RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Koliko je nas ovdje jada ubilo radi ove nase Mostarske zapaljivosti.
Nogu na loptu i broj do 10.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nemoj se truditi brate.Ne isplati se nekome objašnjavati neke stvari.moRAja je napisao/la:Hercegovina napisi ako ti je zasmetalo sto sam napisao da sam ucestvovao u odbrani grada,nemoj meni prodavat te kamenjarske postove jer je ova lisica 47 godina przena na mostarskom colopeku. Nisam ni trener a ni qurac kao sto ti kazes ali sam sponzor bio 95-te jer sam licno isao u Bec da donesem 13 pari kopacka da bi mogli odigrat s Turbinom u sjevernom. Meni je ponos sto sam navijac Veleza i nije mi zao sto sam citav zivot posvetio vise njemu nego svom djetetu ali ti taj osjecaj i tu ljubav nikad neces imati i osjetiti pa zato nemozes ni skontat o cemu pisem. Mi mostarci se kroz zajebanciju nazivamo svakako ali kas osjetis ironiju u necijem postu moras brzo izvuc pistolj
Previše mi imamo neprijatelja,previše.Kao grad,kao klub,kao jedna grupacija.
Najgore od svega je kada ti naši(Veležovci)vagaju svaku riječ i samo čekaju kako da te demantiraju.
@Kimbo,pročitao sam tvoj sinoćnji post prije brisanja.Niđe veze.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Juznjacki mentalitet druze koji u ovom regionu imamo samo mi i Hajduk zato zalim sto ljudi u upravi nisu malo angazovaniji ali dobro da ne pisem svoja misljenja vidim ima ih gomila sto se prime ko junciMostaracVelezovac je napisao/la:Koliko je nas ovdje jada ubilo radi ove nase Mostarske zapaljivosti.
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
A znam ja to moj tepsija ali nemozes ostati hladan. Ima Velez mnogo dusmana ali nas je 20 puta vise nego njih pa ih smatram misevima ali kad u svojim ljudima imas likova s onakvim nacinompisanja uvredljivih postova na racun kolege s kojim si na tribini do je da se covjek zapita za koga ja navijam a za koga on
- tepsija
- Kontakt:
MoRAja,ima nade.Nismo sami!
Eto Vahe u Velež jednog dana.100%
Vaha: Srce me i danas boli zbog Mostara i Veleža
Sarajevo -- Proslavljeni bosanskohercegovački nogometaš i trener, aktuelni selektor nogometne reprezentacije Alžira, Vahid Halilhodžić, u intervjuu za agenciju "Anadolija" rekao je da nogomet može ujediniti Bosnu i Hercegovinu.
"Ratovali smo, haj'mo se malo zajedno veseliti velikom uspjehu - odlasku reprezentacije Bosne i Hercegovine na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Nadam se da će i u zapadnoj Hercegovini i u Republici Srpskoj navijati za BiH na Mundijalu 2014. godine. To je i njihova država i reprezentacija, tim koji je sastavljen od igrača svih nacija i vjera. Svi skupa trebamo biti ponosni što će se zastava BiH idućeg ljeta vijoriti na jednom od jarbola u Južnoj Americi", poručio je popularni Vaha.
Smatra da je sport jedini spas za ozdravljenje bh. društva. Naglašava da je to najzdraviji segment života u Bosni i Hercegovini i "jedini gdje nema nikakvih zlih misli".
"Nogometna reprezentacija BiH svjetlo je na kraju dugog tunela. Odlazak na SP bit će strahovit dar za sve građane BiH, najljepši poklon navijačima. Posebno mi je drago zbog odličnih rezultata radi politike i političara. Naročito onih koji rade na rasturanju države. Državni fnogometni tim BiH dokaz je svim pomračenim umovima da možemo uspješno živjeti i raditi zajedno, kako smo vjekovima činili u domovini svih naših naroda. Sportisti su uvijek iznad politike. Nogometna reprezentacija BiH je ponos, a političari nas samo sramote po svijetu“, istakao je Halilhodžić, dodavši da su političari direktni krivci što svi građani BiH ne navijaju za reprezentaciju svoje zemlje.
Uvjeren je da je „plasman BiH u Brazil gotova stvar, bez obzira što se do kraja kvalifikacija u grupi 'G' trebaju odigrati još četiri kola“.
„Ma, ne, nema tu šta više bilo ko da traži, pa ni Grci koji su izuzetna ekipa. Tačno, nije formalno završena priča, ali BiH je jedina sigurna sa prostora naše regije da će vidjeti SP u Brazilu. Ekipa selektora Safeta Sušića je sjajna, odlično vođena od strane Papeta. Jednostavno, BiH trenutno je najbolja na prostorima nekadašnje Jugoslavije, a svi znamo da se 'dole' igra odličan nogomet. Ako si tu najbolji, onda ideš na Mundijal“, mišljenja je Halilhodžić.
Vahid Halilhodžić rođen je 15. oktobra 1952. godine u Jablanici. Slavu u igračkim danima stekao je u mostarskom Veležu, Nantesu i PSG-u. Prije nego je sjeo na klupu Alžira bio je selektor Obale Slonovače od 2008. do 2010. Kao trener proslavio se u Lilleu, a između ostalih bio je šef stručnog štaba PSG-a, Trabzonspora, Dinamo Zagreba… Ipak, i prve ozbiljnije „trenerske korake“ napravio je u Veležu.
"Velež je otjeran sa svog stadiona i godinama niko da ga vrati kući. Koliko vidim, neki se i nisu previše bunili zbog toga. Za vrijeme rata bio sam u Mostaru. Svašta sam proživio i srce me i danas boli zbog toga. Boli me i zbog Veleža. Teško mi je o tome pričati. Nakon razočarenja u Dinamu rekao sam da nikada više neću raditi na našim prostorima. Međutim, imam moralnu obavezu prema BiH, pa možda se, ipak, jednog dana vratim i dam svoj doprinos u dodatnom razvoju fudbala u mojoj domovini", kazao je Halilhodžić u intervjuu za agenciju "Anadolija", prenijeli su bh. portali.
(StarMo)
Eto Vahe u Velež jednog dana.100%
Vaha: Srce me i danas boli zbog Mostara i Veleža
Sarajevo -- Proslavljeni bosanskohercegovački nogometaš i trener, aktuelni selektor nogometne reprezentacije Alžira, Vahid Halilhodžić, u intervjuu za agenciju "Anadolija" rekao je da nogomet može ujediniti Bosnu i Hercegovinu.
"Ratovali smo, haj'mo se malo zajedno veseliti velikom uspjehu - odlasku reprezentacije Bosne i Hercegovine na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Nadam se da će i u zapadnoj Hercegovini i u Republici Srpskoj navijati za BiH na Mundijalu 2014. godine. To je i njihova država i reprezentacija, tim koji je sastavljen od igrača svih nacija i vjera. Svi skupa trebamo biti ponosni što će se zastava BiH idućeg ljeta vijoriti na jednom od jarbola u Južnoj Americi", poručio je popularni Vaha.
Smatra da je sport jedini spas za ozdravljenje bh. društva. Naglašava da je to najzdraviji segment života u Bosni i Hercegovini i "jedini gdje nema nikakvih zlih misli".
"Nogometna reprezentacija BiH svjetlo je na kraju dugog tunela. Odlazak na SP bit će strahovit dar za sve građane BiH, najljepši poklon navijačima. Posebno mi je drago zbog odličnih rezultata radi politike i političara. Naročito onih koji rade na rasturanju države. Državni fnogometni tim BiH dokaz je svim pomračenim umovima da možemo uspješno živjeti i raditi zajedno, kako smo vjekovima činili u domovini svih naših naroda. Sportisti su uvijek iznad politike. Nogometna reprezentacija BiH je ponos, a političari nas samo sramote po svijetu“, istakao je Halilhodžić, dodavši da su političari direktni krivci što svi građani BiH ne navijaju za reprezentaciju svoje zemlje.
Uvjeren je da je „plasman BiH u Brazil gotova stvar, bez obzira što se do kraja kvalifikacija u grupi 'G' trebaju odigrati još četiri kola“.
„Ma, ne, nema tu šta više bilo ko da traži, pa ni Grci koji su izuzetna ekipa. Tačno, nije formalno završena priča, ali BiH je jedina sigurna sa prostora naše regije da će vidjeti SP u Brazilu. Ekipa selektora Safeta Sušića je sjajna, odlično vođena od strane Papeta. Jednostavno, BiH trenutno je najbolja na prostorima nekadašnje Jugoslavije, a svi znamo da se 'dole' igra odličan nogomet. Ako si tu najbolji, onda ideš na Mundijal“, mišljenja je Halilhodžić.
Vahid Halilhodžić rođen je 15. oktobra 1952. godine u Jablanici. Slavu u igračkim danima stekao je u mostarskom Veležu, Nantesu i PSG-u. Prije nego je sjeo na klupu Alžira bio je selektor Obale Slonovače od 2008. do 2010. Kao trener proslavio se u Lilleu, a između ostalih bio je šef stručnog štaba PSG-a, Trabzonspora, Dinamo Zagreba… Ipak, i prve ozbiljnije „trenerske korake“ napravio je u Veležu.
"Velež je otjeran sa svog stadiona i godinama niko da ga vrati kući. Koliko vidim, neki se i nisu previše bunili zbog toga. Za vrijeme rata bio sam u Mostaru. Svašta sam proživio i srce me i danas boli zbog toga. Boli me i zbog Veleža. Teško mi je o tome pričati. Nakon razočarenja u Dinamu rekao sam da nikada više neću raditi na našim prostorima. Međutim, imam moralnu obavezu prema BiH, pa možda se, ipak, jednog dana vratim i dam svoj doprinos u dodatnom razvoju fudbala u mojoj domovini", kazao je Halilhodžić u intervjuu za agenciju "Anadolija", prenijeli su bh. portali.
(StarMo)
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 17 jul 2013, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo Torcida Stolac zavrsila ko BBB Gabela prije 6-7 godina. 

Eto dobro , jednostavno sam pobrisao jer nisam zelio da ulazimo u diskuseije toga tipa na ovom forumu. Al evo gledajuci postove zadnjih dana tu smo. Uglavnom ljudi kroz ljubav prema Velezu prosipaju raznorazne komplekse i licne frustracije. Inace spadas medju pametnije momke ovdje al me iznenazdio neki taj ton prema dijaspori i to bas za MV. Nema takvi ljudi puno kao MV (ne znam ga licno da ne bude zabune al je neizbjezan na bil kom foumu i akciji koja je vezana za nas klub i to mi je najbitnije).tepsija je napisao/la:Nemoj se truditi brate.Ne isplati se nekome objašnjavati neke stvari.moRAja je napisao/la:Hercegovina napisi ako ti je zasmetalo sto sam napisao da sam ucestvovao u odbrani grada,nemoj meni prodavat te kamenjarske postove jer je ova lisica 47 godina przena na mostarskom colopeku. Nisam ni trener a ni qurac kao sto ti kazes ali sam sponzor bio 95-te jer sam licno isao u Bec da donesem 13 pari kopacka da bi mogli odigrat s Turbinom u sjevernom. Meni je ponos sto sam navijac Veleza i nije mi zao sto sam citav zivot posvetio vise njemu nego svom djetetu ali ti taj osjecaj i tu ljubav nikad neces imati i osjetiti pa zato nemozes ni skontat o cemu pisem. Mi mostarci se kroz zajebanciju nazivamo svakako ali kas osjetis ironiju u necijem postu moras brzo izvuc pistolj
Najgore od svega je kada ti naši(Veležovci)vagaju svaku riječ i samo čekaju kako da te demantiraju.
@moRaja Busas se sa godinama i starosti i svim podvizima koje si uradio za klub. Svaka cast i respekt al pokusaj ponekada zamisliti da tu postoje i drugi ljudi i da su mozda i oni dali nesto. Nea veze meni da je iz Kokorine , Podvelezja... Nevesinja .. Kopenhagena ... apsolutno nebitno odakle ko pise bitno je da voli klub i to ne samo DEKLARATIVNO i preko foruma.
Zivilo brastvo i jedinstvo ...

Super potez uprave za posjetu rukometnoj utakmici !! Sve vise i vise smiesleni potezi
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma nema kupovine igrača na kredit,to nije dobro.A sad kakva je ekonomska situacija,i koliko mogu ili ne mogu privatnici ulagati novac u klub,dobro je pa možemo dovesti bilo koga.Bez jakih firmi u okruženju nema ni jakih sponzora, a to znači nema ni novca za kupovinu igrača koji bi donijeli prevagu u ovoj našoj PL.Svima nam je želja titula,ali mislim ne po svaku cijenu pa da završimo kao brotnjo ili modriča.Mislim da je Ibrin put ispravan i samo treba vremena da dođemo do tog zajedničkog cilja.Činjenica je da nismo imali trenera,do sada, koji je vodio računa o cijelom klubu od pionira do seniora.Sada je na putu da stvori jedan sistem koji bi trebao kada proradi da daje dobre rezultate tj.da dobijamo igrače iz vlastite škole.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Cuj torcida stolacstampy je napisao/la:Kad je ovo palo ?

-
- Kontakt:
Bolan nisam ja iz dijaspore, ja sam NEDIMMMMMM.kimbo je napisao/la:Inace spadas medju pametnije momke ovdje al me iznenazdio neki taj ton prema dijaspori i to bas za MV.

Pitaj Kerzu legendu!

-
- Kontakt:
Daj ljudi mante se ksenofobicnih ispada,ako jedan N.N.inace konjicanin se posveti klubu ,kao rodjeni mostarac onda o cemu pricamo ,a mogao je ladno usmjeriti energiju i trenutni polozaj ka Igmanu i uvesti ga u premier ligu recimo ,al posto ljubav nema granica on to radi za Velez.Zato raja mani te se se suplje nego zajednickim snagama stanimo uz klub do konacnog uspjeha.kimbo je napisao/la:Eto dobro , jednostavno sam pobrisao jer nisam zelio da ulazimo u diskuseije toga tipa na ovom forumu. Al evo gledajuci postove zadnjih dana tu smo. Uglavnom ljudi kroz ljubav prema Velezu prosipaju raznorazne komplekse i licne frustracije. Inace spadas medju pametnije momke ovdje al me iznenazdio neki taj ton prema dijaspori i to bas za MV. Nema takvi ljudi puno kao MV (ne znam ga licno da ne bude zabune al je neizbjezan na bil kom foumu i akciji koja je vezana za nas klub i to mi je najbitnije).tepsija je napisao/la:Nemoj se truditi brate.Ne isplati se nekome objašnjavati neke stvari.moRAja je napisao/la:Hercegovina napisi ako ti je zasmetalo sto sam napisao da sam ucestvovao u odbrani grada,nemoj meni prodavat te kamenjarske postove jer je ova lisica 47 godina przena na mostarskom colopeku. Nisam ni trener a ni qurac kao sto ti kazes ali sam sponzor bio 95-te jer sam licno isao u Bec da donesem 13 pari kopacka da bi mogli odigrat s Turbinom u sjevernom. Meni je ponos sto sam navijac Veleza i nije mi zao sto sam citav zivot posvetio vise njemu nego svom djetetu ali ti taj osjecaj i tu ljubav nikad neces imati i osjetiti pa zato nemozes ni skontat o cemu pisem. Mi mostarci se kroz zajebanciju nazivamo svakako ali kas osjetis ironiju u necijem postu moras brzo izvuc pistolj
@moRaja Busas se sa godinama i starosti i svim podvizima koje si uradio za klub. Svaka cast i respekt al pokusaj ponekada zamisliti da tu postoje i drugi ljudi i da su mozda i oni dali nesto. Nea veze meni da je iz Kokorine , Podvelezja... Nevesinja .. Kopenhagena ... apsolutno nebitno odakle ko pise bitno je da voli klub i to ne samo DEKLARATIVNO i preko foruma.
Zivilo brastvo i jedinstvo ...
Super potez uprave za posjetu rukometnoj utakmici !! Sve vise i vise smiesleni potezi
- tepsija
- Kontakt:
Dakle,Torca Stolac,haj vozdra
A što se tiče naše problematike,i našeg međusobnog koškanja...
Ja vrlo dobro znam koliko dijaspora voli Velež i koliko su mu spremni pomoći.Ja vrlo dobro znam za Crvene Noći u Americi,Skandinaviji,Madagaskaru...Ja vrlo dobro znam da je svakom našem dijasporcu(kako mi ružno zvuči ova riječ u pm)Velež sastavni dio života.Tu nema dvojbe.
Ali ipak fali malo razumjevanja prema nama sa stalnim boravištem u BiH,ne mora to biti samo Mostar...ima nas posvuda.Mi smo najmanje krivi što živimo u društvu u kakvom živimo,i mi smo najmanje krivi što ne možemo protiv vjetrenjača.Jebga,i mentalitet nam je takav da je od letargije do ushićenja vrlo malo.
Što se tiče MV,ja protiv čovjeka nemam ništa i smatram da voli Velež svim srcem.
A to što su nam mišljenja i način razmišljanja dijametralno suprotni,jebga.
Još ćemo se mi svađati,i još ćemo se mi radovati zbog Veleža.
Sve dok je to u okviru neke normalne diskusije bez psovanja,mislim da je ok.
Svi smo mi pomalo ters,takav nam grah pao.

A što se tiče naše problematike,i našeg međusobnog koškanja...
Ja vrlo dobro znam koliko dijaspora voli Velež i koliko su mu spremni pomoći.Ja vrlo dobro znam za Crvene Noći u Americi,Skandinaviji,Madagaskaru...Ja vrlo dobro znam da je svakom našem dijasporcu(kako mi ružno zvuči ova riječ u pm)Velež sastavni dio života.Tu nema dvojbe.
Ali ipak fali malo razumjevanja prema nama sa stalnim boravištem u BiH,ne mora to biti samo Mostar...ima nas posvuda.Mi smo najmanje krivi što živimo u društvu u kakvom živimo,i mi smo najmanje krivi što ne možemo protiv vjetrenjača.Jebga,i mentalitet nam je takav da je od letargije do ushićenja vrlo malo.
Što se tiče MV,ja protiv čovjeka nemam ništa i smatram da voli Velež svim srcem.
A to što su nam mišljenja i način razmišljanja dijametralno suprotni,jebga.
Još ćemo se mi svađati,i još ćemo se mi radovati zbog Veleža.
Sve dok je to u okviru neke normalne diskusije bez psovanja,mislim da je ok.
Svi smo mi pomalo ters,takav nam grah pao.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
tako je tefsija, taman nesto slicno sam htio i sam da napisem.....
svi smo mi nasi i sve ja nas volim....
kimbo@ mv je ucestvovao mozda u 1001 akciji dosada a vjerovatno ce u isto toliko odsada
i ja sam(pa sta?) svi smo mi u akcijama nekim jer volimo ovaj klub
ali ipak ima mv jedan tvrdokorni(tupi) detalj u njemu i njegovim postovima koji izazivaju na reakcije tefsije, moraje a tu sam i ja sam isto jbg
frajer jednostavno sve zna, ko sta treba i kako treba....
dobro mu je moraja reko uzet cemo 5 igraca za po 2000 kerma kako nam dug ne bi prerasto 110 milja na koncu sezone
mislim respektujem ja njegovu matematiku i poznavanje ekonomski stubova jedne firme ali ipaaaak brate, mojne me **** vise da si ti najpametniji i da je ta tvoja teorija samo ispravna .... bola ode nam zivot u gledanju grceviti prodaja/kupovina ostanaka/ispadanja pa bola mi smo institucionalni klub za 88% lige al mi se jos uvijek krpimo za opstanak iz sezone u sezonu.... daj malo gasa(samo malo malkice vise) ta ne trazimo puno **** b..a sovat necu
dosta mi je lupetanja o tanama i karinanama....hocu bola samo normalan klub, onakav kakvim ga vidi ibro nermin i ekipa,,,,,
dosta svadje ali dosta i pametovanja tupog, niko nije slijep svi imamo mozak ali i jaku ljubav prema ovom klubu....
,meni od moje malo koja moze biti jaca- a vjerujem da tako svkao od nas slicno razmislja....respekt je bitan!
svi smo mi nasi i sve ja nas volim....
kimbo@ mv je ucestvovao mozda u 1001 akciji dosada a vjerovatno ce u isto toliko odsada
i ja sam(pa sta?) svi smo mi u akcijama nekim jer volimo ovaj klub
ali ipak ima mv jedan tvrdokorni(tupi) detalj u njemu i njegovim postovima koji izazivaju na reakcije tefsije, moraje a tu sam i ja sam isto jbg

dobro mu je moraja reko uzet cemo 5 igraca za po 2000 kerma kako nam dug ne bi prerasto 110 milja na koncu sezone

dosta svadje ali dosta i pametovanja tupog, niko nije slijep svi imamo mozak ali i jaku ljubav prema ovom klubu....
,meni od moje malo koja moze biti jaca- a vjerujem da tako svkao od nas slicno razmislja....respekt je bitan!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
rodjen u mrtvom centru grada,
mostarac od glave do pete i clan sam sve i jednog ra ogranka od stoca do capljine, ilidze, konjica brckog itd itd
mi koji smo iz mostara i nismo imali nekog velikog izbora osim ljubavi prema Velezu
ali sta je sa ovim gore navedenim momcima, oni su imali prava na izbor ali su izabrali nas klub?!!!
big im like od mene + golem komad srca moga,
moji su svi do jednog pa da su i iz kokorine
mostarac od glave do pete i clan sam sve i jednog ra ogranka od stoca do capljine, ilidze, konjica brckog itd itd
mi koji smo iz mostara i nismo imali nekog velikog izbora osim ljubavi prema Velezu
ali sta je sa ovim gore navedenim momcima, oni su imali prava na izbor ali su izabrali nas klub?!!!
big im like od mene + golem komad srca moga,
moji su svi do jednog pa da su i iz kokorine

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
TRMA JE VELEZ!!!Sto mi ostali moramo citat gdje ko zivi gdje ko rodjen....ako imate nesto jedan protiv drugog na pp se raspravljajte.....dodjem na temu da viidm sta ima o velezu procitam 100 postova i nista ne saznam a citam gluposti tj vasu svadju....zato i jesmo gdje smo nema nas nigdje sto smo svi rastrkani umjesto da se drzimo svi skupa i gramo nas velez-Pozdrav BRAĆI I SVIJ ISKRENIM NAVIJACIMA VELEZA
- tepsija
- Kontakt:
Nema ništa novo u Veležu.Malo se družimo tu.VELEZDOGROBA je napisao/la:TRMA JE VELEZ!!!Sto mi ostali moramo citat gdje ko zivi gdje ko rodjen....ako imate nesto jedan protiv drugog na pp se raspravljajte.....dodjem na temu da viidm sta ima o velezu procitam 100 postova i nista ne saznam a citam gluposti tj vasu svadju....zato i jesmo gdje smo nema nas nigdje sto smo svi rastrkani umjesto da se drzimo svi skupa i gramo nas velez-Pozdrav BRAĆI I SVIJ ISKRENIM NAVIJACIMA VELEZA
I nedirajte mi moRAju,čovjek je definitivno proživio i doživio mnogo više nego što će velika većina nas ikada.
moRAja,oduzećemo se na Musali kad konačno dođe taj trenutak da dignemo pehar

Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- Crveni_1922
u iscekivanju boljih dana i novih pojacanja, vrijedi pregledati: http://zena.blic.rs/Sex/sex-poze" onclick="window.open(this.href);return false; 

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.