FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 07 dec 2009, 19:53

Vule je kao veoma mlad otišao iz Banjaluke i to u Beograd u Obilić, zlatna vremena malog kluba sa Vračara, koja su na sreću potrajala jako kratko, tamo je bio kapiten kadetske i juniorske ekipe, kada je trebao da zaigra za prvi tim nije se snašao, onda se vratio u Borac i odigrao sezonu ipo, a onda kada je nastupilo rasulo, otišao negdje u inostranstvo pa onda u Sarajevo, a onda u Himki...

Teško da će njega neko moći platiti kao što je to bilo u Himkiju, tramo je bio i kapiten, a nezvanično je info da je u pitanju 400 000 eura po sezoni...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 08 dec 2009, 15:46

$ Огњен $?
Tuesday, 08 December 2009
$ & Огњен $, " у ? ? " " у ' ? $ тренера ? ", у " ? & " - " $. $ " $ терена, ' " његовог ' $ Ханџара, " " $ ? ? ?.

- У " су Сарајево " ?. ' $ " & је $ јесенас не ' $ " $.

' & $ $ - $ праву ?. " ту % ? ?, ? & за $ " " остану тајна – " је Ханџар.

Са $ стране, Огњен $ " $ " / $ остане у &, ? $ то ' " $ њега.

- & је ' ? " " " ? " $ " црвено-? $. ", " & ' $ ? " " & $ - " / на /, а ја ? $ ". $ % - $ $ $ – " је Огњен $.

По ' $, " ' ? ? ? " $ & $ " " & ?, " су & "на "" $ ? $ & % знају на терену.

(&)
TREĆI PUT ČASTIMO

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 08 dec 2009, 15:59

Kakav je ovaj Damjanovic? Inace ako nasa uprava bude imalo pametna dovela bi Vuleta,inace pored toga sto je dobar igrac i velika je ljudina! On bi dosao u Sarajevo ako imalo ovi debili budu konkretni!

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 08 dec 2009, 16:30

Kakav je ovaj Damjanovic?
Ekstra :D :D :D :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 dec 2009, 16:36

Bićemo zaista sretni ako ga kupite, a još date i da igra... po mogućnosti u zadnjem kolu :D :D :D ... igračina je to, još ako tajo zaprijeti kakvom suspenzijom stadiona... :mrgreen:, a gratis ćemo vam dati i Petrovića ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 08 dec 2009, 16:38

Pitao sam samo jel valja cemu,al eto izvukao sam da je kloc znaci nece kod nas doci!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 dec 2009, 16:43

Nemojte zezati covjeka! Damjanovic je polivalentan igrac koji ima fantasticne motoricke sposobnosti. Takodje, on je veliki motivator i iako je mlad uziva veliki ugled medju igracima...

...NOT! :mrgreen:

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 08 dec 2009, 16:48

$? " ". Хахахаха... :lol: :lol: :lol:

" ', ту ' $. :D
"" ПУТ ""

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 08 dec 2009, 16:51

borac_sampion je napisao/la:$ Огњен $?
$ & Огњен $, " у ? ? " " у ' ? $ тренера ? ", у " ? & " - " $. $ " $ терена, ' " његовог ' $ Ханџара, " " $ ? ? ?.

- У " су Сарајево " ?. ' $ " & је $ јесенас не ' $ " $.

' & $ $ - $ праву ?. " ту % ? ?, ? & за $ " " остану тајна – " је Ханџар.

Са $ стране, Огњен $ " $ " / $ остане у &, ? $ то ' " $ њега.

- & је ' ? " " " ? " $ " црвено-? $. ", " & ' $ ? " " & $ - " / на /, а ја ? $ ". $ % - $ $ $ – " је Огњен $.

По ' $, " ' ? ? ? " $ & $ " " & ?, " су & "на "" $ ? $ & % знају на терену.

(&)

Koliko se sjećam Ognjen Damjanović je doveden iz tatinog BSK-a kao velika nada - napadač, golgeter!?
Da mu nije pružana prava šansa, hm! Menadžeri k'o menadžeri...Prema mojim saznanjima imao je on prilika da pokaže šta zna i umije, ali....Ne treba gledati samo ovu polusezonu, bilo je prilika na prijateljskim, pripremnim, utakmicama... Dozvoljavam da svaki trener ima i svoje 'subjektivnosti', ali ako si igračina - nema šanse da te 'koči', jer i sam sebi čini štetu, a niko nije toliko blesav...ma kolika mu moguće sujeta bila.
Ako je neko stvarni talenat niko njega ne može 'zaustaviti' - najbolji primjer je mladi Bilbija! I on je dobijao prilike "na kašičicu" ali je svojim znanjem, trudom i strpljivoišću izborio današnji status - najbolji mladi igrač BiH, kandidat za A-reprezentaciju....
Tako da 'priča' o tom kako je neko nekoga 'zaustavio', nije mu dao priliku....ne pije puno vode, mada, priznajem, ima i takvih slučajeva samo porijetko. Uostalom, Damjanović može pokazati i dokazati svu svoju veličinu i u nekom drugom, čak i jačem klubu, - menadžeru, do Tebe je... nemoj po lokalnim novinama na kuknjavu i patetiku pokušavati 'prodati' svog pulena i to opet i baš Borcu!

Za Mazalicu - on nije kalibar igraca za Borac, to je očito svakom ko poznaje fudbal i ima objektivnosti.

Petrovića ne poznajem kao igrača, ali on je već 2-3 godine (ne znam jesam li u pravu) u Borcu i do sad je trebao izboriti koliku-toliku minutažu, ali treba za to imati kvalitet!?

Eto, ovaj mali Grahovac se uspjeva izboriti za svoju minutažu...momak ima potencijal!

Koji trener ne bi iskoristio 'domaće', mlade, igrače ako mogu ispuniti zahtjeve kluba i zacrtanih ciljeva? Vlastiti igrači su uvijek jeftiniji i zahvalniji za klub, ekipu, trenera....

To je to, a menadžeri k'o menadžeri - to im je, uostalom, i posao...

PS.
Ovo za Damjanovića i Sarajevo je klasični 'šupljak' menadžera, za Čelik ne znam ali mislim da je isti blef....
Sarajevo bi mnogo prije bilo zaintersovano za drugog Damjanovića - Nemanju, a za Bilbiju i Vranješa i da se ne priča...
Bosno moja poharana....

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 08 dec 2009, 17:11

Koliko se sjećam Ognjen Damjanović je doveden iz tatinog BSK-a kao velika nada - napadač, golgeter!?
Evo da ti kazem kako je Damjanovic dosao u Borac, Borac je dugovao nekih para BSKu meni se cini za Puzigacu i jos jednog igraca ne mogu se sjetiti koga, a onda je tata Novo napravio sporazum sa tadasnjim trenerom Joagodicem i direktorm Spicom da sincic predje u Borac a dug ce se zaboraviti bar za neko vrijeme jer je prijetila i suspenzija.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 dec 2009, 17:23

Mislim da je on došao kao "pojačanje", nije tu bilo dugova, Borac je za Puzigaću BSK-u platio čini mi se 12 000 KM...
ovaj je trebao da bude pojačanje, ali eto nije se snašao pa će ga njegov prejaki menadžer odvesti u neki jači klub i to gle čuda, samo par dana prije nego li trener Stojnić podnese izvejštaj upravnom odboru (sutra) na kojem će reći koji su to igrači na koje neće računati na proljeće ove sezone... slučajnosti li prevelike...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 dec 2009, 17:26

Taj Damjanovic kod nas :?: :?: :?: to neka suplja nikad nisam cuo za tog igraca
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 dec 2009, 17:27

FK Sarajevo je napisao/la:Taj Damjanovic kod nas :?: :?: :?: to neka suplja nikad nisam cuo za tog igraca
hahahahahahahaha, čućeš, daće bog...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 08 dec 2009, 17:27

Nemam pojma ja sam cuo tu pricu,nisam siguran da li je za Puzija ili su neka druga preklapanja, a iskreno on da bude pojacanje za Borac :) ,ljudi su mu se smijali i na Cairama,doduse imao je nastupe za reprezentaciju :) kod drugog Novinog sina Tulica

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 dec 2009, 17:33

Realno, on svojim ponašanjem pojačanje može biti jedino u Naprijedu ili Vrbasu, ako ćemo iskreno, al momak ima menadžera, tačno mi dođe da i ja sebi jednog nađem, pa da nekog pojačam :mrgreen:
"TREĆI PUT ČASTIMO"

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 08 dec 2009, 21:56

cisto da nesto kontatujem iako nema veze ni sa cim xD Sta je reci ,stalno se nesto desava u Bl ,prvo utakmica Borac - Bosna S u rukometu,pa u fudbalu ,zatim koncert zabranjenog pusenja,koncert Halida Beslica,noc sampiona 10og pa koncert Zeljka Joksimovica 15og...Rastemo :mrgreen:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 dec 2009, 23:41

borac_sampion je napisao/la:$ Огњен $?
$ & Огњен $, " у ? ? " " у ' ? $ тренера ? ", у " ? & " - " $. $ " $ терена, ' " његовог ' $ Ханџара, " " $ ? ? ?
Ako se sjetim, nazvat cu sutra Dinu pa da vidim koliko ovde ima istine!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 08 dec 2009, 23:53

killer je napisao/la:cisto da nesto kontatujem iako nema veze ni sa cim xD Sta je reci ,stalno se nesto desava u Bl ,prvo utakmica Borac - Bosna S u rukometu,pa u fudbalu ,zatim koncert zabranjenog pusenja,koncert Halida Beslica,noc sampiona 10og pa koncert Zeljka Joksimovica 15og...Rastemo :mrgreen:
" не " $ је отворен ? & " $ су на отварању ? " " % ;)

$ је ово % " " " ? - ' " " $ ? у $ $ &,а то је $ су ' ? $ у ? ? су ' " ? ? паре ? $ :mrgreen:
"" ПУТ ""

Adnan_hz-sa
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_hz-sa » 09 dec 2009, 00:08

" je napisao/la:
killer je napisao/la:cisto da nesto kontatujem iako nema veze ni sa cim xD Sta je reci ,stalno se nesto desava u Bl ,prvo utakmica Borac - Bosna S u rukometu,pa u fudbalu ,zatim koncert zabranjenog pusenja,koncert Halida Beslica,noc sampiona 10og pa koncert Zeljka Joksimovica 15og...Rastemo :mrgreen:
" не " $ је отворен ? & " $ су на отварању ? " " % ;)

$ је ово % " " " ? - ' " " $ ? у $ $ &,а то је $ су ' ? $ у ? ? су ' " ? ? паре ? $ :mrgreen:
popravljate se :D
jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 09 dec 2009, 00:24

ja sa ogijem cjele zime igrao fudbal u balonu,a gledao sam ga i protiv sirokog u kupu- usao posljednjih 30 ak min ,kad smo ih dobili 2-0.... momak nije sastavio 2 lopte...ili je lopta isla u aut,ili protivniku u noge.... momak je levat,tatin sin..pa zasto ga na mejdanu zovu tatin sin... i kao on sad u sarajevo-celik...ma daj jbt...stvarno cu se isfurati...ko sve igra "na male" :)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.