Od tih,Lukaku i Kevin su igrači koji se mogu takmičiti za prvi tim..Ozren je napisao/la:....i vratili Lukakua sa posdube, KDB, Essiena, Kalasa, doveli Mourinha, Schwarzera, na dobrom putu da dovedu Rooneya,a evo od jutros se prica da bi mogli dovesti i Luiza Gustava!Narin je napisao/la:Ja ne znam i dalje što se toliko sikirate..
Chelsea doveo Schurrlea,koji jeste dobar igrač,ali nije kvalitet Hazarda npr i nije sada da će poboljšati igru Chelsea nešto drastično,i doveo onog Van Ginkela,odličan talenat,ali ne može se ni od njega očekivati da ove sezone bude oslonac u veznom redu..I da dovedu De Rossia,opet nije smak svijeta..
Što se tiče Strootmana,da je United bio pravo zainteresovan za njega,ja sam 100% siguran da bi ga i doveo,jer realno,između igranja prve postave u Romi i Unitedu,ja ne znam ko bi se odlučio za Romu,uz poštovanje prema tom timu,jedino ako ima neku dozu straha i nije siguran u sebe da je mogao uspjeti u Engleskoj,a ostalo..
Ovo je samo nagađanje..Mogu i ja sad reci,na dobrom smo putu da dovedemo Fabregasa,Balea i Ronalda..
I ako dođe De Rossi,šanse da dođe Gustavo su minimalne,da ne kažem nemoguće..