BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Tako smo mi u prvom kolu imali sve pobjede, nemojte srati, rezultati su dobri osim mog sarajeva, a sve zbog bandovica **** ga mis
Zadnja izmjena: FCS, dana/u 18 jul 2013, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Armageddon2012
- Kontakt:
u revansima ce zrinjski dozivjeti debakl,sarajevo i siroki prolaze,a zeljeznicar ce lagano izgubiti 2-3 razlike....moja prognoza.
a inace,volio bih da svi prodju dalje osim zrinjskog jer se na hinjski nacin dokopao evrope,oteto-prokleto,niko se sa tudjim nije usrecio.
a inace,volio bih da svi prodju dalje osim zrinjskog jer se na hinjski nacin dokopao evrope,oteto-prokleto,niko se sa tudjim nije usrecio.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
ne znam cemu ovakva omalovazavanja lige i klubova. Jedini los rezultat je rezultat Sarajeva. Ostali su vrlo dobri i svaki nas klub ima kakve takve sanse za prolaz.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Slazem seArmageddon2012 je napisao/la:u revansima ce zrinjski dozivjeti debakl,sarajevo i siroki prolaze,a zeljeznicar ce lagano izgubiti 2-3 razlike....moja prognoza.
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
reci jasno da mrzis zrinjski,sta bi zrinjski kao klub trebao nije on ukrao nekome mjesto za europu nego je savez tako odlucio,i trener karacic je rekao da europu nisu zasluzili ali sta sad treba zrinjski odustat od nje?
- Armageddon2012
- Kontakt:
werly je napisao/la:reci jasno da mrzis zrinjski,sta bi zrinjski kao klub trebao nije on ukrao nekome mjesto za europu nego je savez tako odlucio,i trener karacic je rekao da europu nisu zasluzili ali sta sad treba zrinjski odustat od nje?
ne mrzim zrinjski,vec samo kazem da se hinjski docepao evrope...od marta su znali da ce u evropu,zato su onako i prodavali kuci zvijezdi,travniku,gosku...znali su da je bitno da na tabeli budu samo iznad veleza koji je sledeci imao licencu.
a mi,celik i olimpic smo se lomatali bezveze,dok su nam se oni smijali iza ledja.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 18 jul 2013, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Oteo ti je tata iz banjaluke evropu i ti to znas ali ****, lakse se praviti lud. U svakom slučaju dabogda vam isti debili bili na čelu kluba kos deset godia, svima će biti bolje a tebi gore..Armageddon2012 je napisao/la:u revansima ce zrinjski dozivjeti debakl,sarajevo i siroki prolaze,a zeljeznicar ce lagano izgubiti 2-3 razlike....moja prognoza.
Ma pusti debile, ovaj armagedon svaki dan drukčije piše. Bravo majstore, divim se tebi i tvom načinu razmišljanja. Naklon do poda ...
-
- Kontakt:
Ja sam iskreno zadovoljan igrom naših klubova, Željo dao 3 gola Plzenu u gostima, Sarajevo dva u gostima, Široki dva u gostima, sve tri ekipe izgubile sa golom razlike, i sva tri kluba imaju dobre šanse za prolaz dalje, s tim da Željo ima težeg protivnika nego ovaj dvojac, Zrinja malo zakazao ali takodje tezak i protvink pa sam i ocekivao neki X ili 1:0,uz Božiju pomoć u trećem krugu bi mogli imat 3 BH predstavika.
Zeljo sta ces bit zadovoljan. Trebao vam je Plzen dat 11 golova isto kao sto su ovi iz medjugorja trebali primit 5-6 danas.!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Trebao sam i ja biti pilot,al nisammoRAja je napisao/la:Zeljo sta ces bit zadovoljan. Trebao vam je Plzen dat 11 golova isto kao sto su ovi iz medjugorja trebali primit 5-6 danas.!

moRAja je napisao/la:Zeljo sta ces bit zadovoljan. Trebao vam je Plzen dat 11 golova isto kao sto su ovi iz medjugorja trebali primit 5-6 danas.!

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- TMmanija2012
- Kontakt:
Po meni Siroki i Sarajevo prolaze..Zrinje nazalost tesko ista da urade u revansu..Zeljo,neka nam je samo Bog na pomoci mozda se cudo desi 

-
- Kontakt:
Skontaj se malomoRAja je napisao/la:Zeljo sta ces bit zadovoljan. Trebao vam je Plzen dat 11 golova isto kao sto su ovi iz medjugorja trebali primit 5-6 danas.!

Druze svaka cast za tvoje realno razmisljanje. Nisi ko buu koji napise post pa ga obriseTMmanija2012 je napisao/la:Po meni Siroki i Sarajevo prolaze..Zrinje nazalost tesko ista da urade u revansu..Zeljo,neka nam je samo Bog na pomoci mozda se cudo desi

Mogu ja njega vratiti ako ce ti biti lakse, najvise sam ga izbrisao zbog par korektnih navijaca Veleza.moRAja je napisao/la:Druze svaka cast za tvoje realno razmisljanje. Nisi ko buu koji napise post pa ga obriseTMmanija2012 je napisao/la:Po meni Siroki i Sarajevo prolaze..Zrinje nazalost tesko ista da urade u revansu..Zeljo,neka nam je samo Bog na pomoci mozda se cudo desi![]()
NO PYRO NO PARTY
Upravo tu zec leži! Sami smo krivci što se naš fudbal već godinama ne pomiče s mrtve tačke i sami smo kumovali katastrofalnom koefcijentu u Evropskom fudbalu...Hrvati su bar rezultatima proteklih godina zaslužili visoki koef. i to lijepo sada iskorištavaju kao nositelji, i Srbi se nekako nose, napreduju, samo se mi vrtimo u tom negativnom krugu ili da se bolje izrazim, crnoj rupi. Pogledaj samo rezultate i koje bodove ljudi kupe u Evropskim takmičenjima, i Srbi i Slovenci a posebno Hrvati, oni su za nas neki drugi svijet! I to je tako iz godine u godinu. Npr. jedna Lokomotiva u svom Evropskom debiju dobije u gostima jedan Dinamo Minsk, mislim ono......bez komentara.TeaM87 je napisao/la:jel se zajebavas il nisi znao da je 95% ovih nabrojanih susjednih timova bilo nosioci
Naša liga ne samo što je cjelokupno gledano katastrofalna nego su i ekipe iz samog vrha jako loše i nema nekog kvaliteta igrača i igre a pored svega toga na cjelokupni loš dojam pada i činjenica da naši igrači/timovi imaju taj neki čudni mentalni blok, osjećaj nemoći, mentalitet gubitnika pa odmah na startu skinu gaće protivniku. Mene brine što naš fudbal kako vrijeme odmiče uopšte ne napreduje i mi nikako da ostavimo nekog traga u Evropskom fudbalu. Hajd što reprezentacija (koja je se izgleda napokon riješila i svog dugogodišnjeg luzerskog bremena/tereta) nije imala plasmana na neko takmičenje nego kod nas niti jedan yebeni tim nije od osnivanja lige otišao u grupnu fazu UEFA ili Lige Evrope a o Ligi Prvaka da ni ne govorimo! Stvarno ali to je toliko jadno da čovjek zaplače! :/
Buu znaci ja nisam korektan ako sam napisao istinu da je Željo trebao primit 11 golova. Ne kontam?? Jesi li ti gledao Plzen- Zeljeznicar
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam baš da su znali da će u Europu pa prodavali, više mislim da su zbog praktički gubljenja svih šansi za plasman u istu napravili lakrdiju protiv Lavova iz sela pored Čapljine.Armageddon2012 je napisao/la:werly je napisao/la:reci jasno da mrzis zrinjski,sta bi zrinjski kao klub trebao nije on ukrao nekome mjesto za europu nego je savez tako odlucio,i trener karacic je rekao da europu nisu zasluzili ali sta sad treba zrinjski odustat od nje?
ne mrzim zrinjski,vec samo kazem da se hinjski docepao evrope...od marta su znali da ce u evropu,zato su onako i prodavali kuci zvijezdi,travniku,gosku...znali su da je bitno da na tabeli budu samo iznad veleza koji je sledeci imao licencu.
a mi,celik i olimpic smo se lomatali bezveze,dok su nam se oni smijali iza ledja.
U globalu se slažem s tvojim upisom o šansama za prolaz, mada mislim da Željo ima malo bolje šanse nego si ti to predstavio. Ne bi me začudilo držanje nule do osamdesete pa primanje glupih golova pretkraj.
Široki i Sarajevo prolaze s hendikepima, a isto čeka i Zrinjski u gostima. Ako se izvuku sa tri gola u mreži, svaka čast.
Hayley <3
Primio bi 11 golova kad bi u fudbalu svaki šut ulazio. Fudbal je takav sport, statistika ništa ne znači. Golman je imao fantastičan dan, mi smo imali sreće, ali su i oni imali sreće kod nekih golova (ako je sreća neznanje Željinih centralnih bekova). Igra Plzena se svodila na neke centaršuteve (pogotovo 1. pol.), ljudi nisu imali nijednog kreativca kako treba, o kakvih ti 11 golova pričaš? Zaslužili su da zabiju 4 gola (ponavljam, nemoguće je da baš svaki šut uđe u fudbalu), možda Željo nije zaslužio da zabije 3 (i njemu čak nije sve ušlo, jer je imao 4 šuta u okvir), ali da primi više od 4, to ne sigurno. I da, Neko od Plzena na strani 1 razlike, a neko od sljaštičara ili od Kazahstanaca. Ogromna razlika.moRAja je napisao/la:Buu znaci ja nisam korektan ako sam napisao istinu da je Željo trebao primit 11 golova. Ne kontam?? Jesi li ti gledao Plzen- Zeljeznicar
Zadnja izmjena: kvalitet, dana/u 18 jul 2013, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.