Adnan Zahirović

harishp
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la harishp » 30 maj 2013, 22:53

Goalgetter je napisao/la:Istina, standardan je u repci, ali iz razloga sto nemamo boljeg na toj poziciji.
A rezultati predobri sa minimalnim prosjekom primnjenih golova.
Jos kad se uzme u obzir da tek od prosle godine igramo sa samo jednim defanzivnim veznim,iako smo prije uvijek igrali sa dva,pametnom dovoljno.
Ronda se na par pojedinaca non stop,a ljudi nikako da daju malo zesceg povoda da se uopste to randanje opravda.
Razlog je zato sto ne igraju u jakim klubovima.E pa,vise nam je od 60 % reprezentacije takvih,pa sta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 maj 2013, 23:13

momak je dosad odlicno odradio svoj posao, pogotovo imajuci u vidu njegove godine...tako da stvarno ne razumijem neke komentare...rezultati govore svoje, nije imao velikih kardinalnih gresaka...momak je razbijac, zadnji vezni, a to za sada dobro odradjuje...ja znam da nas najveci konkurent nije stvorio priliku u 90 min izuzev gola kojeg su postigli..a jedan od najzasluznijih je upravo zaha...
Kao sto neko rece, da igra u nekom vecem klubu drugacije bi mnogi pisali...
njegovo vrijeme tek dolazi...ostaje da vidimo...
samo zelim reci da je momak vise nego zahvalan igrac, ii da mnogobrojne neosnovane kritike pojedinih zaista ne stoje...

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 30 maj 2013, 23:21

Zaha odlicno odradjuje svoj posao, a samo moze jos da napreduje. Veliki dobitak za repku!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 jun 2013, 16:06

Čestitke Adnanu na ženidbi !!! Nadam se da će on i supruga pomoći liječenju bijele kuge u BiH . :D
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2013, 15:11

ccc Zaha, Zaha.Nadam se da će selektor ovo sankcionisati :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 jun 2013, 15:40

bagrcavi je napisao/la:
ccc Zaha, Zaha.Nadam se da će selektor ovo sankcionisati :mrgreen:
Neka donese na sljedece okupljanje da pocasti raju :mrgreen:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 jun 2013, 20:02

Puno srece u trazenju pravog kluba. Nedovoljno cijenjen igrac kod nas i vazna karika u reprezentaciji. Da nam on ne zakrpi rupu poslije Rahimica daleko bi mi bili od Brazila. Pravi sportista ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 30 jun 2013, 21:28

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zahirovi ... ika/108142" onclick="window.open(this.href);return false;

Bježi ba u Bundesligu ako ikako možeš
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jun 2013, 21:43

kimbo je napisao/la: Nedovoljno cijenjen igrac kod nas i vazna karika u reprezentaciji. Da nam on ne zakrpi rupu poslije Rahimica daleko bi mi bili od Brazila. Pravi sportista ..
To je to ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 30 jun 2013, 21:52

harishp je napisao/la:
kimbo je napisao/la: Nedovoljno cijenjen igrac kod nas i vazna karika u reprezentaciji. Da nam on ne zakrpi rupu poslije Rahimica daleko bi mi bili od Brazila. Pravi sportista ..
To je to ;)
Ukoliko dođu svi igrači kao što se govori morat će se zadovoljiti klupom definitivno
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 jul 2013, 18:48

zaha ako se docepa hnl-a bice dobro ;) citava liga i dinamo minsk ocajni,a ni tu ne igra

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 18 jul 2013, 20:00

Vidio sam ga sa trebom prije 2-3 dana. Uziva covjek trenutno.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 jul 2013, 22:54

Neće ga NAlchik,nije ga kupio ni Dinamo znaci moze da uziva sa trebom..Trebo je svratit malo na kafu kod JAgodića

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jul 2013, 23:01

Sad ce njega Lazio kupiti. :mrgreen:

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 18 jul 2013, 23:03

Zahirovic ako ne nadje iole ozbiljan klub bojim se da je on sa reprezentacijom zavrsio,cak i za neki siri spisak.Mislim da trenutno ne bi imao mjesta ni u zenickom Celiku.U reprezentaciju je ionako usao na nekakav prilicno cudan nacin,bez ikakvih posebnih referenci i bez kvaliteta potrebnog za takvu reprezetaciju kakva je nasa.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jul 2013, 01:13

Jest meni smijesno koliko mi zapinjemo za te klubove, kao da nam ostalih 20 igraca igra u najboljim timovima svijeta. A ono malo malo pa jadan klub, a i u tim timovima ne igraju. Previse zakljucujete, premalo znate, i onda samo serete. Cuj usao bez ikakvih referenci, momak igrao u mladoj reprezentaciji odlicno, onaj drugi govori kako u Celiku ne bi imao mjesta, fakat gluposti pisete.

U reprezentaciji igra odlicno, zar je onda bitno gdje igra??

Samo ne znam sto i ja pisem, na kraju ce opet Safet odluciti, nije ni on budala da unistava ekipu koja ne prima gola.
Celik!3,2,2.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 jul 2013, 15:21

Šta sam vam ja rekao za Zahiru!!!???? 8-) Nikad od njeg igrača! Nije mogao da se nametne u drugoj ruskoj ligi niti u Dinamo Minsku kojeg Lokomotiva Zagreb(filijala GNK Dinamo) razbuca u sred Minska.

Rekao sam vam da nemam ništa protiv Adnana, možda je lik svetac kao osoba ali kao igrač je 0 :idea:

Dr. Gregory House

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jul 2013, 15:50

:lol: :lol: :lol: Dzaba, mora da mu je curu ili nesto opalio Adnan pa je ovaj toliko bijesan. Fakat zanimljivo. U najgorem slucaju Adnan je nas drugi izbor za mjesto DMF-a.
Celik!3,2,2.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 20 jul 2013, 01:12

Osim ako ne pronadje klub neka njega medju nama. Sudi mu se zbog imena klubova u kojima igra, a momak skoro nikad nije razočarao u dresu reprezentacije.

Naravno da se ni meni ne bi svidjalo da ostane bez kluba. Tada mislim da treba ispasti sa spiska, al' dokle god igra i dokle god ne pronadjemo golemo boljeg igrača za tu poziciju on bi trebao imati mjesto.

Ja uprkos svemu iz nekih neobjašnjivih razloga vjerujem da će on u puno bolji klub od Dinama Minska. Nevjerovatno mi je da na klupskoj razini nije igrač za ligu petice, jer po onom što se u reprezentaciji može vidjeti je makar za slabije klubove liga 5.

A ako bude vagao izmedju najslabija tri-četri kluba u ligi petice i solidnih ruskih i turskih klubova, nadam se da će birati ovo drugo.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 20 jul 2013, 20:21

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Dzaba, mora da mu je curu ili nesto opalio Adnan pa je ovaj toliko bijesan. Fakat zanimljivo. U najgorem slucaju Adnan je nas drugi izbor za mjesto DMF-a.
Ne može mi prismrdit ni fizički ni finansijski, možda je poznatiji široj javnosti jer igra za repku i to je to.
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 20 jul 2013, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.

Dr. Gregory House

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.