mislim da ta trojica nisu ni u jednom momentu bili zajedno na terenu. i tada se igralo sa krilima tipa kuyt, riera i slicni, a u napadu je bio tores, a i gerrad je bio mladji 4 godine. dodaj sada starog gerrada, letve poput hendersona, downinga pa dobiješ svu limitiranost lukasa leiva u punom obliku. lukas bi bio idealan za barcelone da igra kao onaj busqets, al barca je jedna na svijetu sa tim stilom igreyoungredcomps je napisao/la:ne mozes porediti tu sredinu i ovu sad,tad su u liverpoolu igrala 2-3 zadnja vezna na utakmici(Xabi,Mascerano,Lucas) i kao AMF SG.to je bila sredina cvrsta ko beton zato je liverpool i bio dobra ekipa.Nazalost od tog betona su ostali najslabiji zadnji vezni od ove trojice nabrojanih i vremesni SG.Tako da ti je glupo poredjenje igre Liverpoola tad i sad.Admir_Sa je napisao/la:
takav posao može raditi i sasvim prosjecan igrac iz engleske druge lige. cisti primjer je igra liverpula sa alonsom i sa ovim klocem. ja fakat ne mogu da vjerujem da ovde vecina ne može da skonta koliko bi bolje za klub bilo da ti defanzivni vezni ima bolji pregled igre, da se zna ubaciti iz drugog plana, da zna nekada poslati dugu loptu, da veže protivnickog igraca za sebe, a ne da njega puštaju, a vamo duplaju gerrarda i slicno. ja se fakat ne sjecam da simpatizeri ostalih klubova sa nekom dozom poštovanja govore o lukasu, obicno je predmet šprdnje samo takve, što je nažalost istina. al et navijaci i simpatizeri liverpula su najpametniji, a zajedno sa upravom kluba cine dominanciju samo takvu, zvanu nema titule 23 godine, a ni prva cetiri mjesta 3+ godina
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
nema potpisa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne mozes porediti Xabija i Lucasa, jer je u vrijeme kada je Xabi igrao Mascherano bio na DMFu. Koliko je ofanzivno jak to sam presudi, a u to vrijeme je Liverpool imao mozda i najbolju sredinu terena u Engleskoj. Samo da je dovesti kvalitetnog partnera Gerrard u vezu i nece biti problema, Lav ce biti standardan.
Lava ostaviti da pomaže u pregovorima sa Brazilcima kao što je recimo taj mali Bernard a dovesti boljeg DMF koji zna igrati lopte.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nek ti znas pisati gluposti, a to sto covjek 'koji ne zna igrati lopte' vec niz sezona igra u prvom sastavu nema veze.
Da pratis sta pisem kao sto ne pratis mogao bi procitati moje misljenje o Lucasu prije povrede.
Dakle citaj ako ne znas uzmi onaj bukvar i deri.
Da nije bilo povrede sada vjerovatno ne bi bilo potrebe za ovom raspravom jer je igrao u odlicnoj formi nakon toga je totalno pao i jos se nije vratio i ne mozes uci u sezonu sa takvim igracem ganjati neki top4 i i uz to moliti Boga da Lav vrati formu od prije povrede.
Razumijem da si ovdje glavni policajac koji brani sve sto ima veze sa Liverpoolom od Rodgersa preko Lava do Hanife sto pravi rucak ,mega si i giga navijac Liverpoola ali nece ti to niko umanjit ako ponekad i uputis koju kritiku i presutis ako neko nije zadovoljan s igrom i sl. nije ovo tvoja tema ili jeste ako je ovo drugo onda izvini.
Dakle citaj ako ne znas uzmi onaj bukvar i deri.
Da nije bilo povrede sada vjerovatno ne bi bilo potrebe za ovom raspravom jer je igrao u odlicnoj formi nakon toga je totalno pao i jos se nije vratio i ne mozes uci u sezonu sa takvim igracem ganjati neki top4 i i uz to moliti Boga da Lav vrati formu od prije povrede.
Razumijem da si ovdje glavni policajac koji brani sve sto ima veze sa Liverpoolom od Rodgersa preko Lava do Hanife sto pravi rucak ,mega si i giga navijac Liverpoola ali nece ti to niko umanjit ako ponekad i uputis koju kritiku i presutis ako neko nije zadovoljan s igrom i sl. nije ovo tvoja tema ili jeste ako je ovo drugo onda izvini.
Zadnja izmjena: Zodiac, dana/u 18 jul 2013, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
- youngredcomps
- Kontakt:
brate ako ti ne znas citati nema svrhe da ja ista dodajem(starog SG) ili ti nesto objasnjavamyoungredcomps je napisao/la:mislim da ta trojica nisu ni u jednom momentu bili zajedno na terenu. i tada se igralo sa krilima tipa kuyt, riera i slicni, a u napadu je bio tores, a i gerrad je bio mladji 4 godine. dodaj sada starog gerrada, letve poput hendersona, downinga pa dobiješ svu limitiranost lukasa leiva u punom obliku. lukas bi bio idealan za barcelone da igra kao onaj busqets, al barca je jedna na svijetu sa tim stilom igreAdmir_Sa je napisao/la:
ne mozes porediti tu sredinu i ovu sad,tad su u liverpoolu igrala 2-3 zadnja vezna na utakmici(Xabi,Mascerano,Lucas) i kao AMF SG.to je bila sredina cvrsta ko beton zato je liverpool i bio dobra ekipa.Nazalost od tog betona su ostali najslabiji zadnji vezni od ove trojice nabrojanih i vremesni SG.Tako da ti je glupo poredjenje igre Liverpoola tad i sad.
a i napisao sam ti igrao je sa 2-3 zadnaj vezna,jer si ti spomenuo Xabia,a bogami su xabi i Mascerano igrali zajedno na terenu
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Normalno da ce se desiti pad u igri Lucasa jer je duzi period bio van stroja, posebno kada se 'kopcala' ta vizija Rodgersa.. ali zbog toga ga nece odbaciti jer ako nista kompetentniji su ljudi tu i ako ga oni forsiraju i dalje onda je to sa razlogom, pa ti sad malo razmisli ko se pravi pametniji od vecine nas.
100 Players Who Shook the Kop countdown

I svakako da cu braniti naseg najboljeg igraca iz 2010/2011 sezone, koji je konstatno napredovao do povrede. Sada stagnira ali sigurno je da ce mu Sef ukazati povjerenje.
100 Players Who Shook the Kop countdown

I svakako da cu braniti naseg najboljeg igraca iz 2010/2011 sezone, koji je konstatno napredovao do povrede. Sada stagnira ali sigurno je da ce mu Sef ukazati povjerenje.
“On je sjajan igrač. Još je uvijek važan dio ekipe Liverpoola. Bez obzira o kojem se igraču radilo, niko nije veći od Liverpoola”, rekao je Rodgers, pa dodao:
“Luis je za mene vrlo važan igrač i radujem se što ću s njim raditi i naredne sezone. Bilo je mnogo špekulacija oko njegovog odlaska, ali on je igrač Liveroola, sem ako se slučajno ne dogodi nešto drastično”.
“Luis je za mene vrlo važan igrač i radujem se što ću s njim raditi i naredne sezone. Bilo je mnogo špekulacija oko njegovog odlaska, ali on je igrač Liveroola, sem ako se slučajno ne dogodi nešto drastično”.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ostaje Sule, no sikiriki. 

Lucas Letva prvo veze nema sa Brazilom, drugo on ne zna nista, jedne sezone malo nabio snage i trcao za loptom nesto presjecao, i igrac sezone po izboru navijaca koji zbog jednog trofeja i Beniteza smatraju legendom. Jos ga zovu lavom, pa nije LFC pionirska dolina vec fudbalski klub.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Benitez je osvojio LP , FA Kup i Euro Super Kup . Necu brojati CS posto to i nije neki trofej . Lucas je svojim igrama dobio i poziv u repku tad . Igrao je svaku utakmicu u prvom sastavu . Od ozljede je krenulo lose po njega . Kako je on igrao u sezoni 10/11 je bilo nevjerovatno . Znaci imao je najvise oduzetih lopti u ligi , najvise tacnih uklizavanja i pokusaja uklizavanja . Prekinutih napada . Ako to ista znaci za DMF-a kojem je izgleda posao da bude i playmaker i da zabija golove po prici ovdje .1L8F9C2 je napisao/la:Lucas Letva prvo veze nema sa Brazilom, drugo on ne zna nista, jedne sezone malo nabio snage i trcao za loptom nesto presjecao, i igrac sezone po izboru navijaca koji zbog jednog trofeja i Beniteza smatraju legendom. Jos ga zovu lavom, pa nije LFC pionirska dolina vec fudbalski klub.
do Hanife sto pravi rucak

nije LFC pionirska dolina vec fudbalski klub.

Ako imam dozvolu za glasanje, 5 poena ide za Hanifu a 4 za Pionirsku dolinu. Svaka čast na ovome.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
1L8F9C2 je napisao/la:Lucas Letva prvo veze nema sa Brazilom, drugo on ne zna nista, jedne sezone malo nabio snage i trcao za loptom nesto presjecao, i igrac sezone po izboru navijaca koji zbog jednog trofeja i Beniteza smatraju legendom. Jos ga zovu lavom, pa nije LFC pionirska dolina vec fudbalski klub.

Ovoliko gluposti nekome ne bi stalo ni na 10 stranica, a ti si sve strpao u 3 reda. Posebno mi je omiljena konstatacija da Leiva nema veze sa Brazilom. Kako bi mogao bilo kome objasniti da jedan Brazilac, koji je ujedno i reprezentativac te zemlje, nema veze sa Brazilom? I kakve veze ima koji mu je nadimak. Nije ni BH reprezentacija draguljarnica pa je Džeko dijamant niti je knjižara, a Pjanić je Mali Princ... I daj malo se skoncentriši kad pišeš po forumu, bezveze se provaljuješ.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
http://www.eplindex.com/34672/lucas-lyn ... lders.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo usporedbe sa ostalim DMF igracima u ligi. Ako Lucas nastavi sa losim igrama ove sezone moramo ga zamjenit, trazit nekoga ko zna I ofanzivu igrat.
Evo usporedbe sa ostalim DMF igracima u ligi. Ako Lucas nastavi sa losim igrama ove sezone moramo ga zamjenit, trazit nekoga ko zna I ofanzivu igrat.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Pa i Lucas po ovim ovdje statistikama i nije bio toliko loš koliko ga je sistem ostavljao samog da se suprostavlja trkacim poput Bale i Lukakua . Nevalja to ipak sto ga lako prolaze , al' ako uzmes u obzir da je njegovih 5 - 6 utakmica ove sezone bilo vecinom da mu se vrati kondicija , sigurno je da se moze i mora ocekivati bolja igra u tom segmentu . Oduzimanje lopte i dueli osvojeni standardno visoki . A to za ofanzivu , pa dovode se igraci tu + Johnson i Enrique su stalno u napadu . Kad bi i Lucas isao to bi nas ostavljalo ranjivim nazad i primali bi golove kao od šale . Liverpool je primio najmanji procenat šuteva po utakmici u ligi prosle sezone , a najvise je uputio . Individualne greske i nekonstantnost su nas kostale previse bodova .neurofunk je napisao/la:http://www.eplindex.com/34672/lucas-lyn ... lders.html
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A sto se opterecavati glupostima? Ako zasluzi da igra igrat ce.
PS: Dobra parodija na reklamu
[youtube][/youtube]
PS: Dobra parodija na reklamu

[youtube][/youtube]
Radio je Spearing, pa smo vidjeli kako ide.Admir_Sa je napisao/la:takav posao može raditi i sasvim prosjecan igrac iz engleske druge lige. cisti primjer je igra liverpula sa alonsom i sa ovim klocem. ja fakat ne mogu da vjerujem da ovde vecina ne može da skonta koliko bi bolje za klub bilo da ti defanzivni vezni ima bolji pregled igre, da se zna ubaciti iz drugog plana, da zna nekada poslati dugu loptu, da veže protivnickog igraca za sebe, a ne da njega puštaju, a vamo duplaju gerrarda i slicno. ja se fakat ne sjecam da simpatizeri ostalih klubova sa nekom dozom poštovanja govore o lukasu, obicno je predmet šprdnje samo takve, što je nažalost istina. al et navijaci i simpatizeri liverpula su najpametniji, a zajedno sa upravom kluba cine dominanciju samo takvu, zvanu nema titule 23 godine, a ni prva cetiri mjesta 3+ godinaartemis77 je napisao/la:Očito da ne znaš kako se igra fudbal i da ga nisi nikad igro, ono što Lucas igra je malo ofenzivniji stoper, a uvijek je otvoren kad treba primiti loptu na našoj polovici. Kad primi tu loptu njegov posao je da je preda desno, lijevo u sredu, gdje god hoće i da se opet otvori, ako ovaj nema koga da mu vrati nazad. To je njegov posao u ofanzivi. To što ne zabija golove i ne asistira ga ne čini lošim igračem, jer mu to nije ni posao. Ni Mascherano nije išao toliko prema naprijed, pa je opet bio igračina i sad je.1L8F9C2 je napisao/la:Nisam bi tu par dana ali sam upratio jednu raspravu oko Lucasa koji navodno dolazi iz Brazila a sa tom zemljom i fudbalskim kvalitetima uopste nema dodirne tacke. Evo i ja sam zahvalan igrac mogu da trcim po terenu ko muha bez glave a to sto ne znam dodati prvom do sebe ma nije vazno, ipak sam "zahvalan".Liverpool vec par sezona gubi primat u Engleskoj jer svaku utakmicu pocinje sa igracem manje jer Letva je samo smetalo a igrac nije. LFC na tako osjetljivoj poziciji ima najveceg fudbalskog neznanca u citavoj ligi.
De mi molim te onda objasni sav posao koji treba da radi jedan zadnji vezni tokom utakmice, pošto ja očito ne kontam tu poziciju

Walk on, with hope in your hearts.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ma Lucas je bio sjajan pre povrede, bio je onaj igrac koji je radio svoj deo posla najbolje u ligi, kvario protok lopte protivnika, i imao vrlo visok pass accuracy i ponekad umeo da baci dobar pas u final third. To sto je limitiran u napadu, nije bitno, ima ko da bude motor u ekipi, a to je SG.
Posle povrede to nije vise isti igrac, vise ne pokriva toliko koliko je mogao, u odbrani je slabiji sto govori i statistika, gubi vise lopti nego ranije kada nije gubio skoro nikad i kad on taj posao koji je vrlo bitan, ne radi kako treba, vrlo je jednostavno zakljuciti da je u ocajnoj formi i da nam treba zadnji vezni ili igrac koji je u najmanju ruku box to box veznjak...
Rekao sam da Sule ne ide nigde za sada, i ostajem pri tome. A ovo za Real sam cuo jos daleko ranije, i bio sam ubedjen da oni ne zele takvog igraca u ekipi...
Posle povrede to nije vise isti igrac, vise ne pokriva toliko koliko je mogao, u odbrani je slabiji sto govori i statistika, gubi vise lopti nego ranije kada nije gubio skoro nikad i kad on taj posao koji je vrlo bitan, ne radi kako treba, vrlo je jednostavno zakljuciti da je u ocajnoj formi i da nam treba zadnji vezni ili igrac koji je u najmanju ruku box to box veznjak...
Rekao sam da Sule ne ide nigde za sada, i ostajem pri tome. A ovo za Real sam cuo jos daleko ranije, i bio sam ubedjen da oni ne zele takvog igraca u ekipi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.