FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sta ti je ljakse - pun mi ih je q - citav dan peglaju lazo pa lazo - ko da je totti
Bravo maestro imas li jos nesto dodati?samo sarajevo je napisao/la:komsija - metnO ti ga lazo mami
Ocito ne kontas zajebanciju za Lazu, zanemari ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Igra li Osmanagić danas?
Pa pobogusi imali iko ovdje normalan na ovom ''forumu'' sta rade ovi moderatori psujete ba pratim citavo vrijeme..
... Ja npr postim sta vam je.. @samosarajevo ne moras tako reagovati. 

04.10.2009 !!
Ista ekipa ko protiv Libertasa ce igrati vjerovatno, stoga vjerovatno ce biti na klupi.tarikbu je napisao/la:Igra li Osmanagić danas?
Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
halali brate - kontam ja zajebanciju - al sto peglaju s ovim lazom - molim boga samo da vule igra da mu nogu slomi u 5 min i lazo zdrao
-
- Kontakt:
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 23140.html" onclick="window.open(this.href);return false; ----- al siroki fino igra - sad kordic imao sansu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma levata ima na obje strane, to svi znaju. Hvala komsije ! Sretno i vama u revansu i da ako Bog da svi doguramo barem do play offa 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nemoj brate o njima koji ****samo sarajevo je napisao/la:http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 23140.html ----- al siroki fino igra - sad kordic imao sansu
-
- Kontakt:
ma bas kontam bil postavio - al ajd reko **** ga igraju pod nasom zastavom - nek izvuku remi - libo nas kvota ide rego 

ja se nadam da ce primiti 5 komadasamo sarajevo je napisao/la:ma bas kontam bil postavio - al ajd reko **** ga igraju pod nasom zastavom - nek izvuku remi - libo nas kvota ide rego

-
- Kontakt:
hahahahaha - dobar dobar 

-
- Kontakt:
istina - pocelo je
1-0

hebo klub ciji navijaci zvizde himni zemlje u koj su rodjeni i u kojoj zivesamo sarajevo je napisao/la:ma bas kontam bil postavio - al ajd reko **** ga igraju pod nasom zastavom - nek izvuku remi - libo nas kvota ide rego
forza pavlodar
Ajde Pitari neka je sa srecom veceras cekam vas kvota je 2.95 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
pa jutros je na nas bila 2.20 a na buhtle 3,00samocelik je napisao/la:Ajde Pitari neka je sa srecom veceras cekam vas kvota je 2.95
ovo ce x zavrsiti
http://****/fudbal/igraci-kukes ... -sarajevo/" onclick="window.open(this.href);return false;
sto su se slasticari nalozili...ima da bude na poluvremenu: haljva,tuljumbe...
sretno momci..ja sam skroman, zadovoljan sam nocas i sa remijem...samo da vam ga Lazo ne zabije
sto su se slasticari nalozili...ima da bude na poluvremenu: haljva,tuljumbe...

sretno momci..ja sam skroman, zadovoljan sam nocas i sa remijem...samo da vam ga Lazo ne zabije

Lazar je nula od igrača ,lako mu je bilo zabijati golove u Želji dok je imao u ekipi Zebu , Bekrića , Bešliju ,zabijao bi i ja ,samo postavim nogu na prazan gosamo sarajevo je napisao/la:sta ti je ljakse - pun mi ih je q - citav dan peglaju lazo pa lazo - ko da je totti

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Što je najtužnije nije ni u Želji zabijaoCoach22 je napisao/la:Lazar je nula od igrača ,lako mu je bilo zabijati golove u Želji dok je imao u ekipi Zebu , Bekrića , Bešliju ,zabijao bi i ja ,samo postavim nogu na prazan gosamo sarajevo je napisao/la:sta ti je ljakse - pun mi ih je q - citav dan peglaju lazo pa lazo - ko da je tottiVidjet ce mo ga večeras kakav je , ima da ga Amer strpa u džep !!!

DRUG NEBI TI PUNCA
Sretno Sarajevo za normalnu raju. A ovaj klosarcic stadion sto mi pise na pp dabogda nas opet vodili u logore poziv da dodje u starMo da mi ga polabrnja ispod jedne smokve u hladovini Starog grada. Sretno bordo-bijeli i kao sto sam napisao nedavno jedino nas vi ne sramotite u evropi
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Galantni, johntravolta123, tajsamja i 49 gostiju.