Fokusiram se samo kad cujem Miralem PjanićeNeutral je napisao/la:2:0, joj komentatora
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
krampaEmir_BIH je napisao/la:Kako promasi Borriello![]()
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ugasio sam, ovi su neki amateri. Svi iz Rome hodaju, trče kada dobiju loptu u noge, vidi se da nemaju volje. Komentator se razguli kao da je finale lige prvaka.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakvu im sad golcinu zabise amateriNeutral je napisao/la:Ugasio sam, ovi su neki amateri. Svi iz Rome hodaju, trče kada dobiju loptu u noge, vidi se da nemaju volje. Komentator se razguli kao da je finale lige prvaka.
Šta će im kada će primiti 10+
Jedino što raduje da je Miralem u prvih 11.
Jedino što raduje da je Miralem u prvih 11.
PJANICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
SA 17 METARA

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i zabio sad mire gol van 16
Majstorski go 
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Sto bas sad ugasiNeutral je napisao/la:Ugasio sam, ovi su neki amateri. Svi iz Rome hodaju, trče kada dobiju loptu u noge, vidi se da nemaju volje. Komentator se razguli kao da je finale lige prvaka.
Biće aBd svi golovi sigurno na youtube 
aBd da vidis kakvog golcinu je zabio nas MireNeutral je napisao/la:Biće aBd svi golovi sigurno na youtube
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
solidan pokusaj s centra 
- Goalgetter
- Kontakt:

Neki Talijan da nam ukratko prevede ovo
Pise odprilike iste stavri sto je ss.ba vec zaliejpio na stranicu....
-
Evil Genius II
o transferu
zelim ostati ali ne znam kakva je ekonomska situacija u klubu.
o famoznoj izjavi
reci cu to sada i ne zelim se vise ponavljati: to sto je pisano u medijima nije istina (za lulica) jer svaki put kada izjavim jedno u bosanskoj javnosti ovdje u italiji se plasira nesto drugo. nisam to htio poricati preko novina nego sam htio razjasniti situaciju ovdje pred kamerama.
o produzenju ugovora
mogu vam reci da postoji obostrana zelja za produzenjem ali ne zelimo zuriti.
ostatak intervjua
http://www.romanews.us/?p=8543" onclick="window.open(this.href);return false;
zelim ostati ali ne znam kakva je ekonomska situacija u klubu.
o famoznoj izjavi
reci cu to sada i ne zelim se vise ponavljati: to sto je pisano u medijima nije istina (za lulica) jer svaki put kada izjavim jedno u bosanskoj javnosti ovdje u italiji se plasira nesto drugo. nisam to htio poricati preko novina nego sam htio razjasniti situaciju ovdje pred kamerama.
o produzenju ugovora
mogu vam reci da postoji obostrana zelja za produzenjem ali ne zelimo zuriti.
ostatak intervjua
http://www.romanews.us/?p=8543" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ne ove sezone onda vjerovatno sljedece Pjanic bi mogao u Barsu. Po svemu sudeci novi trener Luis Enrique ce ponovo pokusati da kupi ''malog princa'' 
lako moguće ako Luis Enrique bude izabran za treneraOrao je napisao/la:Ako ne ove sezone onda vjerovatno sljedece Pjanic bi mogao u Barsu. Po svemu sudeci novi trener Luis Enrique ce ponovo pokusati da kupi ''malog princa''
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- DonCorleone
- Kontakt:
Jos malo pure i izvanredna sezona 13/14 i mozda na ljeto i bude nesto.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.