gdje se može dobiti ova maska

http://www.fksinfo.com/galerija/details ... e921f0c998
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemas potrebe da cekas 15,jer vjeruj mi da nista spertakularno cala nece reci.FK Sarajevo je napisao/la:Nemogu docekati taj 15 da vidim te Caletovu listu zelja![]()
Promjetio sam da je covjek koji prakticira domace igrace iz nase omladinske skole al ipak se nadam da ga je neko opalio ciglom pa mu rekao da tako titulu nemoze osvojiti da mu trebaju pojacanja samo neznam koga bi mogao staviti na transfer listu mislim da su svi zadovoljli ove polusezonealibi je napisao/la:Nemas potrebe da cekas 15,jer vjeruj mi da nista spertakularno cala nece reci.FK Sarajevo je napisao/la:Nemogu docekati taj 15 da vidim te Caletovu listu zelja![]()
A je li Skoro produzio ugovor znas li tofinagradskaraja je napisao/la:Sta nas briga samo da nam SKORO ne ode ,e onda bi nayebali...
Mozemo mi i sa ovim timom u nastavak.
Al mi nije jasno raja ocekuje listu isto kao da ce nam PATO ili Benzema doci.....
Dobro je neko napisao,,kao da ce lista biti spektakularna...
Ne do nam bog sudbine stumfova..........
Nevjerujem u to rekao je da ce ostati odraditi ugovor a ukoliko dobije novi za produzenje da bude povoljan potpisat ce nebitno na koliko godinasarajlija89 je napisao/la:nije...prica se cak da bi i mogo otic i jos neki igraci...al otom potom..nema nista konkretno i provjereno...jbg nas najveca briga je kako zadrzat ove igrace..pojacanja manje vise...1-2 igraca da popune neke praznine....al samo da je sacuvat ovu ekipu
Alaim nece garant u smederevo a za owena nisam siguran heheheheirfan41 je napisao/la:ma sve dok neko zvanicno ne ode ili potpise ugovor to su suplje prica, ako ja napisem na forumu ili neko drugi da nam owen dolazi, ili alaim ide u FK smederevo, oni u avazu odmah to objevljuju da pupune stranice
Koliko alaim ima godina?alibi je napisao/la:Alaim nece garant u smederevo a za owena nisam siguran heheheheirfan41 je napisao/la:ma sve dok neko zvanicno ne ode ili potpise ugovor to su suplje prica, ako ja napisem na forumu ili neko drugi da nam owen dolazi, ili alaim ide u FK smederevo, oni u avazu odmah to objevljuju da pupune stranice
28nime_tm87 je napisao/la:Koliko alaim ima godina?alibi je napisao/la:Alaim nece garant u smederevo a za owena nisam siguran heheheheirfan41 je napisao/la:ma sve dok neko zvanicno ne ode ili potpise ugovor to su suplje prica, ako ja napisem na forumu ili neko drugi da nam owen dolazi, ili alaim ide u FK smederevo, oni u avazu odmah to objevljuju da pupune stranice
finagradskaraja je napisao/la:Sta nas briga samo da nam SKORO ne ode ,e onda bi nayebali...
Al mi nije jasno raja ocekuje listu isto kao da ce nam PATO ili Benzema doci.....
Mirza_Hordas je napisao/la:finagradskaraja je napisao/la:Sta nas briga samo da nam SKORO ne ode ,e onda bi nayebali...
ne možemo sa ovim timom u nastavak prvenstva
irfan41 je napisao/la: mozemo ali zbog nedovoljnog broja igraca ane kvaliteta vjerovatno titulu nebi uzeli a u evrpou bi izasli
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Fouzi1, HyperOS, Mourinhokilledbarca, N3R3D, supervizor i 66 gostiju.