi sreTju
![]()

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Pobjednik!AgresivnoDjubre je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:Vec si na vrhu. Popeo si nam se na vrh qrca ...Footballscout je napisao/la:Vasi komentari su sjajni a ja svojim znanjem docu do vrha.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Heller je napisao/la:Nisu baš SVI Slovenci ped.eri.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja bi poyebo pola slovenije za to vremena sto si tamo. A ti? 0 bodova
Cartman je napisao/la:Hoce, isto sto je Ognjen Vranjes odbio United.Raul_64 je napisao/la:Nema razloga za brigu , Pape ce odbiti barcelonu.

Monolog je napisao/la:#EvoTiStariPassGreivis je napisao/la:#StaDaRadimAkoSamPassZaboravio
#14DanaUBanovićima
#NemaNaČemu.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BritishCore
- Kontakt:
Ne na Rusiju Monolože.
Al' je jako ispalo, što jes jes.

Al' je jako ispalo, što jes jes.

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Jes da je Greivis kolega, ali davno si ih trebao poslati u Banovice, mislim na ove sa "#nesto..." Dosadili su.

- Cautinho
- Kontakt:
Na chatu je valjda dozvoljeno jer je to spamerska tema,ali vidis,covjek izadje vani sa furkom i odmah na godisnji u popularne forumske toplice 
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Keep walking.
Nista nije dozvoljeno.
I Vedo je na chatu dobio ban kad je pisao za Rusioca,
mislim na Sea.
Da ne bude nesporazum, o ovome momku je rijec.

I Vedo je na chatu dobio ban kad je pisao za Rusioca,
mislim na Sea.
Da ne bude nesporazum, o ovome momku je rijec.

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ocigledno je da imas sliku koja to dokazuje.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Izdržite braćo
Pokrenućemo pokret oslobođenja. niko nas ne banuje samo @Monolog

Pokrenućemo pokret oslobođenja. niko nas ne banuje samo @Monolog

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
I admin!iVar je napisao/la:niko nas ne banuje samo @Monolog
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Consigliere
- Kontakt:
Ko skonta skontace!

Dzoni je napisao/la:Ovo stvarno nema smisla,pa zamisli da se tvoj brat ili rodjak nadju na novcanici od 100 maraka.samozeljeznicar je napisao/la:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.