FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
svaka cast Senadu i ekipi sa FaceTV! NAdljudski naporima sto su obezbijedili tekmu! Samo da ne bude ko protiv onog Orebra, kad je trebala biti na TV1, koja se pravo potrudila a onda ih Švedi izradili. nadam se da je FaceTV nasao pouzdanog partnera, a ko zna mozda je i faceova ekipa iz flash production na put krenula! U svakom slucaju
VEEEEELIIIIKEKEEEEEE POOOOHHHVAAAAAALEEEEE ZA FACETV!
ps. glupe tv, poput hayata, obna, pinka se udruzile, podmitile rak, da javnom servisu skrese reklama, hoce ih unistit
seljacki farmeri, bigbraderosi, redcarpertasi i druga **** ,,,,,,,
VEEEEELIIIIKEKEEEEEE POOOOHHHVAAAAAALEEEEE ZA FACETV!
ps. glupe tv, poput hayata, obna, pinka se udruzile, podmitile rak, da javnom servisu skrese reklama, hoce ih unistit
seljacki farmeri, bigbraderosi, redcarpertasi i druga **** ,,,,,,,
Budu li pametni i pozrtvovani ...odigrace sa 120% svojih snaga i zavrsiti sa pozitivnim rezultatom veceras. Onda na afh bi imali puno laksi posao i naravno prolaz dalje u 3 predkolo. Svjesni su sta klubu znaci (u svakom smislu) taj eventualni prolaz u 3 predkolo. Lova , promocija kako kluba tako i igraca.
Zato , srce na teren i juris

Zato , srce na teren i juris

Komsije puno srece veceras,i da dogurate sto dalje,i ne samo vi nego i svi ostali nasi predstavnici-naravno i moj Zeljo.
Muharemovicu odlazi iz Zelje
" onclick="window.open(this.href);return false;
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- storm_raider
- Kontakt:
Večeras u 19.00 sati FACE emitira specijalnu emisiju sa gostima u studiju posvećenu meču između FK 'Kukesi' i FK 'Sarajevo'. Nakon emisije u 19.30 pratite direktan prijenos utakmice između ova dva tima.
Komšije, želim vam svu sreću večeras
Nadam se da ćete prikazat' puno bolju igru i da ćete proći dalje. Volio bih da pobijedite u obje tekme da se i Želji poveća koeficijent
Anyway, gud lak 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- crvenocrni
- Kontakt:
Sretno i ocekujem 1-1 veceras a uzvratu rutinski kao i uvijek do sada protiv slicnih ili jos boljih ekipa 

-
- Kontakt:
Svaka čast FACE TV, pa i BHT koje se jedino trude da omoguće prenose naših ekipama. A smradovima sa FTV-a, pinka, obn, hajata se sjetim familije.
ako zabijemo 2 .pa npr bude 0-2 ili gora varijanta 1-2...sad stavljam pare da prolazimo u 3 predkolo
ne volim ono 0-0 ili 1-1...jbg tad na koševu tek sve i počinje
ne volim ono 0-0 ili 1-1...jbg tad na koševu tek sve i počinje
sve cestitke FACE TV i BHT koji se jedino brinu za bh sport koji je na niskim granamaFCS je napisao/la:Svaka čast FACE TV, pa i BHT koje se jedino trude da omoguće prenose naših ekipama. A smradovima sa FTV-a, pinka, obn, hajata se sjetim familije.
srcu draga boja plava
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Da to sam i ja vidio na facebooku izvor je bio:Bordo boja stranica...iphon83 je napisao/la:Večeras u 19.00 sati FACE emitira specijalnu emisiju sa gostima u studiju posvećenu meču između FK 'Kukesi' i FK 'Sarajevo'. Nakon emisije u 19.30 pratite direktan prijenos utakmice između ova dva tima.

Momci sretno i hordama naravno i da pobjedimo i revans docekati u punom kosevu.

11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
- rob do bagro
- Kontakt:
Nek je sa srecom hordasi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Komsije sretno veceras.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- champions1921
Evo da vam i ja iskreno pozelim pobjedu protiv Albanaca, ali ako vam Lazar zabije koji gol prvi cu doci da vas malo podjebajem
Nadam se da mi necete zamjeriti 

BUDI ŽELJO !!!
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
[quote="champions1921"]Evo da vam i ja iskreno pozelim pobjedu protiv Albanaca, ali ako vam Lazar zabije koji gol prvi cu doci da vas malo podjebajem
Nadam se da mi necete zamjeriti
[/quote
Ma nece ga on zabiti siguran sam...

Ma nece ga on zabiti siguran sam...

11.07.1995-11.07.2013!! :(
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
- champions1921
Trenutno korisnika/ca: riki46, rimljanin90, supervizor i 42 gosta.