Nije on za Milana. sad sam maloprije i na nasem PDF-u napisao da ga ne bi voilio vidjeti u dresu ACM-a niti koga drugog iz barce i naveo razlogCautinho je napisao/la:Alexis u Milan.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nije on za Milana. sad sam maloprije i na nasem PDF-u napisao da ga ne bi voilio vidjeti u dresu ACM-a niti koga drugog iz barce i naveo razlogCautinho je napisao/la:Alexis u Milan.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
ne znam razlog zasto ne volis niti koga iz Barce al et'. Vjerovatno to nema veze sa igrackim kadrom i njihovim znanjem u igranju fudbala. pozzmilanist je napisao/la:Nije on za Milana. sad sam maloprije i na nasem PDF-u napisao da ga ne bi voilio vidjeti u dresu ACM-a niti koga drugog iz barce i naveo razlogCautinho je napisao/la:Alexis u Milan.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Betaplus imamo puno ofanzivaca ne vjerujem da ce to tog transfera i doci, nama treba play i jedan defanzivac
bparena je napisao/la:ne znam razlog zasto ne volis niti koga iz Barce al et'. Vjerovatno to nema veze sa igrackim kadrom i njihovim znanjem u igranju fudbala. pozzmilanist je napisao/la:Nije on za Milana. sad sam maloprije i na nasem PDF-u napisao da ga ne bi voilio vidjeti u dresu ACM-a niti koga drugog iz barce i naveo razlogCautinho je napisao/la:Alexis u Milan.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Betaplus imamo puno ofanzivaca ne vjerujem da ce to tog transfera i doci, nama treba play i jedan defanzivac
To je trenutno najtalentovaniji golman u Njemačkoj, iako nastupi za reprezentaciju to i ne pokazuju. Međutim veoma je mlad, te bi dobili golmana za duži period.Primera je napisao/la:Lijepo tamo ima dobrih golmana kod svaba.M4kaveli je napisao/la:Borussia Mönchengladbach.![]()
Nadam se u ovom ljetnom prijelaznom roku da cemo dovesti igrace koji nam trebaju i da budemo spremni za Primeru i za ljutog rivala.
barca_87 je napisao/la:ne mora znaciti ,mozda zele tandem thiago marquinos u odbrani
Al' prođe od tad 13 BajramaRomariooo je napisao/la:doci ce silva prije bajrama
pa i nije, evo slika koju sam ja slikao u pon., danas ima 2 000 fanova viseMonolog je napisao/la:Nešto se ne sjećam sa je Alcantara imao 2 miliona pratilaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.