FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Da,moji ljudi.
Ranocchia i Nagatomo su sigurno u prvoj.
ma neka i ovih kriticara, samo kad bi to moglo kako doci do uprave 
U svakoj normalnoj ekipi Campagnaro ne bi imao sanse pored Ranocchije, ali Hugo je Mazzarijev igrac. Tako da ako ce Andrea vec sjediti na klupi, onda ga bolje prodati.
Prosao je kroz turbulentno razdoblje proteklih godinu-dvije zbog afera sa namjestanjem utakmica, ali nema sumnje da se radi o vrhunskom stoperu.
Ranocchia >> Samuel, Chivu, Campagnaro, Andreolli.
Prosao je kroz turbulentno razdoblje proteklih godinu-dvije zbog afera sa namjestanjem utakmica, ali nema sumnje da se radi o vrhunskom stoperu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Blago i tebi i tvojim ljudima. Panj i mališa ako budu igrali u prvoj postavi, smiješi nam se borba za plasman od 7-10 mjesta.SiamoNoi je napisao/la:Da,moji ljudi.
Nama je Željo svetinja jedina.
- Interista02
- Kontakt:
Ma nije to tako, ja sam veliki ljubitelj mladih igraca i Zabac je jedan od drazih ali jbga pogledajmo realno.Puma je napisao/la:U svakoj normalnoj ekipi Campagnaro ne bi imao sanse pored Ranocchije, ali Hugo je Mazzarijev igrac. Tako da ako ce Andrea vec sjediti na klupi, onda ga bolje prodati.
Campagnaro je trenutno bolji od njega, to je činjenica.
Imaš druge klubove za koje možeš navijat,pa se nećeš trebat brinut oko možebitnog plasmana na 10.mjesto.Ja ću Inter pratit taman idućih 10-godina bili 10.Vasa Ladacki je napisao/la:Blago i tebi i tvojim ljudima. Panj i mališa ako budu igrali u prvoj postavi, smiješi nam se borba za plasman od 7-10 mjesta.SiamoNoi je napisao/la:Da,moji ljudi.
Dobar je Campagnaro.Ne bi trebale uopće biti dvojbe on ili Ranocchia.Vidim da Samuela svi od forumaša do novinara vide u prvoj,ali po meni će obrana biti Juan-Campagnaro-Ranocchia (Juan-Ranocchia-Campagnaro).Puma je napisao/la:U svakoj normalnoj ekipi Campagnaro ne bi imao sanse pored Ranocchije, ali Hugo je Mazzarijev igrac. Tako da ako ce Andrea vec sjediti na klupi, onda ga bolje prodati.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
E pa nećemo tako purgeru. Ne možeš mi određivat' za koga navijati. Nisam zapazio da sam igdje negativno mislio na stanje u Interu, već samo sarkastički se osvrnuo na kvazi znalce oko kluba, a bgm i na ovom pdf-u.SiamoNoi je napisao/la: Imaš druge klubove za koje možeš navijat,pa se nećeš trebat brinut oko možebitnog plasmana na 10.mjesto.Ja ću Inter pratit taman idućih 10-godina bili 10.
Nama je Željo svetinja jedina.
Oprosti Mourinho,nisam te prepoznao.
Evo opet vijesti da United želi Ranocchiu.25 m.
Koji mozak piše takva sranja?!
Evo opet vijesti da United želi Ranocchiu.25 m.

Koji mozak piše takva sranja?!
- korisnikforuma
- Kontakt:
25 milijuna za Ranocchiju?
Da sam Moratti ja bih to odbio na dobar dan, ispod 30 nema priče.
Da sam Moratti ja bih to odbio na dobar dan, ispod 30 nema priče.
Ma to su gluposti.United uzima Garaya ili ga je već uzeo,neznam.Ne treba im više stopera,a pogotovo ne stopera tipa Ranocchia.A i gotovo nemoguće je da bi dali 25m za stopera kad im fali vezni i šta sve ne...
Za Žabca nema uopće ponuda,a koliko znam nema niti ozbiljnijih upita.Ja sam 99 posto siguran da on ostaje,jedino ako nešto ne uleti u zadnji čas od timova koji još nisu zakrpali rostere,a imaju 20-ak m za izdvojit (za koliko bi ga vjerujem naši pustili).Ali teško...
Za Žabca nema uopće ponuda,a koliko znam nema niti ozbiljnijih upita.Ja sam 99 posto siguran da on ostaje,jedino ako nešto ne uleti u zadnji čas od timova koji još nisu zakrpali rostere,a imaju 20-ak m za izdvojit (za koliko bi ga vjerujem naši pustili).Ali teško...
Danas bi slavio 71 rodendan Il Grande CAPITANO !!!

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
-
neroazzuro
- Kontakt:
Campagnaro je za Ranocchiu doktor! Budite sigurni u to. Licno,mislim da Ranocchia nikad nece dostici vrhunski nivo ali ima jos vremena za njega,relativno je mlad. Al Campagnaru ne moze papuce okrenut.
Najbolje sto mi imamo su ova dva starca pa onda,mozda Juan i Ranko. Mozda je i Andreolli u njihovom rangu.
Najbolje sto mi imamo su ova dva starca pa onda,mozda Juan i Ranko. Mozda je i Andreolli u njihovom rangu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Izvini, ali ti si lud ...neroazzuro je napisao/la:Campagnaro je za Ranocchiu doktor! Budite sigurni u to. Licno,mislim da Ranocchia nikad nece dostici vrhunski nivo ali ima jos vremena za njega,relativno je mlad. Al Campagnaru ne moze papuce okrenut.
Juan samo treba jos utakmica u nogama, i sigurno ako se bude radilo sa njim na pravi nacin prvenstveno mentalno to je definitivno jedan od najjacih stopera danasnjice, bez lazne skromnosti ...
Inter are hard at work to strengthen their midfield options but need to sell Kuzmanovic and Schelotto before they can make progress on their pursuits of Nocerino and Florenzi.
****: La Gazzetta dello Sport
****: La Gazzetta dello Sport
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
-
Evil Genius II
e jbgScarpini je napisao/la: and Florenzi.

Eto vidite da ovim mladicima nije lako.
Call the coroner!
Jadni Kova, kako izdrzi sve to 
Mustuluk!!!
Isla in arrivo a Pinzolo: ora in corso le visite mediche
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Interista02
- Kontakt:
Jest k...adointer je napisao/la:Mustuluk!!!![]()
evo stize demant, navodno Juve nesto sere i blokira transfer
dje je ovaj nas strucnjak da mu kakvog posla napravimo
mogao nam je kakvu anketu ubacit, pa da vidimo sta i kakko...da imamo neke koristi barem od njega, kada nece da nas spasi od ovih dusmana 
Sta ocekujete od Mazzarria?
Jeste li za prodaju dionica kluba?
ili neko trece mozda, nek' i ostali predloze...
Sta ocekujete od Mazzarria?
Jeste li za prodaju dionica kluba?
ili neko trece mozda, nek' i ostali predloze...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.