Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
geronimo je napisao/la:Gdje mi je RZ88 pobjegao![]()
Njegovu kolekciju cu sastaviti nekad kasnije![]()
![]()
![]()
![]()
Odlicna igra Bayerna jos kad se vrati Ribery i Robben potpuno bude spreman ima da se prosetaju na proljece u bundesligi .Saurman je napisao/la:rekao sam da ce Bayern poderati juve kao Hitler Poljsku....bez milosti
Nemam se ja ničega stidjeti. I dalje sam ubjeđen da mi nismo toliko dobri kao što su United i Barca. Juventus je odigrao najlošiju utakmicu u Lp u posljednih nekoliko godina. Ovako smo satrali Sporting pa bivali satrani od Barce. I dalje sam pesimističan dok ne vidim Bilala i Arjena u početnih 11.geronimo je napisao/la:Dobro ba RZ, nije problemAli poslije onakvih izjava mene bih bilo sram pojaviti se na forumu
![]()
![]()
Nakon silnih primljenih nagrada, dobijenih na opkladi u vidu...konjaka, vinjaka, chivasa i sl. najdraza mi je sto niko od vas nije smjeo da se kladi, kad sam po pitanju pobjede stavljao i kucu u zalog![]()
Mi taraba, e pa i jesmo. Ali su oni parmaci, zato ih se i nisam plasio
zasluzili su da tamo igraju treba im odat priznanjefabio je napisao/la:Juve,Looserpool EL![]()
i uz par pojacanja u odbrani i na sredini to bi vec bilo nestoantipolitika2 je napisao/la:Odlicna igra Bayerna jos kad se vrati Ribery i Robben potpuno bude spreman ima da se prosetaju na proljece u bundesligi .Saurman je napisao/la:rekao sam da ce Bayern poderati juve kao Hitler Poljsku....bez milosti
Normalno da Bayern nije dobar ni blizu kao sto su Barca i ManU. I vjerovatno jos par ekipa za koje se moze reci da pripadaju samom vrhu. Ali...Bayern je igrao protiv Juventusa, koji nije ni blizu samom vrhu evropskog fudbala, uostalom kao i "mi". Ne bih dalje, bistar si...znas sta zelim reciRz88 je napisao/la: Nemam se ja ničega stidjeti. I dalje sam ubjeđen da mi nismo toliko dobri kao što su United i Barca. Juventus je odigrao najlošiju utakmicu u Lp u posljednih nekoliko godina.
Dajte Manchu da se igramo......dr.adnan je napisao/la:Mogući protivnici u 1/8 finala:
Real Madrid
Chelsea
Man. Utd.
Arsenal
Fiorenitna (Lyon)
Sevilla (Unirea)
komplet skupina F
Sve se nešto češkam da bi to Chelsea mogao biti...
ma i ja bi volio da se mi sastanemo pa da vas malo spustimo na zemljicu poslje svegaomerbavarac je napisao/la:Dajte Manchu da se igramo......dr.adnan je napisao/la:Mogući protivnici u 1/8 finala:
Real Madrid
Chelsea
Man. Utd.
Arsenal
Fiorenitna (Lyon)
Sevilla (Unirea)
komplet skupina F
Sve se nešto češkam da bi to Chelsea mogao biti...![]()
![]()
![]()
Heh, ma zezam se. Njih cemo u finalu, a sad bi mogao Real.![]()
![]()
Oni su nam one musterije u osmini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.