BH klubovi u Evropi 2013/14

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Buu
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 2013/14

Post Postao/la Buu » 17 jul 2013, 23:06

Ma chily pojede muda sto nije pukla petarda.
NO PYRO NO PARTY

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 17 jul 2013, 23:13

Navijao sam za Plzen svim srcem i ako bog da i u revanšu cu....Plzen odigrao sjajno,ali moze to i bolje....Nadam se opet pobjedi Plzena i u revanšu....I nadam se da ce svi navijaci zelje slaviti i biti vedra lica kao i protiv Videotona 85 :lol: Da se ne lazemo Široki i Zrinjski me ne zanimaju uopšte...A nadam se da ce Sarajevo izboriti dobar rezultat za revanš i puno srece im zelim i da prodju u trece predkolo...
::::SAMO ČELIK::::

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jul 2013, 23:14

zamorano je napisao/la:Navijao sam za Plzen svim srcem i ako bog da i u revanšu cu....Plzen odigrao sjajno,ali moze to i bolje....Nadam se opet pobjedi Plzena i u revanšu....I nadam se da ce svi navijaci zelje slaviti i biti vedra lica kao i protiv Videotona 85 :lol: Da se ne lazemo Široki i Zrinjski me ne zanimaju uopšte...A nadam se da ce Sarajevo izboriti dobar rezultat za revanš i puno srece im zelim i da prodju u trece predkolo...
I mi tebi zelimo da ozdravis :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 jul 2013, 23:14

zamorano je napisao/la:Navijao sam za Plzen svim srcem i ako bog da i u revanšu cu....Plzen odigrao sjajno,ali moze to i bolje....Nadam se opet pobjedi Plzena i u revanšu....I nadam se da ce svi navijaci zelje slaviti i biti vedra lica kao i protiv Videotona 85 :lol: Da se ne lazemo Široki i Zrinjski me ne zanimaju uopšte...A nadam se da ce Sarajevo izboriti dobar rezultat za revanš i puno srece im zelim i da prodju u trece predkolo...
aferim, ovo se postuje
NO PYRO NO PARTY

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 jul 2013, 23:15

+1

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 17 jul 2013, 23:16

Bravo Zamorano, to se trazi. Nemojte mi laznog zdravlja pored teske bolesti.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 jul 2013, 23:18

bordograd je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Najtuznije je to sto nam navijaci Sarajeva, Celika, Bojca, Slobode, ... itd. Zelji prizeljkuju 5 komada jer smo mi kao "taraba" ali eto oni su sila oni se ne bi obrukali protiv Viktrorije, a u nasoj ligi pored sampiona ne mogu meda.

Isto tako u proslosti za Makabi, Hapoel, Maribor, eto ispade vi bi se sa njima mogli nosit ... sve su to super jaki timovi za nasu ligu, sa uslovima za rad i finansijama koje mi mozemo sanjati.

Kamo srece da imamo 10% od onoga sto oni imaju, liga bi nam bila mnogo bolja.
Priželjkuju možda čobani koji do 95' nisu Sarajevo vidjeli ni na razglednici.. Ja prvi navijam za Želju u svim utakmicama osim u onim protiv Sarajeva, što je i logično. I ne samo to, navijam za svaki klub koji dolazi iz naše države u svim europskim utakmicama. Realno, ovaj rezultat nisam očekivao i mislio sam da će vas nabušiti tamo i uništiti neizvjesnost i posjetu na Koševu. Uglavnom, svaka čast komšije, ostvarili ste fenomenalan rezultat i pokazali kako se gine za klub, grad i državu!
Jbg, moras malo gledat stvari drugacije, evo ja bi volio da Sarajevo prodje sto dalje, a zeljo da ispadne sto prije. Zato sto su ovi prvi korektni, barem tako pokazuju, dok ovi drugi, ja sljama u bosni goreg vidio nisam.. cast izuzecima kojih nema :mrgreen:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 jul 2013, 23:22

ma dzaba vam sve te uvrede, i ove sezone cete biti nasa mala kurvica
NO PYRO NO PARTY

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 jul 2013, 23:24

Sve osim ovog o Sarajevu :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 jul 2013, 23:26

Buu je napisao/la:ma dzaba vam sve te uvrede, i ove sezone cete biti nasa mala kurvica
Oh, kako je lijepo biti.. 8-)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 jul 2013, 23:26

Yebote,kao da u ovoj ligi postoje samo Željo i Sarajevo.Sve se svodi na to.Samo neka prepucavanja do besvijesti,demagogija i dječije nametanje.Safet Sušić vs Osim,Željo vs Sarajevo,uvijek isto.
Ko je jači,ko je bolji....
Sretno sutra.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 jul 2013, 23:27

Buu je napisao/la: Ma chily pojede muda sto nije pukla petarda.
Malo je falilo :mrgreen:

Vidim i vama je nesto plaho laknulo,ima vremena na za petardu,ne brinem ja 8-)

Al koma brate,cuj takticki odlicno odigrano,izbij,nabij ili ti ga jos vise na naski,poceraj Joge..

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 17 jul 2013, 23:28

Heller je napisao/la:
Sve osim ovog o Sarajevu :mrgreen:
E ne znam kako vi Tuzlaci imate obraza uopšte da se javljate, pa vas jedan Vitez ne bi uzeo za prijateljsku utakmicu ba..
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 17 jul 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 17 jul 2013, 23:30

FliX je napisao/la:
+1
Evo ova dva navijaca Čelika (Zamorano i FliX) su pošteni, pa javno kažu šta misle - za razliku od ovih fol "realnih" ;) ...da se ne lažemo, to misli 99% ostatka države (što znaci i prve komšije pitari, potom Tuzla, Mostar, Zenica, Banja Luka i tako redom...cast izuzecima, ali njih je zanemariv broj zato se i kaže izuzeci)....sviju njih je juce razocarao Plzen, pa sad proklinju sreću koju je imao Željo :D :mrgreen:
Ali dobro, ima revanš pa u revanšu se nadajte petardi u mreži Želji :P samo opet uplatite hendikepe na kladinici :lol:
Zadnja izmjena: 111, dana/u 17 jul 2013, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 17 jul 2013, 23:32

Iskreno navijali vi ili ne za Zelju,vas problem..mi u utorak gledamo Plzen i bodrimo nase momke..i kako god zavrsila tekma ..Zeljo je dio nas!!!

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 17 jul 2013, 23:33

Heller je napisao/la:Mozes meni, ostalim Tuzlacima i Vitežanima jednom po jednom ti nesto uzeti u usta :)

I opet neki glupani komentarisu Slobodu i Vitez na ovoj temi pa im se mora odgovarat na jedini nacin koji razumiju :roll: Jesi toliko retardiran da ne možeš podforum pogoditi :?
Pa kada se ti javljaš da bi zaželio svaku nesreću Sarajevu, Želji, Širokom i Zrinjskom na topicu koji je njima namjenjen, samo sam iskoristio priliku da te podsjetim kakvo je stanje u tvojoj Slobodi ako se još uvijek tako zove..
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 jul 2013, 23:36

chily-rz je napisao/la:
Buu je napisao/la: Ma chily pojede muda sto nije pukla petarda.
Malo je falilo :mrgreen:

Vidim i vama je nesto plaho laknulo,ima vremena na za petardu,ne brinem ja 8-)

Al koma brate,cuj takticki odlicno odigrano,izbij,nabij ili ti ga jos vise na naski,poceraj Joge..
Ima, moze lahko puci u utorak ali isto tako moze Željo lahko u 3. pretkolo otici.
Ako je taktika bila sacuvati gol i iz kontri nesto pokusati sto se i ostvarilo, kako onda mozes reci da nije takticki odlicno odigrano ?
NO PYRO NO PARTY

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jul 2013, 23:38

molimo navijace klubova iz ozracenih gradova, iz sumadije i nizeligase, ciji se klubovi samo mogu takmici na bajramskim turnirima, da se ne javljaju, ovi klubovi sto predstavljaju drzavu, bar igraju i dobiju neke pare, a vi pacenici samo mastajte o tome, pogotovo ozraceni, cast izuzecima
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 jul 2013, 23:41

bordograd je napisao/la:
Heller je napisao/la:Mozes meni, ostalim Tuzlacima i Vitežanima jednom po jednom ti nesto uzeti u usta :)

I opet neki glupani komentarisu Slobodu i Vitez na ovoj temi pa im se mora odgovarat na jedini nacin koji razumiju :roll: Jesi toliko retardiran da ne možeš podforum pogoditi :?
Pa kada se ti javljaš da bi zaželio svaku nesreću Sarajevu, Želji, Širokom i Zrinjskom na topicu koji je njima namjenjen, samo sam iskoristio priliku da te podsjetim kakvo je stanje u tvojoj Slobodi ako se još uvijek tako zove..
Nije Torpedo sigurno ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 jul 2013, 23:41

Mene bi bilo stid nesto komentarisati protiv prvaka koji igra ligu prvaka ili protiv drugoplasiranog koji igra evropu a klub mi u drugoj ligi :o :o .

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.