FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

milanist
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la milanist » 17 jul 2013, 13:14

Cautinho je napisao/la:Alexis u Milan.

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Nije on za Milana. sad sam maloprije i na nasem PDF-u napisao da ga ne bi voilio vidjeti u dresu ACM-a niti koga drugog iz barce i naveo razlog :D plus imamo puno ofanzivaca ne vjerujem da ce to tog transfera i doci, nama treba play i jedan defanzivac :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 jul 2013, 13:45

milanist je napisao/la:

Nije on za Milana. sad sam maloprije i na nasem PDF-u napisao da ga ne bi voilio vidjeti u dresu ACM-a niti koga drugog iz barce i naveo razlog :D plus imamo puno ofanzivaca ne vjerujem da ce to tog transfera i doci, nama treba play i jedan defanzivac :D
ne znam razlog zasto ne volis niti koga iz Barce al et'. Vjerovatno to nema veze sa igrackim kadrom i njihovim znanjem u igranju fudbala. pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 jul 2013, 14:03

bparena je napisao/la:
milanist je napisao/la:

ne znam razlog zasto ne volis niti koga iz Barce al et'. Vjerovatno to nema veze sa igrackim kadrom i njihovim znanjem u igranju fudbala. pozz

ma nisam htio ovdje namjerno da napisem razloge jer da ne dodje do neke prepirke a to necu, naprotiv nemam nista protiv njihovog znanja o fudbalu niti ga omalovazavam, ali zbog drugi stvari ne bi volio ih vidjet u dresu kluba za koji navijam :D pozdrav
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 17 jul 2013, 14:07

Primera je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Borussia Mönchengladbach.
Lijepo tamo ima dobrih golmana kod svaba. :)
Nadam se u ovom ljetnom prijelaznom roku da cemo dovesti igrace koji nam trebaju i da budemo spremni za Primeru i za ljutog rivala.
To je trenutno najtalentovaniji golman u Njemačkoj, iako nastupi za reprezentaciju to i ne pokazuju. Međutim veoma je mlad, te bi dobili golmana za duži period.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 jul 2013, 15:31

@milanist ti ko madridist :lol:

u svakom slucaju tebi pozz ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 jul 2013, 16:07

slika
barca dovela prvo pojacanje pod kosem

joey dorsey bivsi igrac caje olympiakosa i gaziantepa potpisao je na godinu dana sa mogucim produzenjem na jos godinu
predprosle sezone je bio prvak evrope sa olympiakosom i proglasen najboljim odbrambenim igracem grcke lige
zadnju sezonu je proveo u tuskoj

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 jul 2013, 17:20

Citam nesto u vezi Marquinhosa, da je PSG dao ponudu od 35 milijuna, ali moze bit svasta. Uglavnom kad bi on otisao tamo, sigurno da bi mzoda Thiago bio blize Barci.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 jul 2013, 17:22

ne mora znaciti ,mozda zele tandem thiago marquinos u odbrani
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 jul 2013, 17:26

barca_87 je napisao/la:ne mora znaciti ,mozda zele tandem thiago marquinos u odbrani
:mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 jul 2013, 17:55

doci ce silva prije bajrama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 jul 2013, 18:49

Prvi trening.

[youtube][/youtube]

slika

.. za nadati se da vjezba zavrsnice. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 17 jul 2013, 20:54

Nakon odlaska iz Barcelone,Thiago Alcantara izgubio je 400.000 fanova na Twitteru.

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 jul 2013, 21:02

Romariooo je napisao/la:doci ce silva prije bajrama
Al' prođe od tad 13 Bajrama :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 17 jul 2013, 21:05

barcelona će na početku ove sezone izgleda opet imat odbranu sačinjenu od smotanih , krakatih i invalidnih dizelaša , naravno govorim o velikom stoperskom dvojcu piqueu i mascheranu , jedan je žrtva iole brzog ili kreativnog napadača , dok drugi bi komotno mogao igrati centarfora , rame uz rame je sa sanchezom , dok će im zamjena biti puyol koji će skoro napraviti revoluciju u modernom fudbalu tako što će zaigrati u invalidskim kolicima na terenu.
formacija barce za sljedeću sezonu:

Alba---Neymar-------------------Pedro---Alves
--------------------- Messi-----------------------
-----------Iniesta-----------Xavi---------------
--------------------Busquets--------------------
--------------------------------------------------
--------------------------------------------------
--------------------Valdes-----------------------

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2013, 21:53

Nešto se ne sjećam sa je Alcantara imao 2 miliona pratilaca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 jul 2013, 21:59

Monolog je napisao/la:Nešto se ne sjećam sa je Alcantara imao 2 miliona pratilaca.
pa i nije, evo slika koju sam ja slikao u pon., danas ima 2 000 fanova vise
novinari vazda vole da bacaju bombe :roll:
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 jul 2013, 22:31

Ma zaboravit ga ..... nebitan kao i sve sto je uradio u Barci.... Boze stopera :shock:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 jul 2013, 22:52

Lopov povratnik isisa ko pijavica sve iz kluba.Tata ga yebo imal mozga lik.Tacno pomislim da je lik Perin brat koji radi na haberisanju Barce

Bacanje para na medijske patke da se odvuce pozornost medija na stopera.Bjeda nema para da dovede stopera kad je heknula za 60 miliona drugog.Naravno prioritet je ocito bio napad koji je unazad 6 godina najefikasniji napad na Svijetu.Zna Rosel. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 17 jul 2013, 22:59

Uvijek je Barcelona imala slabu odbranu, samo što sbog stila igre i ogromnog posijeda lopte ta ranjiva odbrana nije dolazila do izražaja. Međutim, odlaskom Pep-a i slabljenjem igre na posijed i pravljenjem velike ovisnosti o Messi-u, kao i starenju glavne karike veznog reda i manjeg presinga odbrana je postala ranjiva i dokazala svoju slabost.

Igra Barcelone uopšte ne liči na onu pod Guardiola-om, barem meni. Ima tu tih karakterističnih dodavanja na sredini, ali jasno je uočljivo da su to bezidejna dodavanja. Sve dok mesi ne uzme loptu nema gola, a prilikom gubljenja lopte nema jakog presinga, što je bila osnovna odlika ove igre. Očigledno je da Barcelonu ne može svako voditi i da su priče da je ona tim koji i bez trenera može igrati izgleda netačne.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jul 2013, 23:34

Ne znam zašto se još nisu riješili flopa Valdesa čak je postojao interes Monaca ako se ne varam. :|
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.