Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Kakve kontre pa ovo je neviđeno. Ne pamtim A tim da je igrao ovako brzo tranziciju u napad. Sve momke prekomandovat u A tim nakon ovoga. Da nemamo tehničkih greški sad bi nosili +4/5 na poluvrijeme.
Serdarevic MAJKA...Lik je motivisan ,zasto da se mijenja?dexter___ je napisao/la:Sto nema Cavara?
Ma seniori igraju ruzan rukomet, umrtve igru, ovi momci kao sto ste rekli igraju brz i atraktivan rukomet, ako se moze istrcati kontra odmah ide brz pas od golmana i kontra, vidjeli ste koliko smo kontri istrcali poslije odbrane Serdarevica a jos smo masili 2-3 zicera cista, za sad odlicno ako nastavimo sa igrom kao u zadnjih 10 min mozemo do pobjede.Volvic je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:**** me otac ako ne bi bio dobar potez sve ove momke prebacit u a tim..pa one nase zvijezde nikad nisu kontre istrcali, ovi mladici igraju pravi moderan, brz rukomet
Ajmo momci do pobjede !!!!!!!!!!
To care !
i ja isto kontam.
fin, jednostavan, brz i direktan rukomet nasi igraju.
prava ekipa, prava sloga. nas novi bosanski ponos
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ne,nego ga nema ni na klupi.xinxee je napisao/la:Serdarevic MAJKA...Lik je motivisan ,zasto da se mijenja?dexter___ je napisao/la:Sto nema Cavara?
Na tribinama je, nije ni na klupi. Zato pita. Volio bih i ja da neko odgovori, ako zna.xinxee je napisao/la:Serdarevic MAJKA...Lik je motivisan ,zasto da se mijenja?dexter___ je napisao/la:Sto nema Cavara?
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Jbte gledam maloprije Serdarevic stoji pored Tahirovica i veci za glavu. Ovaj momak ima Solinu visinu a reflex Fritza. Nasa buducnost na golu. Care poludi i skini ih jos bar 10-15 janezi su gotovi
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Trebali bi ovo dobiti!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
10 000 .Definitivno rekord ikada sto se tice prvenstava mladih reprezentacija.Kaze Velid da su iz IHFa odusevljeni organizacijom ovog prvenstva.
BosnaE
jel odlucuje gol razlika u slucaju da imamo isto bodova,,ako bi remizirali sa Slovenijom 

- skyisthelimit
Selektora mijenjati, postaviti ovog istog u A tim, uz dodak par seniora tipa ToromanovicLloriS je napisao/la:Ma seniori igraju ruzan rukomet, umrtve igru, ovi momci kao sto ste rekli igraju brz i atraktivan rukomet, ako se moze istrcati kontra odmah ide brz pas od golmana i kontra, vidjeli ste koliko smo kontri istrcali poslije odbrane Serdarevica a jos smo masili 2-3 zicera cista, za sad odlicno ako nastavimo sa igrom kao u zadnjih 10 min mozemo do pobjede.
15.10 - 15.06 ...
Koji qurac radi Marjan za mikrofonom. Pa jebote može li išta bez njega. I svaka akcija slovenaca ovaj kmeči sad u odbranu.
Samo tako arapi!no rules je napisao/la:Srbija - Tunis 13:15 (poluvrijeme)

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
jes cuo za pojam spiker?Chuckie je napisao/la:Koji qurac radi Marjan za mikrofonom. Pa jebote može li išta bez njega. I svaka akcija slovenaca ovaj kmeči sad u odbranu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jer ovaj golman koji je umjesto Cavara u ekipi nije igrao u prve dvije utakmice, usao je u ekipu umjesto Cavara jer je Serdarevic protiv Madjara u 2 poluvremenu bio sjajan, sto ne znaci da Serdarevic nece recimo biti na tribinama protiv Konga ili Argentine a Cavar da se vrati u ekipu.Goodison je napisao/la:Na tribinama je, nije ni na klupi. Zato pita. Volio bih i ja da neko odgovori, ako zna.xinxee je napisao/la:Serdarevic MAJKA...Lik je motivisan ,zasto da se mijenja?dexter___ je napisao/la:Sto nema Cavara?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Već smo remizirali sa korejom tako da ako i sa slovenijom drugi smohroni je napisao/la:jel odlucuje gol razlika u slucaju da imamo isto bodova,,ako bi remizirali sa Slovenijom
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Zdenko se odlucio za ovu dvojicu veceras.Mozda Cavar dobije sansu sledecu utakmicu.Goodison je napisao/la:Na tribinama je, nije ni na klupi. Zato pita. Volio bih i ja da neko odgovori, ako zna.xinxee je napisao/la:Serdarevic MAJKA...Lik je motivisan ,zasto da se mijenja?dexter___ je napisao/la:Sto nema Cavara?
BosnaE
Lik nije spiker već kmečalo sa iritantnim glasom uz spikera.Otelo je napisao/la:jes cuo za pojam spiker?Chuckie je napisao/la:Koji qurac radi Marjan za mikrofonom. Pa jebote može li išta bez njega. I svaka akcija slovenaca ovaj kmeči sad u odbranu.
ima da dobijemo i organizaciju seniorskog prvenstvanewton_heath_lyr je napisao/la:10 000 .Definitivno rekord ikada sto se tice prvenstava mladih reprezentacija.Kaze Velid da su iz IHFa odusevljeni organizacijom ovog prvenstva.

za to bi trebala puno veca ulaganja, ali bi se sigurno isplatilotruts je napisao/la:ima da dobijemo i organizaciju seniorskog prvenstvanewton_heath_lyr je napisao/la:10 000 .Definitivno rekord ikada sto se tice prvenstava mladih reprezentacija.Kaze Velid da su iz IHFa odusevljeni organizacijom ovog prvenstva.

dvorane bi bile pune garant

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Naravno da će biti oduševljeni, kad mi Balkanci dobijemo neki ovakav turnir, organiziramo vrhunski, miljama ispred ostatka svijeta.newton_heath_lyr je napisao/la:10 000 .Definitivno rekord ikada sto se tice prvenstava mladih reprezentacija.Kaze Velid da su iz IHFa odusevljeni organizacijom ovog prvenstva.
Najbolje seniorsko ikad u Hrvatskoj, najbolje juniorsko ikad u Bosni i Hercegovini.

Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.