Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2013, 17:19

Vratit ce su Lucas,lose je ovo vrijeme bilo za njega.

Sula ce vjerovatno ostati 8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 jul 2013, 17:30

Jedna legenda ovog foruma je napisao da će Suarez preći u Chelsea u januaru. Tek sada počinjem da vjerujem u taj post.

U subotu utakmica protiv ovih muslimana a taj daj Tour de France prolazi kroz Annecy. :twisted:

P.S. Suarez se vraća u ponedjeljak u Liverpool.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 18 jul 2013, 19:55

Paradajz je napisao/la:Ma Lucas je bio sjajan pre povrede, bio je onaj igrac koji je radio svoj deo posla najbolje u ligi, kvario protok lopte protivnika, i imao vrlo visok pass accuracy i ponekad umeo da baci dobar pas u final third. To sto je limitiran u napadu, nije bitno, ima ko da bude motor u ekipi, a to je SG.

Posle povrede to nije vise isti igrac, vise ne pokriva toliko koliko je mogao, u odbrani je slabiji sto govori i statistika, gubi vise lopti nego ranije kada nije gubio skoro nikad i kad on taj posao koji je vrlo bitan, ne radi kako treba, vrlo je jednostavno zakljuciti da je u ocajnoj formi i da nam treba zadnji vezni ili igrac koji je u najmanju ruku box to box veznjak...

Rekao sam da Sule ne ide nigde za sada, i ostajem pri tome. A ovo za Real sam cuo jos daleko ranije, i bio sam ubedjen da oni ne zele takvog igraca u ekipi...
Naravno da nam treba još jedan zadnji vezni u ekipi, čak i da je u najjačoj formi Lucas, jer uvijek se može desit neka suzpenzija, povreda i sl. Ako nema Lucasa nema ga ko zamijeniti, Allen nije zadnji vezni. :/
Walk on, with hope in your hearts.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 18 jul 2013, 20:26

SKY ITALIA: Christian Eriksen dogovorio je sve sa AC Milanom, u narednih nekoliko dana trebao bi potpisati četverogodišnji ugovor!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 18 jul 2013, 21:39

gaston je napisao/la:SKY ITALIA: Christian Eriksen dogovorio je sve sa AC Milanom, u narednih nekoliko dana trebao bi potpisati četverogodišnji ugovor!
To, to , to !!! :D :D
Tako blizu, a tako daleko.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 jul 2013, 21:41

slika

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 jul 2013, 22:09

Napoli have launched a bid for Pepe Reina. (Mail & The Times)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2013, 22:10

nerkolfc je napisao/la:Napoli have launched a bid for Pepe Reina. (Mail & The Times)
Jedan je Rafa 8-) :ugeek: :ugeek:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 18 jul 2013, 23:20

Official: Another midfielder goes out on loan
Liverpool and England Under-20 captain Conor Coady will train with Sheffield United tomorrow. Leaves Liverpool on 6 month loan.

That was the reason why he didn't travel with LFC squad to Indonesia.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 18 jul 2013, 23:42

[youtube][/youtube]

Zamišljam nas ovako :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 jul 2013, 23:46

slika
Nek' iskeširaju 50 + miliona il' nek jednostavno odjbu . Covjek je objasnio sve . Sad nek se Sule puši :D

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 18 jul 2013, 23:53

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... Qw.twitter

Kome se ne cita izdvojit cu najvaznije:
Rodgers is adamant that the unsettled striker is not for sale and wants him to abandon his hopes of securing a transfer.

He dismissed Arsenal's recent £30million bid and suggested it would take an offer in the region of the £55million Paris St-Germain paid Napoli for fellow Uruguayan Edinson Cavani for Liverpool to even consider a deal.

Rodgers also warned potential suitors, who are waiting in the belief they could land Suarez at a knockdown price late on in the window, that there is no chance of that happening.

“It's not about me or the club, I think it’s the supporters and his team-mates for what they gave him,”

“For me it’s about the great supporters we have. The backing they have given him is absolutely brilliant.

“They have stood by him through thick and thin, and through all the traumas he has gone through over the last couple of seasons.

“If there is anyone he owes it’s them and his team-mates, who have fought beside him, certainly not me.”

“I don't want to set a deadline or put a date on it but this is not something that will run too long,” he said. “We are totally in control of the situation. It is one where we don't have to sell. He has got three years left on his contract.

We are prepared to get some players in and spend money without having to sell Luis Suarez. The reality is that we have had one offer.

Suarez is scheduled to link up with the squad in Melbourne early next week and Rodgers has no doubts that he will return from his holiday following the Confederations Cup and knuckle down.

“Luis will be there, his planes are booked and he will be in Melbourne with us,” he added.

“He rejoins us in Australia and he will get on with his work. I have had constant communication with him on that.”
1. Suarez nije na prodaju i ako neko hoce da ga dovede morat ce dati ogromnu svotu.
2. Sigurno nece biti prodan u zadnji cas, koliko god novca ponudjeno za njega (u ovo bas i ne vjerujem, ali eto, znamo svi sta se desilo sa Toresom)
3. Novca ima za nova pojacanja, ne zavisi od Suarezove prodaje

@nerko

Kasno sam vidio da si i ti slican post napisao, bilo mi zao brisati :mrgreen:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 19 jul 2013, 00:08

Nema veze , drago mi je da je Rodgers fino objasnio da nema nikakve klauzule u njegovom ugovoru kao sto neki misle , a Echo objavio prije 2 mjeseca da to ne postoji . Rečeno je da hoće za Suareza dobiju vise para nego za Torresa , što mi se baš sviđa . I vjerovatno ga neće prodati u Englesku jer niko trenutno iz Engleske neće platit 50 + miliona za igrača koji nece igrati prvih 6 utakmica .

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 jul 2013, 00:14

Sve je to lijepo, mislim na ovaj dio kako Liverpool ima para za pojačanja nezavisno od prodaje Suareza. Sad znam kako je navijačima Arsenala slušati bajke koje im priča Wenger, ali ostalo je još 29 dana do utakmice sa Stokom. Oni neka čekaju, vozovi prolaze.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 19 jul 2013, 00:18

Otelo je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Napoli have launched a bid for Pepe Reina. (Mail & The Times)
Rafa će da napravi strašan Napoli, još ako Škrtela dovede klepiće Scudetto. :mrgreen:

Što se tiče Suareza, ja sam i dalje uvjeren da on ide, a vi kako hoćete.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2013, 01:07

Normalno da ce Napoli osvojiti ligu, a nadam se da ce Rafa pokupiti ovaj visak iz Liverpoola :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 jul 2013, 01:10

Ljepota bi bilo kada bi Napoli kupio Reinu za 12 miliona eura.

P.S. Liverpool je zadnji put izgubio 16.03.2013. Čovječe, više od četiri mjeseca nismo izgubili. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jul 2013, 02:11

Takodjer mi ej poznata ova prica o cijeni Suareza, kad smo mi imali jos 4-5 godina vezanog Fabregasa i taj prelazni rok losiji igraci od Cesca su isli za velike pare pa smo mi objavili da Fabregasa vrijednujemo na 60 miliona funti i naravno tako je i bilo sve dok on nije rekao da zeli da predje i tu je sve palo u vodu, igrac zeli da ode imas samo dvije lose opcije, da prodas igraca ili jos gora da ga zadrzis. Sve je do Suareza, ako on odluci da ide prihvatice Liverpool ponudu budite sigurni...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 19 jul 2013, 02:50

Dakle 55m funti, ocekivao sam da ce cena biti veca, kada vidimo transfer Cavanija. To niko nece dati. Kao sto sam rekao, ne ide nigde covek, malo je ovaj kukao i srao, ali bice to ok kada se pridruzi ekipi, uveren sam...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jul 2013, 07:56

Shanks je napisao/la:
Otelo je napisao/la:
Rafa će da napravi strašan Napoli, još ako Škrtela dovede klepiće Scudetto. :mrgreen:

Što se tiče Suareza, ja sam i dalje uvjeren da on ide, a vi kako hoćete.
ako osvoje i birra moretti trofej nek se udaraju nogama u guzicu.

ja nista ne vjerujem u ovo sto se pise, posebno u ove izjave rodgersove. kakva pojacanja, doveli smo onih par koji mogu poboljsati rotaciju i klupu al pravo pojacanje nismo i ocigledno necemo ni dovesti ovog ljeta.
i opet amerikanci skoro ni dolara nisu dali za transfere....
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.