Teague bolanSaltCityAttack je napisao/la:ko nam je ovaj mali PG sto ubi u ovoj ljetnoj ligi..ubi mali kruh u vrsnjacima
Ja bih trejdao sve osim Irvinga za njega. Samo jedan pick nas je dijelio od tog momka, samo 1 pick. Eh kako mi je samo tada bilo krivo sto nije "prezvio" do nas. Kada sam vidio Wojo najavljuje da ga Chicago uzima, kad nisam udar dobioNeutral je napisao/la:Koja krađa
ma jarane nisam gledao nisam ni mislio na Teaguea ngo na ovog drugog.a ne znam ni sta igra lik svukud ga ima majku ebo budalastuBIHfan je napisao/la:Teague bolanSaltCityAttack je napisao/la:ko nam je ovaj mali PG sto ubi u ovoj ljetnoj ligi..ubi mali kruh u vrsnjacima
![]()
A ovaj sto igra ko SG je Goudelock, jako dobar igrac, MVP NBA D lige za proslu sezonu. Igrao dosad u Lakersima, igrao game 4 protiv Spursa u PO za Lakerse i ubacio 20 tak poena. Mogao bi on biti nas novi Nate Robinson, plus je visi od Natea. Vidjecemo.
Mogo si još i gaće da imaš full paketNeutral je napisao/la:Što bi volio imati ovu majicu od Rose-a, a i patikeKad smo već navalili i šorc, te čarape
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.