Ma ja, svi ste vi sad lafo uz Želju, ovo-ono, predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, a kad je šampion primao po 5 i više komada onda se pričalo tako vam i treba kad namještate.
A nazivati srećom ona tri šuta je besmisleno, pa pogledajte situacije kod golova, prvi i treći fino izgrađene akcije i lijepa i sigurna završnica, kod nijednog gola golman nije imao šansi, šta gledate vi

nema to veze sa srećom, drugi i tamo i vamo, odlika napadača je da budu u pravo vrijeme na pravom mjestu što je uradio Selimović.
Besmislno je diskutovati na ŠKB-KBB način.
delko je napisao/la:@Trequartista jedna stvar je jasna, ti o fudbalu nemas pojma

vjerovatno ga nisi nikad ni igrao i mozda par puta pogledao kad je svjetsko i par puta zelju u evropi i to je to

covjek ti je lijepo rekao da je rezultat fantastican i svako bi ga potpisao prije utakmice al pocetnickih gresaka je bilo isuvise na utakmici i pored onog pada koncentracije kad su pali golovi i prije toga su bile mnoge katastrofa stvari i to ne da ih je plzen nadigrao vec su sami pokazali nespremljenost i to ti svako moze reci sa fudbalskog aspekta
a sa druge strane rezultat je dobar i svima bi bilo drago da zeljo prodje

Definitivno ja pojma nemam, a eto vi ste svi vrli poznavaci fudbala pa ste vjerovatno i očekivali da Željo bude ravnopravan u svim segmentima protiv apsolutnog favorita.
Očigledno ovdje niko ne može da shvati da su onakve greške Željinih igrača očekivane i da se unaprijed znalo da će se iste dešavati. Zašto? Zato što smo takvi kakvi smo, tj. nedovoljno kvalitetni da pariramo ekipama koje igraju nock out fazu UEFA takmičenja.
Kakva je poenta kritizirati nešto za što se znalo da će se desiti?

Zamisli ja izađem na ispit na koji sam došao totalno ne spreman i ne položim i poslije kritikujem sam sebe što nisam položio.