EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
petrolove pumpe takodje prodaju karte.
ja juce kupi, doduse u sloveniji. pito sam i u hrvatskoj. rekli mi da bi i oni trebali da ih prodaju, samo su imali neki tehnicki problem, pa juce nije moglo. ne znam kako je u BiH.
ja juce kupi, doduse u sloveniji. pito sam i u hrvatskoj. rekli mi da bi i oni trebali da ih prodaju, samo su imali neki tehnicki problem, pa juce nije moglo. ne znam kako je u BiH.
I Milan Mačvan se nije odazvao za Srbiju
Uopste nije dosao. Da sumiramo ko im je sve otkazao:
Savanović, Erceg i Veličković, Milan Mačvan i plus što Vladimir Micov ima povredu koljena pa se za njega ne zna.
Da li je ovo dobro za nasu repku ili nije, vidjet cemo

Savanović, Erceg i Veličković, Milan Mačvan i plus što Vladimir Micov ima povredu koljena pa se za njega ne zna.

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
po meni su mozda ovako slabiji ali se bojim da ce tako biti opasniji. ovi mladi su zeljni dokazivanja i imaju veliku motivaciju.Vedad87 je napisao/la:I Milan Mačvan se nije odazvao za SrbijuUopste nije dosao. Da sumiramo ko im je sve otkazao:
tako da nisam ubijedjen, da ce nam ovi otkazi donijeti neku prednost.
http://www.klix.ba/sport/kosarka/petrov ... /130716028" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta sad cekate, hocete li vi uopce doc u Sloveniju na Eurobasket?
Najvise ulaznica do sada islo u Finsku i Italiju. Finaca ce biti 1.500. Isto tako ce ih biti puno iz Svedske. Da bude vise navijaca iz Skandinavije, nego iz drzava ex-yu, e, malo ste me razocarali.
Inace u ovoj grupi gdje je BiH, vise ili manje vec je razprodana utakmica BiH-Srbija i Srbija - Makedonija.

Inace u ovoj grupi gdje je BiH, vise ili manje vec je razprodana utakmica BiH-Srbija i Srbija - Makedonija.
Mi ne trebamo dolaziti. Mi smo vec tamoiskratel je napisao/la:Sta sad cekate, hocete li vi uopce doc u Sloveniju na Eurobasket?Najvise ulaznica do sada islo u Finsku i Italiju. Finaca ce biti 1.500. Isto tako ce ih biti puno iz Svedske. Da bude vise navijaca iz Skandinavije, nego iz drzava ex-yu, e, malo ste me razocarali.

Pa onda kupujte karte. 

kupio. al nisam dobio 1. kategoriju.iskratel je napisao/la:Pa onda kupujte karte.
kako je za smjestaj? jeste li nabili cijene?
http://www.najdihotel.si/apartmaji-hote ... enija.html" onclick="window.open(this.href);return false;Sapce je napisao/la:kupio. al nisam dobio 1. kategoriju.iskratel je napisao/la:Pa onda kupujte karte.
kako je za smjestaj? jeste li nabili cijene?
http://www.apartmaji123.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.slovenijaturizem.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.apartmaji-slovenija.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolje je Kranjska Gora ili Bled, posto Jesenice nisu turisticki grad. Ili svuda gdje je regija Gorenjska.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa šta misliš ko su ti Skandinavci što kupuju karteiskratel je napisao/la:Pa onda kupujte karte.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hahahaha.. ne znam koliko nas ima u finskoj, al znam da nas ima puno u ostalim skandinavskim zemljama.legenda reala je napisao/la:Pa šta misliš ko su ti Skandinavci što kupuju karteiskratel je napisao/la:Pa onda kupujte karte.![]()
mislim da mi je najisplatnije naci smjestaj u austriji..

Pa ako su kupili karte za utakmice Finske i Švedske, ja bi rekao, da su ipak autohtoni Skandinavci.legenda reala je napisao/la:Pa šta misliš ko su ti Skandinavci što kupuju karteiskratel je napisao/la:Pa onda kupujte karte.![]()

vjerovatno si u pravu. samo ne znam kako cete uspjeti obezbjediti smjestaj za toliko navijaca. pogotovo u jesenicama, gdje bi trebalo biti 12.000 do 15.000 navijaca svaki dan, tokom prve sedmice..iskratel je napisao/la:Pa ako su kupili karte za utakmice Finske i Švedske, ja bi rekao, da su ipak autohtoni Skandinavci.legenda reala je napisao/la:Pa šta misliš ko su ti Skandinavci što kupuju karteiskratel je napisao/la:Pa onda kupujte karte.![]()
Nece biti u Jesenicama, nego u Kranjskoj Gori i Bledu, koja sta blizu Jesenica. Jesenice su daleko o nekog turistickog grada, ovo je grad radnika i hokejasa. Zato su se dogovorili, da ce smjestaj biti u Kranjskoj Gori i Bledu, koja imata dovoljan kapacitet.
- legenda reala
- Kontakt:
To su oni kupili karte da zavaraju šefove na poslu, kako idu navijati za Švedsku, eto Švedi prate košarkuiskratel je napisao/la:
Pa ako su kupili karte za utakmice Finske i Švedske, ja bi rekao, da su ipak autohtoni Skandinavci.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da se hoce i kosarka vratiti u onom starom sjaju
idemo dobrim stopama, ali eto, mozda je red na novi iskorak 
bice tesko, ali vjerujem u nase momke i cuda

bice tesko, ali vjerujem u nase momke i cuda

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jesu to provjerene informacije, i ako jesu koliko su bosanci onda kupili karti ako znas i kako su rasprodane druge utakmice na kojima treba igrati BiHiskratel je napisao/la:Sta sad cekate, hocete li vi uopce doc u Sloveniju na Eurobasket?Najvise ulaznica do sada islo u Finsku i Italiju. Finaca ce biti 1.500. Isto tako ce ih biti puno iz Svedske. Da bude vise navijaca iz Skandinavije, nego iz drzava ex-yu, e, malo ste me razocarali.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Informacije iz prve ruke predsednika Eurobasketa 2013. Samo je rekao o Fincima i Talijanima. Njihova medjusobna utakmica recimo vec je razprodana. A i neke druge utakmice u ovoj grupi na obali u Kopru nisu daleko, da budu vec razprodane. A isto tako rekao za BiH-Srbija, da je vise ili manje razprodana i Srbija-Makedonija. To su njegove rijeci.
Prvenstvo pocinje tek septembra, tako, da je jos puno vremena. Vjerujem, da ce puno ljudi doc na sam dan utakmice i kupiti karte, to mislim za grupu u Jesenicama. Da ce biti puno Skandinavaca, znalo se vec u januaru, jer su oni vec tada imali ogromno zanimanje i zvali naš košarkarski savez, i to se je pokazalo, da su namjere bile istinite, jer su pukupili puno ulaznica. 1.500 Finaca, a za Svedsku bi nek brojka bila oko 1.000.
Prvenstvo pocinje tek septembra, tako, da je jos puno vremena. Vjerujem, da ce puno ljudi doc na sam dan utakmice i kupiti karte, to mislim za grupu u Jesenicama. Da ce biti puno Skandinavaca, znalo se vec u januaru, jer su oni vec tada imali ogromno zanimanje i zvali naš košarkarski savez, i to se je pokazalo, da su namjere bile istinite, jer su pukupili puno ulaznica. 1.500 Finaca, a za Svedsku bi nek brojka bila oko 1.000.
to ti je jedno 10% naspram nas srba i makedonaca, ja sam uzeo paket za grupnu fazu, bice nas dosta, al opet imam osjecaj da ce makedonci izdominirat sa posjetom.iskratel je napisao/la:Informacije iz prve ruke predsednika Eurobasketa 2013. Samo je rekao o Fincima i Talijanima. Njihova medjusobna utakmica recimo vec je razprodana. A i neke druge utakmice u ovoj grupi na obali u Kopru nisu daleko, da budu vec razprodane. A isto tako rekao za BiH-Srbija, da je vise ili manje razprodana i Srbija-Makedonija. To su njegove rijeci.
Ako iko moze napuniti dvoranu u Sloveniji to su bosanci, pa sta ih samo radi i zivi tamo, ja ocekujem da imamo najvise navijaca uz makedonce, domacina tu ne racunam 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 19 gostiju.