BH klubovi u Evropi 2013/14

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

chily-rz
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 2013/14

Post Postao/la chily-rz » 17 jul 2013, 20:00

Trequartista je napisao/la: Chily dušmanski nastrojen, to i Saša vidi.

Na Plzenu će u revanšu pritisak biti još već, prvo što nemaju dobar rezultat, drugo što moraju proći dalje, a nama svejedno jer od nas niko ništa ne očekuje.

Ovo je odlično, Manijaci radujmo se do utorka, dušmani neka razmišljaju i mole Boga valja im opet navijati za Plzen, ali ovaj put će im biti baš prpa.
Dusmanski ? Zasto ? Sto je za mene nebulozno reci da je 4-3 rezultat i realno stanje kvaliteta ekipa na terenu..Da ste odigrali odlicno takticki a likovi vam utrpali 4 gola a uz to imali barem jos 5,6 mrtvih sansi a branili ste se s 10 igraca,.

Da,ono sinoc je bio skolski primjer bunkera :mrgreen:

Nafakali ali kazu da treba i srecu zasluziti,valjda se Bog smilovao i na sirotinju jer to nasi klubovi u Evropi i jesu..

Jednom prilikom rekoh kako je Tomic drvosjeca koji samo zna udarat al se zaje.bah,momak je bio daleko najbolji pojedinac Zelje na utakmici(uz golmana) i rekao bi jedini koji zna stati na loptu,mirno odigrati pas,zagraditi se,nije se ukenjao za razliku od vecine drugih..

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 17 jul 2013, 20:03

chily-rz je napisao/la:
Trequartista je napisao/la: Chily dušmanski nastrojen, to i Saša vidi.

Na Plzenu će u revanšu pritisak biti još već, prvo što nemaju dobar rezultat, drugo što moraju proći dalje, a nama svejedno jer od nas niko ništa ne očekuje.

Ovo je odlično, Manijaci radujmo se do utorka, dušmani neka razmišljaju i mole Boga valja im opet navijati za Plzen, ali ovaj put će im biti baš prpa.
Dusmanski ? Zasto ? Sto je za mene nebulozno reci da je 4-3 rezultat i realno stanje kvaliteta ekipa na terenu..Da ste odigrali odlicno takticki a likovi vam utrpali 4 gola a uz to imali barem jos 5,6 mrtvih sansi a branili ste se s 10 igraca,.

Da,ono sinoc je bio skolski primjer bunkera :mrgreen:

Nafakali ali kazu da treba i srecu zasluziti,valjda se Bog smilovao i na sirotinju jer to nasi klubovi u Evropi i jesu..

Jednom prilikom rekoh kako je Tomic drvosjeca koji samo zna udarat al se zaje.bah,momak je bio daleko najbolji pojedinac Zelje na utakmici(uz golmana) i rekao bi jedini koji zna stati na loptu,mirno odigrati pas,zagraditi se,nije se ukenjao za razliku od vecine drugih..
Tvoj najveci problem je kompleks nize vrijednosti, rijesi se toga bolje ce ti biti ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 17 jul 2013, 20:20

Covjek je odavno teško iskompleksiran Željom, tako da ne treba pridavati posebnu pažnju njegovim intlektualnim erekcijama.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 17 jul 2013, 20:39

@chily-rz pusti drug ljude izgubili su imaju pravo da slave :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jul 2013, 20:42

Meni nema logike omalozavati Zeljine uspjehe u Europi a klubovi za koji ti navijaci navijaju ne mogu dobiti Zelju u ligi i ne mogu ni doci do toga da se bore u LP.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 17 jul 2013, 20:49

ako vi niste coravi onda evo ja javno priznajem da sam corav. sve sto se zelji i igracima zeljeznicara moze cestitati je borba za dres. manijaci moraju biti ponosni. sve ostalo je smijesno. nasi igraci jedva hodaju po terenu. igraci viktorije su valjali zeljine po citavom terenu, driblali i kroz noge provlacili loptu u zeljinih 16m. zalosno je gledati adilovica kako veze nema. prezalosno je kako su igraci zelje ulazili u blok igracima viktorije ko na basketu. zesca koma gledati one nase igrace. mogu zamislit samo svog Celik-a kako bih izgledo. ovo je bila cista borba i sreca, nikakvo znanje tehnika itd. meni je presmijesno da manijaci vec gledaju skim mogu igrati u trecem predkolu. e to je ono sto ne respektujem kod manijaka a to je ZABLUDA da su neko i nesto. ocekujem resetanje zrinjskog i sirokog sutra. jedino pitari imaju neke sanse ali SAMO ako odigraju 300% bolje vec protiv ugostitelja.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 jul 2013, 20:54

kud nisu svi zeljovci normalni ko ova likusa,bocaccio,slavko njegus,anonimac,minjonkocka,stole i jos par,pa da svi zajedno navijamo za taj klub u evropi...

ovako zbog ovih 90% levatina i furaka nemos navijat da ga yebes :(
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 17 jul 2013, 21:03

KenoRob je napisao/la:ako vi niste coravi onda evo ja javno priznajem da sam corav. sve sto se zelji i igracima zeljeznicara moze cestitati je borba za dres. manijaci moraju biti ponosni. sve ostalo je smijesno. nasi igraci jedva hodaju po terenu. igraci viktorije su valjali zeljine po citavom terenu, driblali i kroz noge provlacili loptu u zeljinih 16m. zalosno je gledati adilovica kako veze nema. prezalosno je kako su igraci zelje ulazili u blok igracima viktorije ko na basketu. zesca koma gledati one nase igrace. mogu zamislit samo svog Celik-a kako bih izgledo. ovo je bila cista borba i sreca, nikakvo znanje tehnika itd. meni je presmijesno da manijaci vec gledaju skim mogu igrati u trecem predkolu. e to je ono sto ne respektujem kod manijaka a to je ZABLUDA da su neko i nesto. ocekujem resetanje zrinjskog i sirokog sutra. jedino pitari imaju neke sanse ali SAMO ako odigraju 300% bolje vec protiv ugostitelja.
Nisi vidio kad Bucan probacuje kroz noge ? Nisi vidio kad mali Rijad Baljic, iako nizi i manji, gradi loptu deset puta bolje od Adilovica(npr.), kako igra mali Damir Sadikovic gotovo cijelu utakmicu na tom nivou ? Nisi ti mnogo toga vidio, nisi vidio jer ne zelis da vidis.

Necemo mi nikada nista napraviti dok ovako razmisljamo. Zasto zamisljas svog Celika kako bi izgledao? Zapamti nesto: nasa djeca nisu nista losija od Ceske djece, gore sam ti naveo primjere, znam da ima i u Celiku mladica koji polako dolaze u prvi tim, nista nisu bolji neki Kajkuti, Maletici, Trivunovici, polovnjaci iz Srbije ili Hrvatske iz nekih lijevih liga. Samo treba malo podrske ovoj djeci, da neko stane iza njih, da nece bolesnici dolaziti da ispoljavaju svoje frustracije na njima i psovati im sve redom. Znamo i mi lopte, mnogo bolje od drugih, svi smo mi odrastali iz krpenjace...

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 17 jul 2013, 21:08

sergejevic je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:ako vi niste coravi onda evo ja javno priznajem da sam corav. sve sto se zelji i igracima zeljeznicara moze cestitati je borba za dres. manijaci moraju biti ponosni. sve ostalo je smijesno. nasi igraci jedva hodaju po terenu. igraci viktorije su valjali zeljine po citavom terenu, driblali i kroz noge provlacili loptu u zeljinih 16m. zalosno je gledati adilovica kako veze nema. prezalosno je kako su igraci zelje ulazili u blok igracima viktorije ko na basketu. zesca koma gledati one nase igrace. mogu zamislit samo svog Celik-a kako bih izgledo. ovo je bila cista borba i sreca, nikakvo znanje tehnika itd. meni je presmijesno da manijaci vec gledaju skim mogu igrati u trecem predkolu. e to je ono sto ne respektujem kod manijaka a to je ZABLUDA da su neko i nesto. ocekujem resetanje zrinjskog i sirokog sutra. jedino pitari imaju neke sanse ali SAMO ako odigraju 300% bolje vec protiv ugostitelja.
Nisi vidio kad Bucan probacuje kroz noge ? Nisi vidio kad mali Rijad Baljic, iako nizi i manji, gradi loptu deset puta bolje od Adilovica(npr.), kako igra mali Damir Sadikovic gotovo cijelu utakmicu na tom nivou ? Nisi ti mnogo toga vidio, nisi vidio jer ne zelis da vidis.

Necemo mi nikada nista napraviti dok ovako razmisljamo. Zasto zamisljas svog Celika kako bi izgledao? Zapamti nesto: nasa djeca nisu nista losija od Ceske djece, gore sam ti naveo primjere, znam da ima i u Celiku mladica koji polako dolaze u prvi tim, nista nisu bolji neki Kajkuti, Maletici, Trivunovici, polovnjaci iz Srbije ili Hrvatske iz nekih lijevih liga. Samo treba malo podrske ovoj djeci, da neko stane iza njih, da nece bolesnici dolaziti da ispoljavaju svoje frustracije na njima i psovati im sve redom. Znamo i mi lopte, mnogo bolje od drugih, svi smo mi odrastali iz krpenjace...
Bucan je bio najbolji zeljin igrac 100%

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 jul 2013, 21:20

Dobro je. HJK nije pobjedio kao ni Neftci Baku. Obje utakmice su završile istim rezultatom 0-0. Nažalost Dinamo Tbilsi je već sigurno prošao u naredno kolo LP nakon ubjedljive pobjede od 6-1 kući.
Sutra su na redu naši predstavnici u EL. Nadam se da će makar svi ostvariti pobjede. :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 17 jul 2013, 21:21

Hajde LAZARE,Hajde LAZARE,Hajde LAZAREEEEEEEEEEEEEEEEREEEEEEE
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 jul 2013, 21:27

Kompleksas vam daje vece sanse za prolaz od vaseg gospodara familije..

No,od vas drugo nista nisam ni ocekivao,znam da je tesko biti realan kada je u pitanju klub za kojeg navijas pa onda je najbolje izbjegavati neku konstruktivnu raspravu,lakse je mene prozvati kompleksasom nego me negdje pokusati demantovati..

Sta sam to slagao ? Opusteno,nista !

Da su nasi klubovi kao sirocad u Evropi,jesu..Da je Plzen za Zelju isto sto i Zeljo za neke konobare iz San Marina,jest. Da je rezultat nafakali vise nego plod neke bajne igre,jest,.Da je Plzen imao 4 puta vise suteva u okvir gola,jest,.Da su ljudi imali 66 % loptu u nogama,jesu,.Da su izveli 16 kornera,jesu..

O cemu pricamo ? Ja bi rekao da mi svi imamo kompleks nize vrijednosti pa nafakali poraze slavimo kao pobjede,.Rezultat jeste dobar al nemoj da se zavaravamo,nema tu nekog kvaliteta..

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 17 jul 2013, 21:30

čitam neki češki portal (dio foruma na engleskom)...plaču za propuštenim mrtvim zicerima ali ne kukaju....čak im rez napadač Wagner poručuje da prolaze milion % i da će igrati skroz drugačije na AFH. Znaju da mogu očekivati do 25 milja na stadionu i pravo vrelu atmosferu. Uglavnom svi su optimisti i čak spominju ovu tekmu kao neku vrstu osvještenja za svoje igrače. Dolazi im 15 biznismena koji su zlatni sponzori kluba ( samo sponzorstvo iznad 500 milja eura) koji će biti smješteni u hot evropa a sjediće na zapadu. Ekipa če biti smještena u Bristolu. Djeluji močno za naše uslove ali...danas svi igraju fudbal !!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 17 jul 2013, 21:36

LAZAR (ponjamke mu se u ime) isti bot ko FAZLIJA
nije znao zabit pored Bešlije i ostalih dobrih igrača...eto sad će al u ku.cu

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 17 jul 2013, 22:21

Problem je što su svi ovi likovi koji sad pišu lafo "realne" postove, juce ocekivali jedno 5 razlike za Plzen, navijali svim srcem za čehe (zapravo protiv Želje, jer bi navijali za bilo koga ko je protivnik našeg šampiona) garant su se i kladili na neke hendikepe, pa ih je Željo kolektivno poobarao na kladari. I sad poceli pametovati :lol: ko da mi ne znamo da je Plzen 5 puta jaca ekipa od Želje, koja je prije par mjeseci ponižavala jedan Napoli i Atletico Madrid.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 jul 2013, 22:27

daj svoje postove da vidimo sta si ti ocekivao.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 17 jul 2013, 22:32

Armageddon2012 je napisao/la:moja prognoza je plzen-tahiti 5-0.
:lol: :lol: nadam se da si se i kladio tako.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 jul 2013, 22:34

Najtuznije je to sto nam navijaci Sarajeva, Celika, Bojca, Slobode, ... itd. Zelji prizeljkuju 5 komada jer smo mi kao "taraba" ali eto oni su sila oni se ne bi obrukali protiv Viktrorije, a u nasoj ligi pored sampiona ne mogu meda.

Isto tako u proslosti za Makabi, Hapoel, Maribor, eto ispade vi bi se sa njima mogli nosit ... sve su to super jaki timovi za nasu ligu, sa uslovima za rad i finansijama koje mi mozemo sanjati.

Kamo srece da imamo 10% od onoga sto oni imaju, liga bi nam bila mnogo bolja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 17 jul 2013, 22:36

Mislim da na temi sada ima raje koja jedva ceka kakav debakl da serucka :?: :?: :?:

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 17 jul 2013, 22:47

Elegant je napisao/la:Najtuznije je to sto nam navijaci Sarajeva, Celika, Bojca, Slobode, ... itd. Zelji prizeljkuju 5 komada jer smo mi kao "taraba" ali eto oni su sila oni se ne bi obrukali protiv Viktrorije, a u nasoj ligi pored sampiona ne mogu meda.

Isto tako u proslosti za Makabi, Hapoel, Maribor, eto ispade vi bi se sa njima mogli nosit ... sve su to super jaki timovi za nasu ligu, sa uslovima za rad i finansijama koje mi mozemo sanjati.

Kamo srece da imamo 10% od onoga sto oni imaju, liga bi nam bila mnogo bolja.
Priželjkuju možda čobani koji do 95' nisu Sarajevo vidjeli ni na razglednici.. Ja prvi navijam za Želju u svim utakmicama osim u onim protiv Sarajeva, što je i logično. I ne samo to, navijam za svaki klub koji dolazi iz naše države u svim europskim utakmicama. Realno, ovaj rezultat nisam očekivao i mislio sam da će vas nabušiti tamo i uništiti neizvjesnost i posjetu na Koševu. Uglavnom, svaka čast komšije, ostvarili ste fenomenalan rezultat i pokazali kako se gine za klub, grad i državu!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.