FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
i zamolio bih bagrcavog da ne koristi tudje folove
,hvala

@hilmo
Valjda ce se opametiti dotad. A, ako se ne opamete onda ne vrijedi gubiti zivce gledajuci njih kako sami sebe pokopavaju. Pored svega, meni izgledaju kao da su dobro ograisali svi djuture.
I svakome ko ikad vise opsuje Suljicu mater, treba jezik iscupati.
Valjda ce se opametiti dotad. A, ako se ne opamete onda ne vrijedi gubiti zivce gledajuci njih kako sami sebe pokopavaju. Pored svega, meni izgledaju kao da su dobro ograisali svi djuture.

I svakome ko ikad vise opsuje Suljicu mater, treba jezik iscupati.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
ma haveru mozhda je u nekoj opciji i bolje da ne djemopro
,sludjen sam malo pa ne znam ni shta pishem

sta reci kako veceras zaspati iako sam popio leksaurin...ljudi ni krivi ni duzni dadose tri gola da je bila kaka picka na golu u stiklama realno je da bi primila mozda jedan go jer nebi sigurno pravila one greske nego bi ostala na liniji ko prvog gola kod drugog gola na metar od njega pa eto mozda picka nebi imala snage doc do lopte kao sto nije imao ni on a kod treceg gola sta bi picka uradila nebih znao i dok sam ja govorio da je bandovic rupa oid golmana svi su me napadali covjek nemoze ispucat loptu preko pola terena kad se sjetim zete pa travnika i svega toga nezz kako trpit vise ja da sam trener poslije veceras mi nebi stao na go ma nema sanse a za ostale igrace sta reci nezz prvo poluvrijeme je meni igra licila na nesto meni se svidjala igra ali opet ralizacija tusenje lopte...iako svi ocekuju prolaz ja cu reci ovo nije pesimizam sa moje strane nego ovaj scenarij kako je rkenuo sve mi lici da ce ga ovi kokusi opet uvaljat nekako a mi tesko sa ovim vrsnim napadacima u vrhu
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
coash,mojne ih banovati,imaju svako pravo da nam piju krv na slamku bar do ponedjeljka
Ima li neko sažetak utakmice ili golove da postavi ovdje ili na pp da mi pošalje da vidim opet ?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Da sam trener uveo bi rezevrnog golmana sljedecu tekmu,pa nek Bandovic razmislja o svojim greskama koje ponavlja u svakom bitnom mecu,nesiguran golman koji ne ulijeva povjerenje odbrani,Radulovica bi poslao u rezervni tim,a Melunovica na tribine, garantujem da od ove trojice niko gore nemoze odigrat!
- mentalitet87
- Kontakt:
Milosevic Semjon: "ma lijepo uzmes 100 milja i kupis 3 igraca,a ne busas se u prsa,nekakvi marketinski potezi,a osnovni sportski proizvod (teren) ispod prosjeka... Kuca se pravi s temelja,a ne od prozora s drugog sprata"
Milosevic Semjon:" dok smo mi igrali postojao je iole sistem i norme vrijednosti,kriterij i postovanje,starijih i mladjih...danas je sistem rekao mladom da je ispred starijeg i da je interes da ga neko proda. za mene je i danas kriterij "igrac" bez obzira na sve. sarajevo treba titule,a kad je tako treba gledati ko ce donijeti titule,a navijace samo to zanima,pa makar se husref skinuo i zabijao..."
Milosevic Semjon:" dok smo mi igrali postojao je iole sistem i norme vrijednosti,kriterij i postovanje,starijih i mladjih...danas je sistem rekao mladom da je ispred starijeg i da je interes da ga neko proda. za mene je i danas kriterij "igrac" bez obzira na sve. sarajevo treba titule,a kad je tako treba gledati ko ce donijeti titule,a navijace samo to zanima,pa makar se husref skinuo i zabijao..."
jednom pitar-uvijek supak
[youtube][/youtube]bagrcavi je napisao/la:Ima li neko sažetak utakmice ili golove da postavi ovdje ili na pp da mi pošalje da vidim opet ?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- Evolution87
- Kontakt:
SRETAN RODJENDAN HADZIJA!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Nije Roma nije Bari, ubise vas bakl(j)avari ho ho hoooooo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Vrlo cudna utakmica, sa dosta golova. Vidi se da je Sarajevo kvalitetnije, ali zbog nedostatka kvalitetnog napadaca i veceras vrlo loseg Bandovica to nije uspjela i rezultatski pokazati.
Bandovic je veceras po meni krivac za sva tri gola koje je Sarajevo primilo. Melunovic je veceras bio gori nego protiv Libertasa. Igra Sarajeva je dosta spora, trebalo bi to dosta brze ici kao sto se to radilo prosle godine u Europi. U drugom poluvremenu dosta bezidejno je Sarajevo djelovalo a bgmi mogu reci da im je snage zafalilo na kraju.
Ali sve u svemu dobar rezultat pred uzvrat i mislim da ne bi trebali imati vecih problema za prolazak, ali igru treba dosta dosta popravit za trece kolo. Sretno
Bandovic je veceras po meni krivac za sva tri gola koje je Sarajevo primilo. Melunovic je veceras bio gori nego protiv Libertasa. Igra Sarajeva je dosta spora, trebalo bi to dosta brze ici kao sto se to radilo prosle godine u Europi. U drugom poluvremenu dosta bezidejno je Sarajevo djelovalo a bgmi mogu reci da im je snage zafalilo na kraju.
Ali sve u svemu dobar rezultat pred uzvrat i mislim da ne bi trebali imati vecih problema za prolazak, ali igru treba dosta dosta popravit za trece kolo. Sretno
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Musemić: Čudna utakmica, čudni golovi, ali dešava se

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kad je izvlacenje za 3. pretkolo i skim mozemo igrati? :ugeek:
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Ovo cete proc. jer su ovi zalutali u fudbal, a iduce kolko molite boga da vam ne dodje Levski ili slicne ekipe.
Kako Levski zar on moze doci i da dodje smijesni si ba od koga su ispali smijesno, ali vecerasnjom igrom nikako nisam zadovoljan cista nula!lisander je napisao/la:Ovo cete proc. jer su ovi zalutali u fudbal, a iduce kolko molite boga da vam ne dodje Levski ili slicne ekipe.
04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
ove prolazimo al igru i postavku trba mjenjati.Bandovic kriv za sve tri gola al desava se i mislim da se nece ponavljati ,ovog radulovica lagano vratiti odakle je došao ,frajer veze nema .puno bolje ce izgledati kad bude tu vule a tatko na beka .mislim da bi radan trebao biti zadnji vezni sa hametom a cimirota malo na stranu staviti.svi kritikuju meluna jest loš al on se trudi skace ,vraca se u odbranu danas nije los ni bio odigrao je suljicu pas kada je fulao dobru sansu,pa i kod drugog gola je petom odigrao i onu glavom dobar sut ,steta prečka.ljudi jest ovo loše al gledam i druge rezultate hajduk 2-1,rosenborg izgubio kuci,sparta p 2-2.treba proći dalje a nadati se da cemo podici nivo igre.
Ovaj rezultat bi bio dobar da ne igramo protiv neke normalne ekipe, ali dozvoliti da ti onakvi odroni i amateri zabiju tri gola je bruka i sramota. Ne boli poraz, ovo je za utakmicu na strani ekstra rezultat, ali boli igra, boli indiferentnost i boli kad vidiš kakvi klošari i antitalenti nose bordo dres. Ne može se očekivati bolji rezultat kada se u godinu dana promijeni čitav prvi tim, kada se Sarajevo doživljava kao usputna stanica, kada se potpisuju ugovori na jednu godinu.. Jedini izlaz iz svega toga jeste ulaganje u našu djecu, pravljenje fudbalske akademije u kojoj će se ti talenti učiti kako da igraju, taktici, strategiji i mnogo drugih stvari koje čine kompletnog fudbalera, pa neka rezultati dođu za pet godina super, ovako smo osuđeni da nam za par godina i amateri iz San Marina budu neugodan protivnik. Mogu se potpisivati ugovori o saradnji, praviti strašan marketing, ali nema boljeg marketinga od terena i od igre.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Jel covjek nesto slagao? Ti sigurno svaki dan gledas utakmice na kojima golovi padaju kao na utakmici Sarajeva veceras.Saurman je napisao/la:Musemić: Čudna utakmica, čudni golovi, ali dešava se
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zasto vas je bilo malo u tirani. Jel bio problem u kartama ili ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave i 9 gostiju.