Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
De pogledaj jos jednom tabeluRz88 je napisao/la:luca toni ahha sta reci vise nego talijan najsmijesniji sunjemci na forumima, koji ono kulturno kazu bayern je najjaci ahahha
Zanimljivo...pravopis !Rz88 je napisao/la:luca toni unistio je snove offeiheimu, zbog najgore starta u zadnjih 50 godina bayern je na drugom mjestu ali sa isto toliko bodova ko hoffeinheim, vidjeo se da bayern dobiva iako ne igra dobro ^^ hahaha
T.A.B.E.L.A molim vadiona =pusionaribery je napisao/la:Pa ne bih ja bas rekao da im se obija o glavu, vidjecemo. I opet glupa vadiona- pare. 'ajmo dalje, da vas cujem![]()
Oprostite gospodine, vidimo se krajem maja na ovoj temi. Jos niko nista nije osvojio.sukisp je napisao/la:T.A.B.E.L.A molim vadiona =pusionaribery je napisao/la:Pa ne bih ja bas rekao da im se obija o glavu, vidjecemo. I opet glupa vadiona- pare. 'ajmo dalje, da vas cujem![]()
![]()
Vidimo se kad bude red da bošnjački klub osvoji PL !ribery je napisao/la: Oprostite gospodine, vidimo se krajem maja na ovoj temi. Jos niko nista nije osvojio.
Ja ne razumijem pola...Rz88 je napisao/la:opet on za pravopis. ahahahhahahahah du kannst mir einen blasen pa uzivaj u tome care to ti je najdraze raditi i opet kazem jedno te isto kao i u pm lijeno mi pisati brzo pisem sto gresaka bit je da svatko to razumije maloumnice.......
bayern prvak ahhaa sada lyon pada i da nam hoce arsenal zapasti ^^
Nemoj biti tako siguran. Kad pocne drugi dio prvenstva Bayern mora igrati na tri fronta,u kupu njemacke,ligi prvaka i prvenstvo. Oni kad god izostave 1 ili 2 igraca iz prvih 11 nece pobijediti. A s druge strane Hoffenheim igra samo u prvenstvu. Neka ostvari 10 pobijeda u drugom djelu i osvojio je prvenstvo 100%.Rz88 je napisao/la:bayern prvak=)
Svaka ptica koja rano propijeva,brzo se ukaki :ugeek:bistrikboy je napisao/la:Onako se titule osvajaju![]()
![]()
![]()
Utakmica je ispunila ocekivanja i pokazala zasto ce se titula u maju slaviti na Markusplatzu u Munchenu![]()
NUR DER FCB![]()
:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.