ACF Fiorentina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MrMuscle
Kontakt:

Re: ACF Fiorentina

Post Postao/la MrMuscle » 16 jul 2013, 11:15

LBJ MVP je napisao/la:Navijačima Juventusa krivo što su oni doveli mediokritete Llorentea i Teveza,a manji klub poput Fiorentine igračinu Gomeza.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HAHHHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAH
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA

Gomeza bi samo najvecem neprijatelju preporucio i rekao mu da ga dovede..... Slomise se velike ekipe oko Gomeza i cak su davali i 40mil :lol: :lol: :lol: (tako pisu ovi sto simpatisu Bayern iako znaju da je to ultra glupost koju im je plasirao lopov Hoenes) i Juve medju njima za ovu ultra krampu, al' na kraju eto ode za 20-tak mil u Fiorentinu jer imaju dobar projekat :lol: :lol: ..... I on dakako od rodjenja navija za njih....
Osim Viola ga niko nije ni trazio, a i oni totalno naograisali sto ga dovedose.... Znaci u Zelji ga ne bi volio gledati a kamoli u dresu Juventusa....

I da Tevez je WC napadac samo ako mu se igra, a u Cityu me se nije igralo jer nije placenik za razliku od ostalih njihovih igraca..... I oduvijek ga je zelio napustiti... A dokaz plata koja je za 6+mil snizena samo da bi dosao u Grande Championa.....
Llorente je za Realove kloceve iz napada svemirski brod..... On bar za svoju visinu zna nesto sa loptom dok je Gomez na''ti'' sa fudbalskom loptom......
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 16 jul 2013, 11:35

Ajde nađite napadaca boljeg od Gomeza?
Nema ih puno.

Covjek je odveo jedan mali Stuttgart do naslova, bio najbolji napadac bundeslige vec u ono vrijeme, dosao u Bayern, pokorio ligu, a jedini razlog zasto je otisao je sistem igre Bayerna koji je izbacio Mandzukica u prvi plan.
Kako je dosao Guardiola, kojemu niti ne treba napadac na terenu, Gomez je jednostavno odluio promjeniti sredinu jer je u najboljim godinama i zeli biti standardan.
Sto ga je privuklo u Fiorentinu, to ne znam. Klub ima sarm i jasno mi je sve, ali, da moze igrati i u Real Madridu, moze. Bez problema moze, zato je cudno.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 jul 2013, 11:42

Neutral je napisao/la:Golovi govore više od svega u fudbalu. Napadač je tu da zabija, a on ih trpa nemilice.
Jbg, onda je Higuain najbolji napadač ikada. Nije sve u statistici.

I samo da se zna, nema ovo veze sa raspravom je li Gomez igračina ili krampa, samo mi je ovo zapalo u oko.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jul 2013, 12:59

Kad te ovako dočekaju odmah hladno možeš potpisat da za upola manju platu igraš za Fiorentinu, nego tamo npr. za Man. City ili neke slične. Fantastičan doček i nadam se da će se Mario dobro uklopit, ako ga krene onda će itekako trpat. Samo da se sve stvari brzo poklope i da se dobro adaptira. A Fiorentina je uvijek bila zanimljiv, simpatičan klub i to je fantastična sredina za igrače koji znaju to iskoristit i u tome uživat... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jul 2013, 14:45

MrMuscle je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Navijačima Juventusa krivo što su oni doveli mediokritete Llorentea i Teveza,a manji klub poput Fiorentine igračinu Gomeza.
I da Tevez je WC napadac samo ako mu se igra, a u Cityu me se nije igralo jer nije placenik za razliku od ostalih njihovih igraca..... I oduvijek ga je zelio napustiti... A dokaz plata koja je za 6+mil snizena samo da bi dosao u Grande Championa.....
Llorente je za Realove kloceve iz napada svemirski brod..... On bar za svoju visinu zna nesto sa loptom dok je Gomez na''ti'' sa fudbalskom loptom......
Ma šta kažeš. :lol:

Ovo je vjerovatno @Hypnose jer samo on može pisati ove nebuloze.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2013, 15:07

IlCapitano je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Golovi govore više od svega u fudbalu. Napadač je tu da zabija, a on ih trpa nemilice.
Jbg, onda je Higuain najbolji napadač ikada. Nije sve u statistici.

I samo da se zna, nema ovo veze sa raspravom je li Gomez igračina ili krampa, samo mi je ovo zapalo u oko.

Po kojoj to logici ?

Gledaj prvenstvu i ligu prvaka. 48 utakmica u lp i samo mizernih 9 gola. U prvenstvu je samo minuta razlika između vremena što im je potrebno za postizanje gola.

Liga prvaka najjače takmičenje na svijetu i odmah potpuno drugačija priča.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 16 jul 2013, 15:16

Navijaci Juventusa su bas ono :roll:

Gomez je 5 puta bolji igrac od Teveza, pa bolji je od Teveza i Llorentea zajedno.

Kako mozete omalovazavat takvog igraca. Ja sam rekao da nije WC igrac jer u to ubrajam desetak igraca danasnjih, ali je stroj za golove.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 jul 2013, 15:26

Damian je napisao/la:Navijaci Juventusa su bas ono :roll:
Gomez je 5 puta bolji igrac od Teveza, pa bolji je od Teveza i Llorentea zajedno.
Recimo ja na sporim da je Gomez napadač koji moze ili ce zabiti dosta golova za Fiorentinu, ima dovoljan kvalitet da bude i prvi strijelac lige. Ali Juventini ne privaju o tome, govore o tome lako je u polju limitiran, nesposoban za all round igru sto je kada ja gledam daleko bitnija stavka od pukih golova, a i Conteu koji takve igrace ne voli i sada ih se pokusava rijesiti.

Na ovo gore cu se samo nasmijati sto si napisao, fakat smijesno.

Uostalom, nikako mi nije jasno stalno poredjenje Juventusa i pojacanja istog sa ostatkom lige. Juventus je kategorija za sebe dok se ne dokaze suprotno, ekipa koja ganja kvalitet Bayerna ili Barce, sve ostale usporedbe vise ne stoje.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 16 jul 2013, 15:28

Juve ima najbolju momcad, rekao sam da bi radije Gomeza nego ovu dvojicu ;)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 16 jul 2013, 15:58

:lol: cuj Gomez 5 puta bolji od Teveza,hahah Tevez u jednoj nozi fudbalskog znanja ima vise od njemackog spanca.Druga je stvar sto je Tevez takav karakter kakav jeste.

p.s. i jos samo da se nasmijem na one price da Gomezu ne odgovara sistem Bayerna, bog te vidio, pa ako centarforu ne odogvaraju krila kao sto su Ribery i Robben, pa valjda najjaci krlini dvojac u posljednih 5 godina, ne znam sta jednom centarforu treba. Dodaj jos Mullera iza njega koji trci ko bezglav, Gomez sav kajmak pokupi :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2013, 16:05

Presing igra, pa postizao je golove na izvoza radi krila i ostalih. U 4 sezone što je u Bayernu Kroos je većinu igrao iza njega, ne Muller.

Usporedi Mandžu koji je dao upola manje golova i Gomeza. Mandžo stalno trči, napada, dok je tu Gomez dosta tanji. Na to se misli kada se sistem spominje.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 jul 2013, 18:01

Sto mislite hoce li Jovetic na kraju ostati? Njegovim ostankom Viole imaju ekipu za 2 mjesto.Naravno,Juve je neprikosnoven.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 18 jul 2013, 15:28

Dosao sam s namjerom da napisem kako ni sami ne znate kakvog ste napadaca dobili,a mnogi navijavi Fiorentine (prepun stadion ustvari) vec velicaju nekoga koga u Bayernu i nakon nekoliko sezona nisu znali ni cijeniti.

Mogu "hejteri" svasta pricati o njemu i mnoge mane mu naci,ali ono sto mu niko ne moze poreci je njegov osjecaj za gol.
K'o sto bi englezi rekli : fox in the box.

Cestitam na transferu :)
#miasanmia

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 jul 2013, 15:33

gerdmuller je napisao/la:Sto mislite hoce li Jovetic na kraju ostati? Njegovim ostankom Viole imaju ekipu za 2 mjesto.Naravno,Juve je neprikosnoven.
jovetic ide u city.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 jul 2013, 18:05

Otisao Jojo, dosao Ilicic.

Mnogo dobrih igraca prema naprijed, nema sanse da svi nemaju svoj dan :lol:
Support Velez, It's logical! ★

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 23 jul 2013, 19:31

Damian je napisao/la:Navijaci Juventusa su bas ono :roll:

Kako mozete omalovazavat takvog igraca. Ja sam rekao da nije WC igrac jer u to ubrajam desetak igraca danasnjih, ali je stroj za golove.

Jel se zezas il si glup?
SI AMO CONte!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 jul 2013, 18:26

U 3 minuti Gomez zabio prvijenac za Viole u prijateljskom susretu s Cremoneseom. ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 jul 2013, 13:47

Gomez i jučer protiv Apollon Limasola sa Kipra, strijelac prvog gola i asistent. Montella zadovoljan s njim i ističe njegov potencijal i iskustvo. Fiorentina inače slavila 7:0.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 jul 2013, 23:17

Ma prekucace ligu garant.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Golovi sa prijateljske i to..

Pepito Rossi 8-)
Support Velez, It's logical! ★

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jul 2013, 23:34

Mogao bih potpisati da će Gomez biti najbolji strijelac lige, zaobiđu li ga povrede.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.