Imamo najjacu temu na forumunem73 je napisao/la:u iscekivanju boljih dana i novih pojacanja, vrijedi pregledati: http://zena.blic.rs/Sex/sex-poze" onclick="window.open(this.href);return false;

Imamo najjacu temu na forumunem73 je napisao/la:u iscekivanju boljih dana i novih pojacanja, vrijedi pregledati: http://zena.blic.rs/Sex/sex-poze" onclick="window.open(this.href);return false;
dobar..vm22 je napisao/la:Imamo najjacu temu na forumunem73 je napisao/la:u iscekivanju boljih dana i novih pojacanja, vrijedi pregledati: http://zena.blic.rs/Sex/sex-poze" onclick="window.open(this.href);return false;
nem73 je napisao/la:u iscekivanju boljih dana i novih pojacanja, vrijedi pregledati: http://zena.blic.rs/Sex/sex-poze" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji?samo_lijevo je napisao/la:Samo se sjetite dede na Kosevu protiv Olimpika kada se zelite raspravljati odakle je ko.
i ja care cekam taj trenutak isto tako veoma dugo,cekam da se opet u nekoj evropskoj metropoli okupimo na utakmici svetog kluba,da ga obojimo u crveno i onda mogu lagano i rahat uginuti, zalibo me racku sto vise nisam ziv(nisi sam moRaja hehemoRAja je napisao/la:Tepsija druze to mi je jedina neispunjena zelja u zivotu. Mozete me odmah zakopat,bacit u neretvu ili kontejner samo da osvojimo tu jeb.enu titulu. I dosta ljudi nije skontalo moj odgovor puzi. Samo sam napisao da nazivanje ljigavcem me podsjeca na intelekt navedenih ruralnih sredina sto ne znaci da mi nije isti svaki djavo bez obzira gdje se rodio i gdje zivi. Nek ste svi zivi i zdravi i samo FORZA VELEZ
Nije vas nemoj se sekirati.Mokroguz je napisao/la:Koji?samo_lijevo je napisao/la:Samo se sjetite dede na Kosevu protiv Olimpika kada se zelite raspravljati odakle je ko.
Kako im je tesko napisati da je legendarni nogometas Velezazrinjke je napisao/la:Princ sa Neretve u posjeti HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski i Mostar danas su nogometni centar cijele regije. Već od ranoga jutra po gradu se mogu primjetiti navijači sa obilježjima Zrinjskog, a na večerašnju utakmicu sa FK Botev došlo je desetak novinara iz inozemstva. Osim bugarskih novinara tu je i sedam predstavnika sedme sile iz Njemačke.
Da je Zrinsjki istisnski brend Mostara i Hercegovine pokazuje i vijest da je Plemiće danas posjetio legendarni Dušan Bajević legendarni nogometaš i trener iz Mostara.
Bajević se zadržao na stadionu HŠK Zrinjskog gdje je bio gost Uprave kluba, a večeras će nazočiti utakmici HŠK Zrinjski-FC Botev.
rahmetli Veleza! Kao vi bi napisali da je situacija obrnuta, to je taj rivalitet hahvm22 je napisao/la:Kako im je tesko napisati da je legendarni nogometas Velezazrinjke je napisao/la:Princ sa Neretve u posjeti HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski i Mostar danas su nogometni centar cijele regije. Već od ranoga jutra po gradu se mogu primjetiti navijači sa obilježjima Zrinjskog, a na večerašnju utakmicu sa FK Botev došlo je desetak novinara iz inozemstva. Osim bugarskih novinara tu je i sedam predstavnika sedme sile iz Njemačke.
Da je Zrinsjki istisnski brend Mostara i Hercegovine pokazuje i vijest da je Plemiće danas posjetio legendarni Dušan Bajević legendarni nogometaš i trener iz Mostara.
Bajević se zadržao na stadionu HŠK Zrinjskog gdje je bio gost Uprave kluba, a večeras će nazočiti utakmici HŠK Zrinjski-FC Botev.
Bekic postao zrinjkezrinjke je napisao/la:Princ sa Neretve u posjeti HŠK Zrinjski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.