Treba Kukesiju večeras poslati Čavija i Iniestu ,možda i zabije jedan

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
moRAja je napisao/la:Sretno Sarajevo za normalnu raju. A ovaj klosarcic stadion sto mi pise na pp dabogda nas opet vodili u logore poziv da dodje u starMo da mi ga polabrnja ispod jedne smokve u hladovini Starog grada. Sretno bordo-bijeli i kao sto sam napisao nedavno jedino nas vi ne sramotite u evropi
Treba Kukesiju večeras poslati Čavija i Iniestu ,možda i zabije jedanCoach22 je napisao/la:Što je najtužnije nije ni u Želji zabijao![]()
stadion je napisao/la:Treba Kukesiju večeras poslati Čavija i Iniestu ,možda i zabije jedanCoach22 je napisao/la:Što je najtužnije nije ni u Želji zabijao![]()
I Zetini su bili skoro pa amateri za vas pa vidi belaja na kraju.emir18 je napisao/la:Da sta valja nebi igrao u Albaniji za Buhtlje.
Sarajevo respektuje i ne podcjenjuje ni jednu ekipu , ono protiv Zete je bio problem umora igrača , igraći su previše putovali ...Rooney88 je napisao/la:I Zetini su bili skoro pa amateri za vas pa vidi belaja na kraju.emir18 je napisao/la:Da sta valja nebi igrao u Albaniji za Buhtlje.Bezze podcjenjujes Albance a bez neke prijeke potrebe velicas Sarajevo. Favoriti jeste ali covjek bi po vasoj prici rekao da cete pocistiti teren s njima vec u prvom poluvremenu. Malo vise respekta prema protivniku nije na odmet.
Nisam ja nista velicao,samo kazem da je sta valjao nebi u Alabaniju otisao,a i Sarajevo je po tradiciji Barcelona za njih,i za 80 i nesto godina postojanja nisu neku bitniju tekmu odigrali,ako nasi u napadu budu na nivou pobjeda je neminovna.Rooney88 je napisao/la:I Zetini su bili skoro pa amateri za vas pa vidi belaja na kraju.emir18 je napisao/la:Da sta valja nebi igrao u Albaniji za Buhtlje.Bezze podcjenjujes Albance a bez neke prijeke potrebe velicas Sarajevo. Favoriti jeste ali covjek bi po vasoj prici rekao da cete pocistiti teren s njima vec u prvom poluvremenu. Malo vise respekta prema protivniku nije na odmet.
Po koji put pricam ima na Face tv prijenos 19-30zgembo89 je napisao/la:Jel šta organizovano oko prenosa Face tv ?? jel neće biti na tv-u samo stream linkovi
aS_Roma je napisao/la:dao 7 golova, od toga dao 4 leotaru sa linije u pobjedi od 8-0![]()
[youtube][/youtube]
super je napisao/la:ne volim da ulazim na tudje teme al evo za prvi put..................KOMSIJE SRETNO I ZELIM DA POBJEDITE
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Hajdeee, Kaunas, svabonja, Vanja8, VolimBiH96 i 75 gostiju.