FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koji je glupan ovaj Bandović.Da sam trener odmah bi ga izvadio iz igre i nikada više nebi igrao za tim koji treniram.Sramota šta je uradio na ovoj utakmici,a ovo zadnje je mislim kap koja mora preliti čašu.
Trebalo bi da ga čeka spakovana torbana Koševu i čim se ekipa vrati dati mu Šut-Kartu...
Trebalo bi da ga čeka spakovana torbana Koševu i čim se ekipa vrati dati mu Šut-Kartu...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Smiri se ba, nikad od tebe procitati normalan komentar...Elegant je napisao/la:Premije liga BiH, nismo mi za fudbala ovo je anti-fudbal.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
stid me u ime ovih 'fudbalera'.. 

- 7aprildomemoj
J....e ovi igrači Sarajeva se pogubili, neznaju jesul pošli il su došli
Bezveze korner za Šipce

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Pa ovo je ispod amaterskog nivoa... 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Bandović odlučio pogurati Kukesi u naredno kolo.Koji flop sunce ti žarko.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mijenjaj, Husrefe, šta čekaš? 90. minut???
i usput: koji je minut utakmice?

Sarajevo nije moglo dobiti lošiju ekipu od ovih Albanaca....Libertas je za njih izmislio fudbal....ali kod nas zaista nema ko dati gol...ja ne kontam da se nema snage uputiti dobar šut ,kao da u lopti ima 5kg...toliki napor kada šutiraju to odavno nisam vido..
dobro ja kazem..Abdihodzic na gol, uvodi Karica vise sta cekas!!!
Bandoviću pokupi prnje majke ti.
3 autogola.
3 autogola.
Husref k'o Susic. Izmjene ni za lijeka.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Steph je napisao/la:Bandoviću pokupi prnje majke ti.
3 autogola.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
22 minut drugog poluvremena.truts je napisao/la:Mijenjaj, Husrefe, šta čekaš? 90. minut???
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Bandovic i Rdulovic,jel ovo neka komedija,nisu normalni dva kloca,ovaj Dejo i protiv Zete nas je unistio,pa ne igramo prijateljsku fujjjjj
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ostavite nam Kajkuta evo vam Hinovic.Dobar je golman.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Banditu, odmah oduzeti platu
Oni konobari su nekako bili bolji od ovi albanaca. Ovdje se nezna ko je gori gube se kolektivno.
Mislim da je Sarajevo puno kvalitetnija ekipa ali zbog par igraca ispod amaterskog kvaliteta cijeli tim ispasta.
A I Husref je ovo mogao I morao bolje posloziti, ipak se radi o iskusnom treneru ovo se bar njemu nesmije desavati.
Mislim da je Sarajevo puno kvalitetnija ekipa ali zbog par igraca ispod amaterskog kvaliteta cijeli tim ispasta.
A I Husref je ovo mogao I morao bolje posloziti, ipak se radi o iskusnom treneru ovo se bar njemu nesmije desavati.
-
- Kontakt:
Mislim stvarno ne mogu doći sebi koliko me ovo ljuti.Da nas neki Albanci pobjedjuju koji i nemaju nikakva imena i čija je najveća zvjezda Lazar Popović.Pa Kazahstanci danas Širokog.Bog me ne moze ubjediti da se igrači Sarajeva ne trude ni 50 posto.Pa gleda raja ovo ovdje.Sramota ali stvarno sramota...
- karlovacko
- Kontakt:
Bravo Lazo .

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], budzak, MaroonWhite1946, OsmanhodzicBuco, Serha, tajsamja, TheTruth34, Venom i 50 gostiju.