da ozljedio se u 43.minuti kad je zabio gol i odšepao je van i zamjenjen je...Klopp je rekao da je gležanj zavijen i da ne izgleda dobro, danas ima magnetnu rezonancu i nadam se da će vijesti biti dobreNeutral je napisao/la:Borussia Dortmund hat ein Testspiel gegen den FC Luzern mit 4:1 (3:1) gewonnen. Dabei gehörte die 24-Millionen-Euro-Neuverpflichtung Henrikh Mkhitaryan vor 17.000 Zuschauern erneut zu den Torschützen, musste aber kurz darauf wegen einer Sprunggelenksverletzung ausgewechselt werden.
"Er ist umgeknickt und hat jetzt einen bandagierten Knöchel", sagte Trainer Jürgen Klopp: "Jetzt müssen wir abwarten." Der 24-jährige Armenier soll sich am Mittwoch einer Kernspin-Untersuchung unterziehen.
Povrijedio se Mkhitaryan.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Do 4 sedmice pauze za Mkhitaryana...znaci vjerovatno propusta pocetak sezone 

Kup i prvo kolo propušta.
Ajd' neće dugo odsustvovat' s terena. Sad će on nazad, samo je šteta što propušta Supercup.
Sinoć mali Hofmann ponovo oduševio. Nameće se kao rješenje na krilnoj poziciji. Ima fantastičan osjećaj za prostor. Fantastičan mladi igrač!
Šta reći za Sarra?!
Uh koji potencijal posjeduje taj momak.
Razigrava saigrače, odlično čita igru i presijeca napade. Još malo mišićne mase i postat' će BVB-ov Varane. 

Sinoć mali Hofmann ponovo oduševio. Nameće se kao rješenje na krilnoj poziciji. Ima fantastičan osjećaj za prostor. Fantastičan mladi igrač!

Šta reći za Sarra?!

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma hajde i nas Gotze propusta taj mec pa se ne zalimo.Semir bvb je napisao/la:Ajd' neće dugo odsustvovat' s terena. Sad će on nazad, samo je šteta što propušta Supercup.![]()

Alternativa uvijek ima, kod nas je to Robben.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sto bi rekli Rus, Englez i Francuz: ... pa hvalaValencia je napisao/la:Dobro razmislja Lokos..

Bas tako. Iako ga se kutarisu za koji milion manje opet si dobar. Il platio poreza vise 3,4 miliona (jer imamo velik profit ove godine) ili zijanio kroz igraca, finansijski isto dodje, sa razlikom da imas kvalitetnog igraca/opciju vise.Valencia je napisao/la:Uostalom, na njemu ne mogu izgubiti, uvijek ga mogu prodati za te pare.
Nebitno za buy€rn, ta kratka klupa nas je prosle sezone debelo kostalo. Em na pocetku sezone kad su momci igrali sa 90% jer su mislili da mogu na finjaka, logicno kad im nema nikog za vratom. A na kraju sezone se osjetio umor mozda ne toliko fizicki koliko psihicki, nije bilo vise svjezine/ideja nikako.Valencia je napisao/la:Sezona je duga.. Dortmund je u prosloj sezoni imao kratku klupu u odnosu na Bajern.
To mi nikako neidu u vugla. Zasto nasa trojka nekonta neke stvar trodimenzijalno. Previse mi gledaju na to jaranstvo umjesto da postave takav roster gdje ce na svim pozicijama izbit rat. Pa nek u tom momentu igra koje bolji. Nema nikom zagarantovano mjesto, pa ako i Hummels nepruza 100% (to je recimo i sam prizno na pocetku prosle sezone) na klupu ima ko hoce.Valencia je napisao/la: Sa dolaskom Eriksena vrsi se direktan pritisak na Gundogana, pa mozda i Levandovskog. Nije isto kada Gunndogan zna da klub zavisi od njega i kada zna da je tu igrac koji ga moze adekvatno zamijeniti (pa cak i dvojica). Radije ce potpisati novi ugovor, nego pasti u drugi plan i zrtvovati karijeru.
Evo sad imamo situaciju da se Miki ozbiljnije porvijedio. Zar misle da ce cijelu ostalu sezonu proc bez slicnih stvari? Da Auba nece pozeliti majkin burek ili mali Hofman pola godine biti dekoncetrisan jer ga nova treba izhandri, itd?
Previse optimisticno i sa time naivno se "planira".
.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Pa ko kaze da je samo jedna ponuda u pitanju?adnan24 je napisao/la:Je l' malo cudno da za takvog talenta niko nije ponudio tih 10-12 miliona osim Bayer Leverkusena...klubovi bacaju 30 miliona za kojekakve zvijezdice a sad prodje ljeto a za Eriksena dosla samo jedna ponuda...meni to nikako nema logike.Lokos19 je napisao/la: Sta trazis, sms od Zorca?
Te cifre se provlace kroz medije, uz to kad pogledas vrijednost igraca, isti jos ima samo godinu ugovora i zeli u Bvb, onda po nekoj logici i dodjes na spomenutu cifru.
Liverpul, Bayer, Roma, BvB
Stvar je u tome da je momak izjavio da hoce samo u bolji klub, a pomenuti (sem nas) trenutno to neprestavljaju. Za te bolje klubove (liga sampiona) nije dovoljno interesantan to stoji. Ali bas zato je idealan za nas, jer istog jos mozemo dovest povoljno i izklesat u boljeg/vrijednijeg igraca. U principu kao Gündogan samo sto startamo sa veceg nivoa

Ko kaze da nebi?adnan24 je napisao/la:Previse se prica o toj rotaciji...jasno je da treba imati siroku klupu ali opet ce se itekako znati ko je prva postava.Eriksen ako bi dosao ne bi igrao ni jedan mec lige prvaka,niti jedan vazniji mec u Bundesligi i veliko je pitanje koliko bi uzivao u toj ulozi...jbg. ne govorimo ovdje o Leitneru ili Bittencourtu.Lokos19 je napisao/la: Opet nisi skroz u pravu. Pod Kloppom bi i uz malu minutazu napredovo. Uz to sa vecom rotacijom svi igraci bi se mogli "podmirit".
Sta bi falilo da igra napr. protiv Steue Bukurest ili Anderlechta?
Momku treba prici sa idejom i perspektivom, u cemu je bas Klopp Doktor. Nemora on ni igrat protiv Reala, ManU ili Juventusa, to trenutno i nije njegov nivo bio ni sa Ajaxom. Za njega je sad bitno da stasa u boljoj ekipi nego sto je ajax i da pritom redovno (ne svaku) igra i napreduje kroz treninge na vecem nivou. Zaboravlja se da je momak tek 21 godina

Kipi od nezadovoljstvaSlavni napadač tvrdi da ga je klub prevario: 'Zapanjen sam'
Slavni napadač tvrdi da ga je klub prevario: 'Zapanjen sam'
Napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski je njemačkim novinarima izjavio da je neugodno iznenađen tretmanom u svom klubu koji mu je, tvrdi, obećao da će ga pustiti u Bayern.
Poljski reprezentativac je za dortmundski klub zabio 75 golova u 136 nastupa te razmontirao Real u Ligi prvaka sa četiri pogotka, a kaže kako mu je obećano da će ga ovo ljeto pustiti u Bayern. Tvrdi da je taj dogovor izigran i ne krije nezadovoljstvo.
"Prošle sezone sam sve dao klubu. Igrao sam i zabijao, znajući da će mi biti dozvoljeno da odem. Bio sam siguran da ću imati zeleno svjetlo za transfer. Sada se odjednom sve promijenilo. Nažalost, prisiljen sam na ostanak. Zapanjen sam načinom na koji me tretiraju. Jednostavno sam morao prihvatiti da ostajem u Dortmundu", kaže Lewandowski kojem ugovor prestaje u lipnju sljedeće godine kada će preseliti u München.
Smrad!
Napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski je njemačkim novinarima izjavio da je neugodno iznenađen tretmanom u svom klubu koji mu je, tvrdi, obećao da će ga pustiti u Bayern.
Poljski reprezentativac je za dortmundski klub zabio 75 golova u 136 nastupa te razmontirao Real u Ligi prvaka sa četiri pogotka, a kaže kako mu je obećano da će ga ovo ljeto pustiti u Bayern. Tvrdi da je taj dogovor izigran i ne krije nezadovoljstvo.
"Prošle sezone sam sve dao klubu. Igrao sam i zabijao, znajući da će mi biti dozvoljeno da odem. Bio sam siguran da ću imati zeleno svjetlo za transfer. Sada se odjednom sve promijenilo. Nažalost, prisiljen sam na ostanak. Zapanjen sam načinom na koji me tretiraju. Jednostavno sam morao prihvatiti da ostajem u Dortmundu", kaže Lewandowski kojem ugovor prestaje u lipnju sljedeće godine kada će preseliti u München.
Smrad!
- kraljttbvb
- Kontakt:
@Lokos19
A sta ako je dogovoreno sa Eriksenom da iduce godine dodje dzaba, a da ovog ljeta odbija sve ponude...
A sta ako je dogovoreno sa Eriksenom da iduce godine dodje dzaba, a da ovog ljeta odbija sve ponude...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
samir1909 je napisao/la:Kipi od nezadovoljstvaSlavni napadač tvrdi da ga je klub prevario: 'Zapanjen sam'
Smrad!
Fatzke ga je izigrao na ofiran način.Lewa je bio pošten i davno je rekao da želi ići znači nije postupio kao Gotze ( kleo su BvB da bi preko noći otišao u Bayern) i sad mu se ovako zahvaljuju.
Imaće nezadovoljnog igrača cijelu sezonu i na kraju iste će izgubiti na njemu 25 mil.Uprava vuče glupe poteze.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A kako mu se zahvaljuju? Sto nepristaju na ucjenu? Zasto buy€rn neponudi adekvatnu sumu?Saurman je napisao/la:Fatzke ga je izigrao na ofiran način.Lewa je bio pošten i davno je rekao da želi ići znači nije postupio kao Gotze ( kleo su BvB da bi preko noći otišao u Bayern) i sad mu se ovako zahvaljuju.
Jedini "paksu" u cijeloj ovoj prici je buy€rn, jer u principu i nisu zaigrani za levata, nego ga samo koriste da bi sjebali konkurenta, i nista drugo ...
Kakvu ucjenu ? Bayern još nije poslao nikakvu ponudu za Lewu i spreman je razgovarati o transferu ali Watzke ne želi čuti.Lokos19 je napisao/la:A kako mu se zahvaljuju? Sto nepristaju na ucjenu? Zasto buy€rn neponudi adekvatnu sumu?Saurman je napisao/la:Fatzke ga je izigrao na ofiran način.Lewa je bio pošten i davno je rekao da želi ići znači nije postupio kao Gotze ( kleo su BvB da bi preko noći otišao u Bayern) i sad mu se ovako zahvaljuju.
Jedini "paksu" u cijeloj ovoj prici je buy€rn, jer u principu i nisu zaigrani za levata, nego ga samo koriste da bi sjebali konkurenta, i nista drugo ...
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 18 jul 2013, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Polahko docice on sam kad mu ugovor istekne necete tu moci vise nista. 

04.10.2009 !!
Nismo mi kao neki zidovski klubovi iz juznih krajevakraljttbvb je napisao/la:@Lokos19

Eriksen izgleda dogovorio sve sa Milanom.

Imali ste fore od prvog jula. Fino Fatzke izjavio ako je ko zainteresovan da dostavi ponudu, posle toga se transfer nece razmatrat. To buy€rn nije ucinio. TockaSaurman je napisao/la: Kakvu ucjenu ? Bayern još nije poslao nikakvu ponudu za Lewu i spreman je razgovarati o transferu ali Watzke ne želi čuti.
Tacno!sarajlija je napisao/la:Polahko docice on sam kad mu ugovor istekne necete tu moci vise nista.
Pitanje je samo hoceli ga buy€rn tad htjet? Klupa, povrede, opadanje forme... sve je moguce za godinu dana

Gdje si ovo molim te našao?Eriksen izgleda dogovorio sve sa Milanom.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... tar-201922Henderson je napisao/la:Gdje si ovo molim te našao?Eriksen izgleda dogovorio sve sa Milanom.
http://www.4-4-2.com/Rumors/Eriksen-wohl-zu-Milan.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;Henderson je napisao/la:Gdje si ovo molim te našao?Eriksen izgleda dogovorio sve sa Milanom.
Ukratko:
"Danski mediji najavili da je pomenuti sve dogovorio sa Milanom i da potpisuje na 4 godine. Visina odstete nije poznata."
Da li iko zna, u vezi korejanca bilo sto, momak nije los brz je.. okretan..bio bi od njega novi kagawa..za to bi se nas doctor klopp potrudio!! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.