marconato je napisao/la:Nasi iz saveza pretpostavljam nisu ni culi za njega...
Juce sam kontao da napisem neka imena nasih " za koje savez nije cuo " napravio je jedan portal ceo serijal o njima , mozda i objavim to kasnije ovde .
marconato je napisao/la:Kladim se da svaki prosjecni navijac Srbije zna vise nasih igraca po inostranstvu nego cijeli "strucni stab" zajedno, na celu sa mister Sinisom...
Otprilike
A neki od njih su : David Vrankovic ( 19) , clan mlade reprezentacije Australije i ako sam dobro video od ove sezone novi igrac Stutgarta.Mile Svilar , golman U15 selekcije belgijskog Anderlehta ( postoji mogucnost da ovaj zaigra za nasu reprezentaciju ukoliko ovi do tad cuju za njega),David Belić (18), clan Fejnorda,defanzivni vezni .Petar Stošković(20), golman holandskog Den Boša... a ima ih jos ko zna koliko.
Koja smo sila, najbolji igrac portugalskog prvenstva nema mjesta ni medju 23...
Matić izabran za najboljeg igrača portugalske lige!
Nemanja Matić je izabran za najboljeg fudbalera u sezoni 2012/13. u portugalskom prvenstvu. Srpski vezista i član Benfike najbolji je igrač, dok je priznanje u konkurenciji trenera pripalo Vitoru Pereiri iz Portoa. Kako prenosi A Bola, nagradu je dobio i najbolji strelac lige Džekson Martinez iz Portoa. Najbolji golman je Elton iz Portoa. Za Matića se interesuju najveći evropski klubovi, ali ga selektor Siniša Mihajlović i dalje ne poziva u nacionalni tim Srbije. Mihajlović je rekao da je Matić taj koji prvi mora da pozove. Kao što je rečeno, Matić je najbolji igrač prve portugalske lige, a Migel Rosa iz Benfike B najbolji u nižem rangu. Najbolji trener u drugoj ligi Portugalije je Van der Gag iz Belenenšeša.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jos lik (Mihajlovic) neki dan 'ladno izjavi: "Imam ja bolje igrace na toj poziciji i neka on mene pozove ako zeli da igra.."
P.S. Rambo Petkovic je svojevremeno bio ponajbolji igrac brazilskog prvenstva, ali zbog nesuglasica sa savezom nije igrao na SP 2006. Na pitanje novinara u Brazilu, ko je favorit na SP, mnogi anketirani su odgovorili SICG, jer koliko je jaka ta ekipa u kojoj nema mjesta ni medju 23 za Petkovica (koji inace u Brazilu ima status zvijezde)...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, a u grupi će se takmičiti sa Francuskom, Turskom i Gruzijom. Selektor "orlića" Ljubinko Drulović objavio je spisak igrača na koje računa za kontinentalni šampionat, a u Sportskom centru u Staroj Pazovi okupiće se u sredu. Među njima su i Nikola Ninković i Aleksandar Mitrović, igrači Partizana. I dok Mitroviću u Humskoj neće praviti problem da se pridruži nacionalnom timu, između Fudbalskog saveza Srbije i crno-belih vodiće se pregovori o Ninkoviću. U Partizanu tvrde da im je Ninković neophodan u kvalifikacijama za Ligu šampiona i ostaje da se vidi da li će biti pronađen zajednički jezik. Takođe, Ninkovića je FSS suspendovao zbog incidenata u Kruševcu (protiv selekcije Engleske), a u sredu će biti doneta odluka o eventualnom ublaženju kazne.
Na spisku selektora Drulovića nalaze se:
golmani: Predrag Rajković i Stefan Čupić
defanzivci: Petar Golubović, Slobodan Urošević, Nikola Antić, Aleksandar Filipović i Miloš Veljković
igrači veznog reda: Marko Pavlovski, Andrija Luković, Sergej Milinković-Savić, Milan Vojvodić, Dejan Meleg, Nemanja Maksimović i Nikola Ninković
napadači: Aleksandar Mitrović, Uroš Đurđević, Aleksandar Čavrić i Ognjen Ožegović Prvenstvo u Litvaniji počeće 20. jula i završiti 1. avgusta, a poslednja provera biće protiv Bežanije u Staroj Pazovi 15. jula.
Na ovom spisku su mogli i trebali da se nadju Vukan Savicevic i Stefan Mihajlovic (svakako prije Ozegovica)...