BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Navijao sam za Plzen svim srcem i ako bog da i u revanšu cu....Plzen odigrao sjajno,ali moze to i bolje....Nadam se opet pobjedi Plzena i u revanšu....I nadam se da ce svi navijaci zelje slaviti i biti vedra lica kao i protiv Videotona 85
Da se ne lazemo Široki i Zrinjski me ne zanimaju uopšte...A nadam se da ce Sarajevo izboriti dobar rezultat za revanš i puno srece im zelim i da prodju u trece predkolo...

::::SAMO ČELIK::::
I mi tebi zelimo da ozdraviszamorano je napisao/la:Navijao sam za Plzen svim srcem i ako bog da i u revanšu cu....Plzen odigrao sjajno,ali moze to i bolje....Nadam se opet pobjedi Plzena i u revanšu....I nadam se da ce svi navijaci zelje slaviti i biti vedra lica kao i protiv Videotona 85Da se ne lazemo Široki i Zrinjski me ne zanimaju uopšte...A nadam se da ce Sarajevo izboriti dobar rezultat za revanš i puno srece im zelim i da prodju u trece predkolo...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
aferim, ovo se postujezamorano je napisao/la:Navijao sam za Plzen svim srcem i ako bog da i u revanšu cu....Plzen odigrao sjajno,ali moze to i bolje....Nadam se opet pobjedi Plzena i u revanšu....I nadam se da ce svi navijaci zelje slaviti i biti vedra lica kao i protiv Videotona 85Da se ne lazemo Široki i Zrinjski me ne zanimaju uopšte...A nadam se da ce Sarajevo izboriti dobar rezultat za revanš i puno srece im zelim i da prodju u trece predkolo...
NO PYRO NO PARTY
+1zamorano je napisao/la:Navijao sam za Plzen svim srcem i ako bog da i u revanšu cu....Plzen odigrao sjajno,ali moze to i bolje....Nadam se opet pobjedi Plzena i u revanšu....I nadam se da ce svi navijaci zelje slaviti i biti vedra lica kao i protiv Videotona 85Da se ne lazemo Široki i Zrinjski me ne zanimaju uopšte...A nadam se da ce Sarajevo izboriti dobar rezultat za revanš i puno srece im zelim i da prodju u trece predkolo...
Bravo Zamorano, to se trazi. Nemojte mi laznog zdravlja pored teske bolesti.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jbg, moras malo gledat stvari drugacije, evo ja bi volio da Sarajevo prodje sto dalje, a zeljo da ispadne sto prije. Zato sto su ovi prvi korektni, barem tako pokazuju, dok ovi drugi, ja sljama u bosni goreg vidio nisam.. cast izuzecima kojih nemabordograd je napisao/la:Priželjkuju možda čobani koji do 95' nisu Sarajevo vidjeli ni na razglednici.. Ja prvi navijam za Želju u svim utakmicama osim u onim protiv Sarajeva, što je i logično. I ne samo to, navijam za svaki klub koji dolazi iz naše države u svim europskim utakmicama. Realno, ovaj rezultat nisam očekivao i mislio sam da će vas nabušiti tamo i uništiti neizvjesnost i posjetu na Koševu. Uglavnom, svaka čast komšije, ostvarili ste fenomenalan rezultat i pokazali kako se gine za klub, grad i državu!Elegant je napisao/la:Najtuznije je to sto nam navijaci Sarajeva, Celika, Bojca, Slobode, ... itd. Zelji prizeljkuju 5 komada jer smo mi kao "taraba" ali eto oni su sila oni se ne bi obrukali protiv Viktrorije, a u nasoj ligi pored sampiona ne mogu meda.
Isto tako u proslosti za Makabi, Hapoel, Maribor, eto ispade vi bi se sa njima mogli nosit ... sve su to super jaki timovi za nasu ligu, sa uslovima za rad i finansijama koje mi mozemo sanjati.
Kamo srece da imamo 10% od onoga sto oni imaju, liga bi nam bila mnogo bolja.

ma dzaba vam sve te uvrede, i ove sezone cete biti nasa mala kurvica
NO PYRO NO PARTY
Sve osim ovog o Sarajevuzamorano je napisao/la:Navijao sam za Plzen svim srcem i ako bog da i u revanšu cu....Plzen odigrao sjajno,ali moze to i bolje....Nadam se opet pobjedi Plzena i u revanšu....I nadam se da ce svi navijaci zelje slaviti i biti vedra lica kao i protiv Videotona 85Da se ne lazemo Široki i Zrinjski me ne zanimaju uopšte...A nadam se da ce Sarajevo izboriti dobar rezultat za revanš i puno srece im zelim i da prodju u trece predkolo...

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Oh, kako je lijepo biti..Buu je napisao/la:ma dzaba vam sve te uvrede, i ove sezone cete biti nasa mala kurvica

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Yebote,kao da u ovoj ligi postoje samo Željo i Sarajevo.Sve se svodi na to.Samo neka prepucavanja do besvijesti,demagogija i dječije nametanje.Safet Sušić vs Osim,Željo vs Sarajevo,uvijek isto.
Ko je jači,ko je bolji....
Sretno sutra.
Ko je jači,ko je bolji....
Sretno sutra.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Malo je faliloBuu je napisao/la: Ma chily pojede muda sto nije pukla petarda.

Vidim i vama je nesto plaho laknulo,ima vremena na za petardu,ne brinem ja

Al koma brate,cuj takticki odlicno odigrano,izbij,nabij ili ti ga jos vise na naski,poceraj Joge..
E ne znam kako vi Tuzlaci imate obraza uopšte da se javljate, pa vas jedan Vitez ne bi uzeo za prijateljsku utakmicu ba..Heller je napisao/la:Sve osim ovog o Sarajevuzamorano je napisao/la:Navijao sam za Plzen svim srcem i ako bog da i u revanšu cu....Plzen odigrao sjajno,ali moze to i bolje....Nadam se opet pobjedi Plzena i u revanšu....I nadam se da ce svi navijaci zelje slaviti i biti vedra lica kao i protiv Videotona 85Da se ne lazemo Široki i Zrinjski me ne zanimaju uopšte...A nadam se da ce Sarajevo izboriti dobar rezultat za revanš i puno srece im zelim i da prodju u trece predkolo...
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 17 jul 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Evo ova dva navijaca Čelika (Zamorano i FliX) su pošteni, pa javno kažu šta misle - za razliku od ovih fol "realnih"FliX je napisao/la:+1zamorano je napisao/la:Navijao sam za Plzen svim srcem i ako bog da i u revanšu cu....Plzen odigrao sjajno,ali moze to i bolje....Nadam se opet pobjedi Plzena i u revanšu....I nadam se da ce svi navijaci zelje slaviti i biti vedra lica kao i protiv Videotona 85Da se ne lazemo Široki i Zrinjski me ne zanimaju uopšte...A nadam se da ce Sarajevo izboriti dobar rezultat za revanš i puno srece im zelim i da prodju u trece predkolo...

Ali dobro, ima revanš pa u revanšu se nadajte petardi u mreži Želji

Zadnja izmjena: 111, dana/u 17 jul 2013, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Iskreno navijali vi ili ne za Zelju,vas problem..mi u utorak gledamo Plzen i bodrimo nase momke..i kako god zavrsila tekma ..Zeljo je dio nas!!!
Pa kada se ti javljaš da bi zaželio svaku nesreću Sarajevu, Želji, Širokom i Zrinjskom na topicu koji je njima namjenjen, samo sam iskoristio priliku da te podsjetim kakvo je stanje u tvojoj Slobodi ako se još uvijek tako zove..Heller je napisao/la:Mozes meni, ostalim Tuzlacima i Vitežanima jednom po jednom ti nesto uzeti u usta
I opet neki glupani komentarisu Slobodu i Vitez na ovoj temi pa im se mora odgovarat na jedini nacin koji razumijuJesi toliko retardiran da ne možeš podforum pogoditi
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Ima, moze lahko puci u utorak ali isto tako moze Željo lahko u 3. pretkolo otici.chily-rz je napisao/la:Malo je faliloBuu je napisao/la: Ma chily pojede muda sto nije pukla petarda.![]()
Vidim i vama je nesto plaho laknulo,ima vremena na za petardu,ne brinem ja
Al koma brate,cuj takticki odlicno odigrano,izbij,nabij ili ti ga jos vise na naski,poceraj Joge..
Ako je taktika bila sacuvati gol i iz kontri nesto pokusati sto se i ostvarilo, kako onda mozes reci da nije takticki odlicno odigrano ?
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
molimo navijace klubova iz ozracenih gradova, iz sumadije i nizeligase, ciji se klubovi samo mogu takmici na bajramskim turnirima, da se ne javljaju, ovi klubovi sto predstavljaju drzavu, bar igraju i dobiju neke pare, a vi pacenici samo mastajte o tome, pogotovo ozraceni, cast izuzecima
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nije Torpedo sigurnobordograd je napisao/la:Pa kada se ti javljaš da bi zaželio svaku nesreću Sarajevu, Želji, Širokom i Zrinjskom na topicu koji je njima namjenjen, samo sam iskoristio priliku da te podsjetim kakvo je stanje u tvojoj Slobodi ako se još uvijek tako zove..Heller je napisao/la:Mozes meni, ostalim Tuzlacima i Vitežanima jednom po jednom ti nesto uzeti u usta
I opet neki glupani komentarisu Slobodu i Vitez na ovoj temi pa im se mora odgovarat na jedini nacin koji razumijuJesi toliko retardiran da ne možeš podforum pogoditi

Nullius in verba
Mene bi bilo stid nesto komentarisati protiv prvaka koji igra ligu prvaka ili protiv drugoplasiranog koji igra evropu a klub mi u drugoj ligi
.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.