FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

http://fksinfo.com/novosti/europski-put ... avlja/2264" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
1946
Zna li se 100% da ce biti prijenos na face tv ??
- Hordas Doboj
- Kontakt:
100% ! Pa mi smo DIVOVI!!!EdoBa je napisao/la:Zna li se 100% da ce biti prijenos na face tv ??

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
jel i Vule i Puzigaca igraju sutra ? i imal sta od dovodjenja kakvog napadaca
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Vule bi mogao, Bojan sumnjam. Al moci ce sljedecemirzatele je napisao/la:jel i Vule i Puzigaca igraju sutra ? i imal sta od dovodjenja kakvog napadaca

D.e.b.i.l.u da imaš smisla za humor onda bi i provalio da se ljudi zajebaju.stadion je napisao/la:kakva je ovo bolest u smrdogradu zavladala...čuj lože ga na čevape i da če davat njih 2 milje po marku mjesečno...šta je ovo "udarilo mota"...nedo Bog nikome
Nema vise :P
Ne moze igrati nijedan izgleda.mirzatele je napisao/la:jel i Vule i Puzigaca igraju sutra ? i imal sta od dovodjenja kakvog napadaca
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Mislim da Vule ima pravo nastupa. Puzigaca potpisao jucer tako i da ima, sumnjam da bi igrao.F.G.R je napisao/la:Ne moze igrati nijedan izgleda.mirzatele je napisao/la:jel i Vule i Puzigaca igraju sutra ? i imal sta od dovodjenja kakvog napadaca
Dosta Vule i Karic da igraju odmah smo jaci.Hordas Doboj je napisao/la:Mislim da Vule ima pravo nastupa. Puzigaca potpisao jucer tako i da ima, sumnjam da bi igrao.F.G.R je napisao/la:Ne moze igrati nijedan izgleda.mirzatele je napisao/la:jel i Vule i Puzigaca igraju sutra ? i imal sta od dovodjenja kakvog napadaca
Ti si opet šampion !
Ne radi se o tome. Jer, ako je Karic prijavljen za ovu utakmicu onda samo on od novajlija ima pravo nastupa. Isto tako i za sljedece kolo.Hordas Doboj je napisao/la:Mislim da Vule ima pravo nastupa. Puzigaca potpisao jucer tako i da ima, sumnjam da bi igrao.F.G.R je napisao/la:Ne moze igrati nijedan izgleda.mirzatele je napisao/la:jel i Vule i Puzigaca igraju sutra ? i imal sta od dovodjenja kakvog napadaca
Dakle, igracima koje smo prijavili za prvu pretkolo mozemo dodati samo po jednog igraca za svako naredno pretkolo.
Karic je vec bio na spisku sa ostalima pred utakmicu sa Kukesijem a Vule je rekao da ce biti u konkurencij za utakmicu vjerovatno je ce on biti taj dodatni igrac jel je Mahir vec bio na spisku.
Mislim da bi tako trebalo biti.
Ti si opet šampion !
Sretno danas protiv Albanaca ! Ima li prenos igdje ? Možda Facetv ?
Pardon, vidjeh u vrhu sada da je već napisano.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 17 jul 2013, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako Karic nije bio na listi sa amaterima, onda je na listi sa Kukesijem. Ako je tako, onda ne mozemo dodati niti jednog igraca.simon je napisao/la:Karic je vec bio na spisku sa ostalima pred utakmicu sa Kukesijem a Vule je rekao da ce biti u konkurencij za utakmicu vjerovatno je ce on biti taj dodatni igrac jel je Mahir vec bio na spisku.
Onda Karic vjerovatno ce igrati potrebnij nam je trenutno on nego Vule.F.G.R je napisao/la:Ako Karic nije bio na listi sa amaterima, onda je na listi sa Kukesijem. Ako je tako, onda ne mozemo dodati niti jednog igraca.simon je napisao/la:Karic je vec bio na spisku sa ostalima pred utakmicu sa Kukesijem a Vule je rekao da ce biti u konkurencij za utakmicu vjerovatno je ce on biti taj dodatni igrac jel je Mahir vec bio na spisku.
Ti si opet šampion !
Utakmica je sutra.zizu1991 je napisao/la:Sretno danas protiv Albanaca ! Ima li prenos igdje ? Možda Facetv ?
Ti si opet šampion !
Da, vidjeh sada na rezultati . com. Očito se nisam dobro naspavao. Pardon još jednom. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Upravu si. Samo Karic ima pravo nastupa za sutraF.G.R je napisao/la:Ako Karic nije bio na listi sa amaterima, onda je na listi sa Kukesijem. Ako je tako, onda ne mozemo dodati niti jednog igraca.simon je napisao/la:Karic je vec bio na spisku sa ostalima pred utakmicu sa Kukesijem a Vule je rekao da ce biti u konkurencij za utakmicu vjerovatno je ce on biti taj dodatni igrac jel je Mahir vec bio na spisku.

Hordas Doboj je napisao/la:Upravu si. Samo Karic ima pravo nastupa za sutraF.G.R je napisao/la:Ako Karic nije bio na listi sa amaterima, onda je na listi sa Kukesijem. Ako je tako, onda ne mozemo dodati niti jednog igraca.simon je napisao/la:Karic je vec bio na spisku sa ostalima pred utakmicu sa Kukesijem a Vule je rekao da ce biti u konkurencij za utakmicu vjerovatno je ce on biti taj dodatni igrac jel je Mahir vec bio na spisku.
Ima i Vule

- Hordas Doboj
- Kontakt:
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/u-cetv ... ukesi/1084
"Karić stekao pravo nastupa, Džakmić očekuje dobru utakmicu."
"Karić stekao pravo nastupa, Džakmić očekuje dobru utakmicu."
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, vedinjo98 i 41 gost.