Haj da smo dobili pa da se ima sta objavit, ovako ne ide da objavljujemo poraz. Bolje da sutimo i pokrijemo se po usima.terabajt je napisao/la:Nista na zvanicnoj stranici o utakmici juce.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Haj da smo dobili pa da se ima sta objavit, ovako ne ide da objavljujemo poraz. Bolje da sutimo i pokrijemo se po usima.terabajt je napisao/la:Nista na zvanicnoj stranici o utakmici juce.
Bice ba polakoterabajt je napisao/la:Nista na zvanicnoj stranici o utakmici juce.
ovo si dobro primjetiolev77 je napisao/la:napokon golman koji zna ispucati loptu
I meni je, uvijek se ide utorak-srijeda ili srijeda-utorak, možda radi meča sa Zvijezdom, ko zna...pinki je napisao/la:Malo mi je čudno što je utakmica ponovo u utorak...
Biće kad se naši vrate iz Plzena (ako se već i nisu vratili), polako samo...terabajt je napisao/la:Nista na zvanicnoj stranici o utakmici juce.
Najveca vrlina ovog golmana je odlican refleks, odlicne intervencije pri udarcima, prizemnim i u raslje...lev77 je napisao/la:napokon golman koji zna ispucati loptu
Jedino radi održavanja terena, UEFA kaže da se na istom stadionu dvije utakmice mogu odigrati u razmaku od 24 sata, dakle, ako mi odigramo svoje npr. u srijedu u 21, maleni bi mogli igrati u istom terminu ili kasnije (što, naravno, nije realno) u četvrtak... Sve je mogućejustFlowFKZ je napisao/la:Ja mislim da je razlog odigravanje utakmice u utorak jer u cetvrtak i pitari igraju na kosevu. Mozda se varam ali nekako mi je to logicno.
hahahaha ti veze nemasŽvaka je napisao/la:Čim završi europski izleti tužnuti Hadžića za finu lovuTaman imamo Lončarevića i Kjoševskog da stasa do iduće sezone ha ja.
Ovo se u jednu ruku i zezam ali što ne bi moglo? Potpisao je ugovor i predpostavljam da ga možemo prodati. Odličan momenat nakon onakvih odbrana, sivilo naše lige će samo obarati cijenu...Guarin14 je napisao/la:Kako ces prodati igraca koji je tek dosao?
Na osnovu jedne utakmice ne moze se donijeti definitivan sud o manama i vrlinama. Uostalom ovdje nema kompetentnih ljudi koji bi mogli tek tako ocijeniti nekog golmana, a pogotovo ne nakon jedne utakmice.Baja_Zvjerka je napisao/la:Najveca vrlina ovog golmana je odlican refleks, odlicne intervencije pri udarcima, prizemnim i u raslje...lev77 je napisao/la:napokon golman koji zna ispucati loptu
Odlicno ima i ispucavanje, ali prvenstveno kada lopta miruje, odnosno kada ima nesto vise vremena...
Mane ovog golmana su nesigurnost prilikom riskantnijih ispucavanja nakon centarsuta u kazneni prostor i lose ispucavanje lopte u toku igre pod pritiskom... Juce sam ja primjetio 3 takva losa ispucavanja do nekih 35-40m maksimalno...
Ali popravit ce njega Guso do bola a i mlad je momak...
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, Taree i 64 gosta.