umjesto prelijepih fonasi,sad moram amara osima gledat

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Armageddon2012 je napisao/la:sve je to u redu,ali ja zahtjevam da likuša vrati stari avatar!!
umjesto prelijepih fonasi,sad moram amara osima gledat![]()
a sta bi bilo, da su usle one njihove prilike iz prvog poluvremena, gdje ste npr mogli gubiti sa 3-0 i ova 4 komada , moglo ste minimalno 7-8 primiti , onda ne bi tako govorio, al dobro svako ima svoje ...Radmilo je napisao/la:Nakon one sinoćnje tekme mogu samo reći sa 100 % sigurnošću da je Željezničar i ove godine ubjedljiv šampion onakva mladost i talentirana djeca milina je bilo gledati i vidjeti tu svoju djecu i buduće gigante ne neke polovnjake iz srbije i anonimuse, i Željo je uvjek rasadnik talenata , pa koliko je samo Željo dao reprezentativaca to dovoljno govori o svemu.
Šta bi bilo da su ušle vaše prilike protiv libertasa na koševu jel bi i tad bio potop ?aS_Roma je napisao/la:a sta bi bilo, da su usle one njihove prilike iz prvog poluvremena, gdje ste npr mogli gubiti sa 3-0 i ova 4 komada , moglo ste minimalno 7-8 primiti , onda ne bi tako govorio, al dobro svako ima svoje ...Radmilo je napisao/la:Nakon one sinoćnje tekme mogu samo reći sa 100 % sigurnošću da je Željezničar i ove godine ubjedljiv šampion onakva mladost i talentirana djeca milina je bilo gledati i vidjeti tu svoju djecu i buduće gigante ne neke polovnjake iz srbije i anonimuse, i Željo je uvjek rasadnik talenata , pa koliko je samo Željo dao reprezentativaca to dovoljno govori o svemu.
Nemoj, zivota ti!Radmilo je napisao/la:Nakon one sinoćnje tekme mogu samo reći sa 100 % sigurnošću da je Željezničar i ove godine ubjedljiv šampion onakva mladost i talentirana djeca milina je bilo gledati i vidjeti tu svoju djecu i buduće gigante ne neke polovnjake iz srbije i anonimuse, i Željo je uvjek rasadnik talenata , pa koliko je samo Željo dao reprezentativaca to dovoljno govori o svemu.
Jel de da boli ova činjenica? Jel boli što neki potpisuju igrače na 5 godina a neki na pola godine i sluze nekim igračima kao hotel? Jel boli to što Željo svake godine izbaci nekog reprezentativca?Hordas Doboj je napisao/la:Nemoj, zivota ti!Radmilo je napisao/la:Nakon one sinoćnje tekme mogu samo reći sa 100 % sigurnošću da je Željezničar i ove godine ubjedljiv šampion onakva mladost i talentirana djeca milina je bilo gledati i vidjeti tu svoju djecu i buduće gigante ne neke polovnjake iz srbije i anonimuse, i Željo je uvjek rasadnik talenata , pa koliko je samo Željo dao reprezentativaca to dovoljno govori o svemu.
Nemoj Radmilo, nemoj bolan. Pa sta ce ti to?! Sto ti to treba?Radmilo je napisao/la:Postavka same igre i taktike najvećeg trenera i najtrofejnijeg je bila samo takva ono ni Murinjo bolje nebi sastavio, ako se uzme činjenica da igrač Darida sam vrijedi 7,5 miliona eura ko cijela ekipa Želje pa da li je ta cijena realna i jeli taj Darida to sinoć opravdao ?
p.s. Meni ovi pitari nisu jasni ali nećete titule vi vidjet zadugo nemate ekipu nemate ništa i šta hoćete.
Ne da me boli cinjenica, boli me...srce, dusa, tijelo, ma sve me bolishzna je napisao/la:Jel de da boli ova činjenica? Jel boli što neki potpisuju igrače na 5 godina a neki na pola godine i sluze nekim igračima kao hotel?Hordas Doboj je napisao/la:Nemoj, zivota ti!Radmilo je napisao/la:Nakon one sinoćnje tekme mogu samo reći sa 100 % sigurnošću da je Željezničar i ove godine ubjedljiv šampion onakva mladost i talentirana djeca milina je bilo gledati i vidjeti tu svoju djecu i buduće gigante ne neke polovnjake iz srbije i anonimuse, i Željo je uvjek rasadnik talenata , pa koliko je samo Željo dao reprezentativaca to dovoljno govori o svemu.
Jake ti raspraveshzna je napisao/la:Nemaš argumenata pa pokušavaš ironično da odgovaraš. Bravo za tebe
Ne vrijedi se raspravljati sa tobom, da ne zatupim kao ti
Jaro imas moj post na vasoj temi prije tekme, gdje sam iznio svoje misljenje i stavove o istoj. Ali ako te bas interesuje, daleko od toga da ste mi dragi al sam sinoc navijao za neki remi, samo zbog toga sto direktno utjecete na koeficijent i samim tim i na nas, sljedece godine.SarajlijaTM je napisao/la:Hajd priznaj da si se potajno nadao da će mo primiti minimum petaka
Pa sad damu gric gric hahahahahaha
Ja bas mislim suprotno, Zeljo ove godine ima najslabiju ekipu ako poredimo sa timom u nekoliko proslih sezona. Ali eto vidjecemo, sad ce prvenstvo jos malo.Radmilo je napisao/la:Nakon one sinoćnje tekme mogu samo reći sa 100 % sigurnošću da je Željezničar i ove godine ubjedljiv šampion onakva mladost i talentirana djeca milina je bilo gledati i vidjeti tu svoju djecu i buduće gigante ne neke polovnjake iz srbije i anonimuse, i Željo je uvjek rasadnik talenata , pa koliko je samo Željo dao reprezentativaca to dovoljno govori o svemu.
hoce li ovaj koefcijent biti dovoljan da budemo nositelji naredne godine u 2.pretkolu LP?FCS je napisao/la:TRENUTNI KOEFCIJENT
FK SARAJEVO 1.850 0.375 1.225 1.250 0,700 5,4
FK ŽELJEZNIČAR 0.350 1.375 1.225 1.250 1.200 5,4
![]()
HSK ZRINJSKI 1.350 1.375 0.225 0.250 0.700 3,900
NK ŠIROKI BRIJEG 0.850 0.875 0.475 0.750 0.700 3,650
Najlakse je napamet pisati. Na nasoj temi smo pisali, i nasi igraci koji igraju u Ceskoj su to potcrtavali, odbrana Plzena nije nista bolja od nase, mozda cak i slabija. Gledao sam nekoliko njovih utakmica u ligi prosle godine, svaki ozbiljni napad na njihov gol je zavrsavao nekom sansom, iako su dva protivnicka igraca napadala njihovih 4 ili 5. Oni nikada ne vode racuna od odbrani i gledati cemo istu utakmicu na Kosevu. Ne sa ovoliko golova, ali Plzen ce opet napadati i dominirati, a Zeljo pokusavati kontrama ili polukontrama. Smislit ce Osim nesto, iako su Cesi i dalje apsolutni favoriti, ali pun stadion i pritisak ce nam uveliko pomoci.vatreni je napisao/la:Po meni Plzen je podcijenio sinoć Želju sto im se moglo i moze odbiti od glavu.Uopste ljudi nisu vodili računa o svojoj odbrani sto je Zeljo maksimalno iskoristio.Mislim da nisu toliko naivni i da će ponoviti iste greske.Ma kolika borbenost bila,zelja,taktika,hiljade navijača po meni nisu dovoljne da bi se izbacila onakva ekipa.Opet,sreća prati hrabre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.